Hypertension Patch de hipertensiune patch-uri: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra
Sănătate și Tu

Hypertension Patch de hipertensiune patch-uri: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Ce este Hypertension Patch?

Hypertension Patch este un plasture transdermic eficient pentru tratamentul hipertensiunii arteriale (tensiune ridicată). Termenul „transdermic“ înseamnă aplicarea de mijloace: substanțele active intră în fluxul sanguin prin piele, de la suprafață, în termen de câteva zile de purtare a plasturelui.

Această metodă de aplicare permite medicamentului să ocolească tractul gastrointestinal, astfel încât efectele sale asupra organismului semnificativ după 20 de minute. Nu trebuie să înghiți în mod regulat pastile: 2-3 zile într-un rând de substanță activă sunt introduse continuu în sânge, normalizarea tensiunii arteriale.

Patch de hipertensiune Patch Hipertensiune normalizează in mod eficient tensiunii arteriale, acționând cu grijă pe vasele. Oamenii este modul lor de viață, nu reminiscing despre necesitatea tratamentului.

Cum

tool acționează în mai multe direcții:

 • normalizează tensiunea arterială;
 • face ca vasele sanguine mai elastice;
 • restabilește ritmul cardiac;
 • îmbunătățește furnizarea de oxigen la creier;
 • adaugă forță, ameliorează oboseala;
 • imbunatateste calitatea somnului, nervozitate alleviates;
 • ameliorează durerile de cap și amețeli.

componen a Hypertension Patch

Compoziția substanțelor active din materii prime vegetale:

 • Root gastrodia curățat . Amelioreaza durerile de cap, întărește nervii, restabilește putere.
 • Scoarța eucommia . Normalizează tensiunea arterială, contracția cardiacă funcției musculare, ficatul și rinichii.
 • Highlander piper . Asigurați-vă nave mai durabile, are activitate impotriva inflamatiei, cauzele ton inima.
 • Rădăcina salvie mnogokratnogo. Aliniaza somn, ritmul cardiac, normalizează circulația sângelui, ameliorează durerea.
 • Vâsc. dilată vasele sanguine, scăderea tensiunii arteriale, are un efect anti-sclerotice.
Materiile prime sunt extrase într-un mediul și respectă reglementările aplicabile medicamentelor de acest tip. Gentle de prelucrare îi permite să-și păstreze calitățile sale naturale și pentru a acționa în mod eficient.

Instrucțiuni de utilizare

Hypertension Patch este lipit aproape de buric. Locația viitoare a plasturelui trebuie curățate cu apă caldă. Pentru a obține un plasture transdermic și fixați pe piele. Purtați două sau trei zile, fără a îndepărta. După îndepărtarea, spălați locul de contact cu apă și săpun. Pentru a da pielii o pauză de 5-8 ore pentru a lipi noul patch.

Pentru a simți efectul utilizării de Hypertension Patch și așteptați pentru simptomele de sevraj de hipertensiune arterială, trebuie să treacă un curs de trei saptamani de tratament. cazuri complexe necesita 2 sau 3 cursuri.

Marturii

De multe ori, hipertensiunea se dezvoltă sub influența unor factori suplimentari:

 • lipsa de exercițiu, lipsa regulate activitate fizica;
 • excesul de greutate;
 • cu vârsta de peste 30 de ani.
 • ereditatea rău: în lotul de familie al hipertensiunii arteriale;
 • obiceiuri proaste;
 • stres, munca mai ales cronic, greu, lipsa de odihnă corespunzătoare.

Oricare dintre acestea este un factor de risc, ci o combinație de mai multe creste riscul de mai multe ori.

Contraindicatii

Reacțiile adverse la aplicarea plasturelui, Hypertension Patch este posibil pentru persoanele cu alergii la componentele hipotensive (reducerea presiunii) compoziția: Highlander, vâsc, salvie, gastrodia sau McOmie. În plus, trebuie avut grijă să utilizeze fondurile în următoarele cazuri:

 • Hipertensiune la femeile gravide. crestere-driven hormon de presiune poate scadea brusc la valori foarte mici atunci când se aplică plasturele, Hypertension Patch.
 • pielea prea sensibilă este o contraindicație pentru utilizarea oricăror patch-uri, inclusiv aceasta .
 • leziuni cutanate, procese inflamatorii. Pe pielea iritată de a aplica instrumentul imposibil.
Ar trebui să se consulte cu medicul dumneavoastră înainte de utilizare, dacă luați un tratament antihipertensiv farmacologic și doriți să-l completeze cu acțiune Hypertension Patch pentru o mai mare eficiență.

Preț

Prețul la care puteți cumpăra Hypertension Patch depinde de țara în care vă aflați. Prețurile sunt stabilite în moneda statelor la care trimiteți:

În cazul în care pentru a cumpăra

Asigurați-vă că pentru a evita achiziționarea produsului neoriginal numai atunci când se face o achiziție pe site-ul oficial a vânzătorului. În acest caz, plasturele de hipertensiune arterială Hypertension Patch va livra e-mail, în numerar la livrare.

Prezentare generală a Hipertensiune patch-uri Patch pentru a scăpa de primele forme de hipertensiune arterială și de a reduce riscul de înaltă presiune la grave etape ale bolii. Ce este Hypertension Patch? Hypertension Patch este un plasture transdermic eficient pentru tratamentul hipertensiunii arteriale (tensiune ridicată). Termenul “transdermic” se înțelege aplicarea mijloacelor: substanțele active intră în fluxul sanguin prin piele, …

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...