Frumusete, PutereȘtiri, Sănătate, Sănătate și Tu

Gulf-Atria Block

Disocierea sinoatrială este o frecvență cardiacă neregulată cauzată de o blocare a conducerii dintre nodul sinusal și mușchiul atrial.

Cauza blocului atrial sinusual poate fi datorată- boală cardiacă ischemică (infarct atrial);
– miocardită (difterie);
– reflex nervos erratic,
– otrăvire cu chinidină sau digitalică,
– niveluri ridicate de potasiu în serul de sânge.

Simptomele blocului atrial sinusal

Blocul atrial sinusal se manifestă printr-un sentiment de stop cardiac, amețeli temporare sau simptome ale sindromului Morgagni-Adams-Stokes. Simptomele blocului atrial al sinusului sunt similare cu cele ale sistemului de frânare sinusală.

În electrocardiogramă, spre deosebire de sinus, întreruperea electrică cardiacă este un multiplu dintre intervalele P-P anterioare. În funcție de gravitatea blocului, bradicardia (frecvența cardiacă redusă) este mai mult sau mai puțin frecventă.

Tratamentul blocului sinusului sinusal

Tratamentul blocului sinusului sinusal trebuie să fie prudent. Simptomatic, atropina sau efedrina se administrează subcutanat la fiecare câteva ore. În blocul sinusal-atrial acut, corticoterapia poate fi eficientă, adică utilizarea hormonilor suprarenați sintetici în scopuri terapeutice. În cazul sindroamelor Morgagni-Adams-Stokes, corticoterapia este utilizată de mai multe ori pe zi. CzAsami poate necesita electrostimulare cardiacă temporară sau permanentă.
Zhaneta Malec

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...