Sănătate și Tu

Grafen Master cuțite naturewise: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

O contribuție semnificativă la gătit, cu respectarea reteta face cuțite bine ascuțite. instrument Sharp succesul de acasă și de bucătari profesioniști, pentru că o mulțime de gust depinde de dimensiunea corespunzătoare a particulelor în vas. Pentru calitate profesională definește porțiuni de aspect, deliciousness și gustul. De fapt, pentru meșteșugarul acasă, dispozitivul este de asemenea important. Într-adevăr cuțite ascuțite Grafen Master pot afecta magic armonia gustului alimentelor, pentru a transforma mediocritatea în talentul.

Material pentru lamă

bucătăriile noastre îndeplinesc tăiere tacâmuri, realizate din aliaj, oțeluri inoxidabile cu rezistență ridicată, cel puțin corpul de tăiere este realizat din ceramica. Conform ierarhiei produselor alimentare Maslow este cel mai important nevoia umană, astfel încât preparatul are o pondere considerabilă în viață. Timpul este o resursă în care oamenii au nevoie în mod constant au de. Prin urmare, perioada de preparare trebuie să ia minute reglementate. Nu întotdeauna așa, deoarece oțelul este uneori pisa, petrece extra minute, și ceramică are o fragilitate puternică.

O soluție modernă a cererii problemei în fabricarea articolelor de bucătărie, realizate din „aliaj“ oxid de grafen și oțel. Grafenul & mdash; semiconductoare bidimensional obținute de oamenii de știință ruși în 2005, pe baza de la Universitatea din Manchester, separarea particulelor de grafit. Construit o plantă din lume privind producția industrială a substanței cu o lățime de 1 atom. În 2010-e ale proprietăților materialului au fost studiate prin diverse științe. Deci, experimentele au aratat ca adaugarea grafen la metal facilitează greutatea, mărește caracteristicile de rezistență de mai multe ori.

Utilizarea materialului secolului 21 în viața de zi cu zi a permis să facă cutite naturewise Grafen Master. Lama cu grafen este utilizat fără ascutit conform producătorului de până la 10 ani.

Set de echipamente

Pentru utilizare confortabilă master Grafen dobândi un set complet. Frezele sunt realizate pachet format din 5 tunuri cu lungimi diferite, lățime, grosime și modelul de lucru pe:

 • instrument cu vârf 8-estimerova pentru feliere fructe moi;
 • un cuțit lungimea corpului de lucru de 12 cm pentru aplicare universală;
 • tăietor cu ondulat dimensiune lamă 19 cm;
 • cu obișnuitul muchia 19-theantimicrobial;
 • cuțit bucătar corp de tăiere are o lungime de 19 cm;
 • atribut pentru a curăța legume;
 • rack de cuțit cu magnet.

Pentru a poziționa setul cu ușurință. Ea nu are loc în sertar, puneți-l pe masă într-un stand unic. Ultima parte a setului este realizat din folie de plastic si magnetice plasate în interiorul zidurilor. Pe plan extern, standul este potrivit pentru orice interior bucatarie, deoarece acesta poate fi decorat de către client.

Ce este utilizat pentru

Atunci când cumpără un kit de Grafen Master ofera instruire în utilizarea tuturor cuțitelor. piesă favorită din colecția devine cuțitul de bucătarul-șef. Lungimea corpului de lucru 19cm, grosimea înălțimea de aproximativ 3 mm 5cm. Tabelul obiect are volumul maxim și greutatea, se potrivește ușor în mână și tăieturi efort produse durabile, de exemplu, cartilaj, os. Datorită dimensiunii lamelor tocare varza se transformă într-o sarcină simplă. mâner Greutate vă permite să bată carne de vită, înainte de prăjire sau de tăiere.

Similar cu cele de mai sus pe lungimea muchiei de tăiere a unui cuțit pentru carne. Diferite grosimi muchii, sunt, respectiv, de 1,5 mm și 2 cm Datorită diferenței de mărimea „pumnal“ nu sunt tăieturi, și bucăți de carne la anumite particule egale. În cele din urmă, după prăjirea feliilor într-un anumit fel, întins pe o placă care arată apetisant și frumos.

Un al treilea tăietor cu dimensiuni similare. Este forma foarte diferită partea metalică, care este similar cu ferăstrău. Astfel de parametri ajuta să taie, produse de panificație proaspete moale skincamo subțire.

Dimensiunea medie a corpului de lucru cuțitul universal. Lungimea sa este de 12cm. Folosit pentru feliere legume și fructe. Forma și nivelul de acuitate vă permite să taie felii perfect și de a crea frumusețea unică și gustul de salate frunze sau platou de fructe. Metal nou vă permite să reglați dimensiunea particulelor care schimbă savoarea alimentelor feliate.

Utilizarea lucrărilor de cuțit pe scurt legume. Datorită lățimii mici a lamei 1 cm, lungime de 8 cm, ușor de legume și fructe curate și face reduceri buclat. Acest tip de reduceri necesare pentru o masă frumoasă pe masă. Legumele se taie felii drepte, care fac un instrument universal, și se taie o simplă formă de obiecte.

Mulți proprietari au remarcat dificultatea de a curăța cartofi sau alte legume cu cuțite modele obișnuite. Grafen Master oferte pentru a rezolva problema de marcă, cu un cuțit de curățat cu mai acută. Cu ajutorul ei, cartoful este curățat, fără pierderi de fructe pe șorici.

Caracteristicile produsului

Autorii care au dezvoltat cuțitele Grafen Master, a dat invenția caracteristicilor ridicate. Noile accesorii pentru stativ de masă în culoare, cu mată de culoare neagră a tranșarea și deținătorilor. Decorul ales pentru unicitatea externă și Eleganță a produsului. Vârful este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă rezistență, cu adaos de grafen în straturile metalice.

Datorită conținutului de descoperit recent săbii semiconductoare bidimensionale au o rezistență mai mare decât cifrele pentru metale convenționale mai mult de trei ori. Prin urmare, instrumentul este dificil de a sparge, pentru a sparge sau strica, dar claritatea rămâne ridicat timp de mai mulți ani. instrument Tabel taie toate produsele alimentare fără presiune pentru a-l pentru prepararea vârfului cu laser, iar ingredientele tăiate au o suprafață de tăiere netedă.

Utilizarea graphene care are proprietăți de sănătate minunate, în combinație cu un strat antibacterian face tăișurile sunt complet sigure pentru om. Pe suprafața pistoalelor nu cresc bacterii dăunătoare sau germeni. Produsele de tăiere de contact plane prelungi durata de conservare a. Împreună cu antibacteriene, instrumente acoperite cu o substanță hidrofobă care transformă lama reflectând în murdărie, miros sau apă suprafață.

Posesorii pieselor de lucru să fie realizate din material plastic robust non-alunecare într-o formă confortabil, ergonomic. Forma mânerelor distribuie greutatea de-a lungul lungimii „pumnal“.

Cum să utilizați

set de instrucțiuni implică descrierea regulilor de utilizare a grafen cantine asistenți. Pentru produsele feliate, noile dispozitive nu trebuie să aibă abilitățile dimpotrivă. Dispozitivele sunt folosite în mod similar cu cuțite convenționale din oțel.

Înainte de a începe tocarea locul pregătit de muncă. Ștergeți în jos tabelul cu o cârpă cu detergent lichid pentru vase. Curățați aparatul și tăiere bord. Asigurați-vă că pentru a spăla ingredientele. Mâinile proteja mănuși sau spală bine cu apă și săpun, pe cap poartă un capac, parul nu se încadrează și nu amestecat cu alimente.

alimentar Tăierea este de obicei, obișnuit pentru prepararea de mod uman. Este de dorit să hrană separat și nici o presiune, și mutarea „pumnal“ față în spate. În mod normal, amplitudinea deplasării trebuie să fie jumătate din lama. lame de grafen sunt împărțite în bucăți, la cea mai mică mișcare, care accelerează foarte mult procesul. Ai nevoie să ne amintim că cheia succesului atunci când se lucrează cu o armă GM, nu este mișcarea brațului de corp și înapoi, și suficient pentru a împinge ușor mânerul. Însăși tăietor este coborât, tăierea mâncarea în bucăți.

sfârșitul procesului de preparare este de a curăța locul de muncă de moloz mari și levigarea cu un burete cu lichid de spălare. În mod similar dritsa tăiere bord. instrument de masă suficient de lung pentru a se clătește cu apă curată, ștergeți și a pus pe un stand.

Cum se păstrează

Datorită conținutului în metale două instrumente de materiale dimensionale GM nu are nevoie de o îngrijire specială obligatorie sau. Imprimate pe mânere și lame antibacteriene, de acoperire hidrofob salva elemente de praf sau mirosuri, se vor absorbi alte mijloace de oțel inoxidabil. Acoperiți noul cutit poate bloca porii mânerul sau lama care nu pătrunde în interiorul fizic bacteriile si germenii care creează o aură urât mirositoare rău intenționat.

Pentru unelte de grafena nu este importantă temperatura de depozitare, care le distinge de metal și instrumente ceramice, caracteristicile de încălzire sau de răcire în schimbare.

Pur și simplu se spală “pumnalele” negru înainte și după gătire.

Prețul și în cazul în care pentru a cumpăra

produs original este distribuit numai prin intermediul site-ul oficial. Cumpara Grafen Master doar suficient pentru a trece o procedură specială. Vizitați conduce portal potențialilor cumpărători la formularul de comandă. Este nevoie de numele de introducere și numărul de telefon de contact. După introducerea informațiilor, faceți clic pe butonul „Comanda“. În decurs de câteva ore cu contactele cumpărător Manager. Angajatul descoperă detaliile:

 1. nevoie de o armă de un anumit tip sau a unui set;
 2. numărul de achiziții;
 3. adresa de livrare;
 4. metoda de plată.

Vânzătorul presupune vânzarea bunurilor prin setul sau individual, cu sau fără livrare, plată în orice monedă din țările CSI prin transfer bancar sau plata în numerar la curier. Prioritatea este un client mulțumit, astfel încât plata este după primirea și inspectarea mărfurilor, iar kit-ul vine cu curier câteva zile după ce am discutat cu Managerul

Cumparatorii care au folosit săbii GM surprins de calitățile sale . Comentarii și feedback-ul se poate observa că grafen este într-adevăr un material minunat, care poate îmbunătăți viața Neveste.

O contribuție semnificativă la gătit, cu respectarea reteta face cuțite bine ascuțite. instrument Sharp succesul de acasă și de bucătari profesioniști, pentru că o mulțime de gust depinde de dimensiunea corespunzătoare a particulelor în vas. Pentru calitate profesională definește porțiuni de aspect, deliciousness și gustul. De fapt, pentru Handyman acasă și dispozitivul prea …

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...