Immunetika - un mijloc de a consolida sistemul imunitar: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra
Sănătate și Tu

Immunetika – un mijloc de a consolida sistemul imunitar: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

În toamna și iarna exacerbări ale răcelii pentru a ajuta la adulți și copii vine Immunetika complex nou imunostimulatoare pe baza de plante și vitamine.

Ce este Immunetika?

agent imunostimulator Immunetika este un medicament inovator, care este un complex nutritiv care regleaza functionarea sistemului imunitar uman.

Immunetika are avantaje semnificative față de alte medicamente:

 • în timpul zilei mobilizeaza apărarea organismului de a lupta împotriva infecțiilor virale respiratorii acute și gripă;
 • luptă eficient virușii și rezolvă în primele două zile de boală semnelor clinice de infecție virală (curgerea nasului, gâtului neomogen și inflamat, dureri de cap, febră, etc.);
 • accelerează metabolismul, oferă o concluzie a substanțelor toxice, astfel, contribuie la îmbunătățirea rapidă a stării generale.

Datorită mecanismului descris de acțiune farmacologică, ea promovează vindecarea de astfel de boli grave precum pneumonia, infectii ale sinusurilor, infecția cu rotavirus, protejează împotriva cancerului.

O combinație unică de ingrediente naturale vă permite să utilizați instrumentul pentru a consolida sistemul imunitar Immunetika în loc de întregul complex vast de droguri de acțiune multidirecțională.

Potrivit experților rus Institutul de cercetare științifică a plantelor medicinale, pentru a efectua testarea biocomplex, este de asemenea eficient în tratamentul otitei medii la adulți și copii.

Cum

primire avansată agenți farmacologici Immunetika în primele ore sau zile ale bolii, pentru a preveni răspândirea infecției pe tot corpul, astfel încât boala se opreste sau fluxurile sub formă de lumină, iar recuperarea completă are loc în termen de câteva zile.

Acesta este un cuvânt nou în lumea de farmacologie, la începutul recepției în primele ore de boala dă rezultate pozitive ca un imunostimulant:

 • activează celule ale sistemului imunitar, fără perturbații în funcționarea normală a organismului;
 • oprește infecția;
 • distruge provoacă inflamația florei bacteriene din tractul gastrointestinal;
 • oferă mediu bacteriene normale în sistemul digestiv, care servește ca o protecție a sistemelor și organelor de la atacuri infecțioase și virale;
 • întărește abilitățile imune ale organismului, fără a provoca alergie la componentele medicamentului;
 • asigură un confortabil “ieșire” după un curs de primire, fără a provoca dependență și fără a produce efecte secundare neplăcute;
 • vă ajută să economisiți de la infecții virale și a reapariției acestora;
 • facilitează cursul bolilor cronice (astm bronșic, bronșită formă cronică);
 • accelerează recuperarea după otite, bronșită, guturai respiratorie;
 • ajută pentru a menține și a consolida sănătatea adulților și copiilor.

Este acțiunea eficientă a medicamentului și otita:

 • facilitează și elimină durere și congestie în ureche;
 • Amelioreaza dureri de cap;
 • acționează împotriva inflamației.

Marcat de aprobare a cumpărătorilor în diferite părți ale globului Immunetika medicamentul este eficient nu numai în combaterea izbucnirea bolii, dar, de asemenea, ca o formă ideală de prevenire.

Compozitie

Un mijloc de a consolida sistemul imunitar Immunetika ajută la obținerea unor rezultate ridicate în prevenirea și tratamentul bolilor datorită compoziției sale unice:

 • grăsime viezure curăță canalele limfatice pentru a elimina reziduurile toxice ale proceselor metabolice și restabilește funcționarea normală a mecanismelor imune;
 • extract din ciuperca Cordyceps distruge flora tractului gastrointestinal și bacteriile care cauzează putregaiul patogene, în care este concentrată infecție;
 • sălbatic a crescut hranirea corpului cu vitamina C, are un efect de rigidizare;
 • păpădie rădăcină este anti-microbiene, agent anti-inflamator, accelerează lichefierea și eliberarea de mucus purulent din nazofaringe;
 • ghimbir ucide bacteriile și virusurile, are o valoare de restabilire și îmbogățind;
 • Badan și mai mare lupta eficient agenții patogeni, reduce inflamatia;
 • Caragana coamă contribuie la sinteza normală de hormoni din organism; ajută să facă față cu procesele inflamatorii in organele genitale feminine;
 • castor mosc , ulei de rocă , negru chimion combinarea acestor ingrediente active se va intensifica mobilitatea celulelor de leucocite, care ajută la distrugerea virușilor și a le elimina din nou;
 • produse apicole (molia de albine, extract de propolis, polen de albine) reface functiile sistemului imunitar, glande endocrine, normalizează procesele de metabolism;
 • extracte de cimbru, elecampane, algă este un eficient in distrugerea virusului herpes;
 • extracte de rădăcină de anason, ciuperci, trifoi, cătină, amaranth, frunze de căpșuni efect anti-inflamator, elimina substanțele toxice din sânge, membranele mucoase și piele;
 • extract de rășină de cedru are proprietăți antioxidante, îmbunătățește starea generală, promovează funcția creierului, ajută să facă față cu efort fizic semnificativ.
Un complex unic de ingrediente active înseamnă Immunetika garantează îmbunătățirea sănătății în primele două zile de boală și înlocuiește mai multe medicamente cu mecanisme de acțiune diferite.

Instrucțiuni de utilizare

Administrarea profilactică trebuie efectuate în perioadele de toamnă-iarnă și de primăvară-iarnă, când există pericolul de epidemii de infecții virale respiratorii acute și gripă .

Pentru a preveni biocomplex dura timp de o lună de două ori pe zi, 20 de picături, dizolvarea substanței concentrate într-o jumătate de pahar cu apă la temperatura camerei.

După un curs de droguri trebuie să ia o pauză.

În primele ore și zile ale bolii, aceasta va avea un impact pozitiv numai dacă recepțiile de patru ori pe zi 40 picaturi cu jumatate de cana de apă în cursul tratamentului cu cel puțin cinci zile.

Mărturie

medicament imunostimulator Immunetika este recomandat să luați adulți și copii începând cu vârsta de trei:

 1. ca scop profilactic în cazul unei epidemii risc;
 2. copii lungi și adesea bolnavi, tineri si adulti;
 3. persoanele în vârstă cu imunitate scăzută;
 4. ca un agent terapeutic cu un mecanism complex de acțiune la începutul bolilor infecțioase și virale;
 5. pentru a ajuta persoanele cu boli inflamatorii sau infecțioase cronice.

Contraindicatii

Nutrient complex Immunetika nu are contraindicații datorită utilizării ca componente în substanțe naturale și vitamine.

În compoziția sa nu includă componente de modificare genetic, coloranți alimentari, conservanți și arome.

Medicamentul este recomandat pentru copii de trei ani.

Cu precauție ar trebui să trateze acest medicament dacă ați avut reacții alergice la produsele apicole.

Preț

Costul de droguri din cauza compoziției naturale a scăzut și o pune la dispoziția tuturor pacienților. Prețul său pe site-ul oficial al producătorului este mult mai mic decât în ​​farmacie, reduceri de diverse și de până la 50%.

După înregistrare, instrumentul Immunetika livrat locuitorilor din Moscova, Sankt-Petersburg, Rusia, țările din CSI și în străinătate:

În cazul în care pentru a cumpăra

Vand Immunetika pe site-ul oficial al producătorului. Reprezentantul oficial asigură calitatea și viteza de livrare a acestui medicament certificat.

După plasarea comenzii este livrat prin poștă sau curier numerar la livrare. Vă dorim sănătate!

toamna și iarna exacerbări ale răcelii pentru a ajuta la adulți și copii vine Immunetika complex nou imunostimulatoare pe baza de plante și vitamine. Ce este Immunetika? agent imunostimulator Immunetika este un medicament inovator, care este un complex de nutrienți care reglementează funcționarea sistemului imunitar uman. Immunetika are avantaje semnificative față de alte medicamente: …

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...