HealthySight - puncte pentru ochi: Massager comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra
Sănătate și Tu

HealthySight – puncte pentru ochi: Massager comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Elibereaza dureri de cap și pentru a reveni acuității vizuale parțial pierdut fără intervenție chirurgicală și terapie medicamentoasă. inovatoare de dezvoltare de peste mări, ochelari de soare Massager HealthySight, din care o revizuire este prezentată mai jos, te va salva de la dureri de cap si probleme de vedere pentru câteva săptămâni.

Ce este HealthySight?

Acupunctura este o direcție populară de medicina tradițională chineză. Tratamentul diferitelor boli se realizează prin introducerea în anumite puncte de pe corpul unei anumite ace de dimensiune și manipularea ulterioară a acestora. În China, cred că energia de viață curge printr-un anumit canal. Dacă acționează pe punctele situate pe „meridianele“ ale canalului, acesta va lăsa durerea și unele boli. Principiul de acupunctura, dar fără ace, au fost folosite pentru a crea puncte de masaj HealthySight.

O condiție prealabilă pentru apariția unui dispozitiv unic este ideea că oamenii de știință sunt dureri de cap, primele semne de tulburări vizuale, oboseala, etc neplăcut condiție poate fi depășită fără a utiliza terapia cu medicamente. Este suficient pentru a afecta anumite puncte din câmpul magnetic generat artificial. Această ipoteză a fost formulată pe baza celor mai recente realizări în domeniul medicinei Biofizica si acupunctura.

După o serie de experimente europene și oamenii de știință chinezi au inventat un dispozitiv revoluționar, care are drept scop de a elimina dureri de cap și de a îmbunătăți viziune.

Uita-te cum ar fi ochelari

Aspectul HealthySight care amintește de ochelari de soare elegant motociclist. Design-ul a fost creat un program special de calculator. Una dintre condițiile programului a fost o reproducere exactă a punctelor de acupunctura pe fata. Datorită acestui dispozitiv, nu numai că repetă forma zonei periorbitale, dar, de asemenea, arată cel mai fidel localizarea punctelor de energie vitală.

1,219 încorporat 22 degete masaj. La sfârșitul fiecărui magnet realizat dintr-un aliaj de pământuri rare.

În mijlocul compartimentului special în cazul în care ați pus bateriile, este un micromotor. Se creează intensitatea vibrațiilor și frecvența selectați.

Aparatul este programat la 9 programe. Buton de comutare programe la partea de sus pe partea din față a invenției.

Materialul din care a făcut pahare din plastic. Degetele silicon.

Atașat gadget la o curea de robust largă a cărei lungime este reglabilă, în conformitate cu caracteristicile craniului.

Greutate: 280 grame.

Cum funcționează

Oamenii de știință au dovedit influența asupra corpului uman câmpul magnetic exterior. Atunci când sunt expuse la un anumit punct ajută la activarea metabolismului, normalizarea fluxului sanguin, oxygenization (saturația de oxigen), nutriție de organe, țesuturi. Când este activat, instrumentul creează o vibrație de intensitate diferită. Aceste vibrații în punctele de acupunctură transmit sfaturi magnetice. Astfel, există o zonă de masaj periorbital punct de presiune.

Datorită masaj:

 • aktiviziruyutsya fluxului sanguin la creier, țesuturi, mușchii faciali;
 • toate celulele care sunt expuse la aparat, oxigenul mai rapid și substanțe nutritive;
 • relaxați-vă ochii;
 • spasme musculare sunt eliminate;
 • normalizează activitatea organului vizual;
 • este oboseala;
 • dureri de cap dispar.
ochelari Massager HealthySight, și confirmarea feedback-ul, se descurcă cu migrene, creșterea acuității vizuale, pentru a îmbunătăți calitatea somnului, chiar ajuta pentru a netezi ridurile si cercurile de oboseala sub ochi .

Cum să utilizați

Producătorul recomandă utilizarea dispozitivului în fiecare zi, timp de 3 seturi pe tot parcursul zilei. Stați în pahare & mdash; aproximativ 5 minute. Dar, comentarii client spun că este mai bine să nu pentru a elimina invenției, aproximativ 10-15 minute. Deci, efectul va fi mai puternică și va dura mai mult. Principalul lucru de retinut: nu purta masaj pentru mai mult de 20 de minute, în caz contrar rezultatul poate fi opusă efectului dorit.

Înainte de utilizare, asigurați-vă că pentru a scoate ochelarii obișnuite sau lentile. Asigurați-vă de masaje mai bine culcat. Deci, va fi capabil să se relaxeze nu numai ochii, ci tot corpul.

După 2-3 săptămâni de utilizare regulată, veți observa o scădere a numărului de dureri de cap, îmbunătățirea acuității vizuale și de a crește vigilență mentală. Puțin îmbunătățit starea pielii. Acesta este îmbogățit cu oxigen, se va flata, în formă și în stare proaspătă. Ridurile vor dispărea treptat pe măsură ce mușchii faciali vor fi tonifiat.

Pentru aparatul a început activitatea, trebuie să:

 • Introduceți bateriile (acestea ar trebui să dobândească o pre & mdash; set, ele nu sunt incluse);
 • pentru a purta dispozitivul pe ochi;
 • să-l includă;
 • apăsați butoanele pentru a selecta programul dorit;
 • să adopte o poziție relaxată;
 • pentru a se bucura de un masaj.

Cel mai încercat pe o pereche de ochelari Massager HealthySight sunt de acord că, după o lună de multe dintre problemele asociate cu viziune, îndrăznesc și dureri de cap nu mai deranja deloc.

Trebuie remarcat faptul că dispozitivul nu este un panaceu. În cazul în care migrene sunt cauzate de procesele inflamatorii, a cancerului și a infecțiilor virale, produsul va ușura doar ușor condiția, dar nu va vindeca boala. Aceeași situație este cu ochii. De la astfel de boli grave ca glaucom, cataractă, iridociclita, strabism, conjunctivita, și altele asemenea pentru a scăpa aparatul nu poate. Astfel de boli necesită intervenția urgentă a unui profesionist calificat. Auto-medicament este inacceptabil!

Nu uita despre beneficiile de exerciții pentru ochi & mdash; înainte de o procedură de masaj, puteți face exerciții de lumină. Efectul impactului complex va intensifica numai.

Marturii

eye Ochelari maseur HealthySight & mdash; un mare remediu pentru dureri de cap si probleme de vedere, astfel încât dispozitivul este adecvat:

 • oricine care caută să se întoarcă acuității vizuale;
 • cu miopie, hipermetropie si astigmatism;
 • elevii studiază liceeni, care suferă de oboseală sau se confruntă cu disconfort de sarcină excesivă de software. Este, în timpul adolescenței, care apare așa-numitul „spasm de cazare“, în viitor, ceea ce duce la miopie. Masaj invenție va scuti spasm și pentru a preveni pierderea vederii;
 • persoanele a căror activitate este direct legată de încărcare de pe organele de viziune: educatori, programatori, contabili, șoferi, artiști, secretari, designeri, etc .;
 • , la vârsta de presbiopie, frecvent la persoanele dupa 40 de ani;
 • care doresc să îmbunătățească starea pielii faciale, a scăpa de riduri faciale și cercurile de sub ochi;
 • dureri de cap, insomnie, nevralgii.
Datorită relaxare și stimularea în același timp impactul probleme de vedere și migrene pentru un timp destul de scurt, vor fi eliminate.

Contraindicatii

Masina versatil potrivit pentru bărbați și femei, de aproape toate vârstele și profesiile. Dar utilizarea sa are puține contraindicații:

 • arsuri ale capului și partea facială de orice grad;
 • stare post-operatorie după intervenția chirurgicală în organele vederii;
 • inflamarea organelor vederii;
 • leziuni la cap.

Preț

Ochelari maseur HealthySight & mdash; o invenție destul de comune. Deci, îl puteți cumpăra în diferite țări.

În cazul în care pentru a cumpăra

Deci, ca să nu se poticnească pe umpluturii pe scară largă, cumpara HealthySight este de la un distribuitor autorizat, care lucrează direct cu producătorul sau distribuitorii săi. Găsiți acest dispozitiv in farmacii sau lanturi de retail imposibile. Distribuitorul oficial vinde ochelari Massager prin intermediul site-ul său oficial. Acolo veți putea citi toate condițiile de plată și de livrare, precum și, de asemenea, să vă familiarizați cu garanțiile și politica de confidențialitate.

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...