În plus, activitatea de inimă poate fi întreruptă

[Total: 0    Average: 0/5]

Hemocromatoza este o boală înnăscută care apare cel mai frecvent la copii. Este moștenită autosomal recesiv. Se caracterizează prin acumularea de cantități excesive de fier în organism, care se depozitează în organe cum sunt pancreasul sau ficatul.

Hemocromatoza hemoragică se manifestă cu niveluri de fier mai mari de 20 g. această cantitate mare este toxică din cauza peroxidării lipidelor datorată reacției de fier catabolizate cu radicalii liberi, stimularea formării colagenului sau interacțiunea directă cu ADN care conduce la moartea celulelor.

Simptome de hemocromatoză

Hemochromatoza apare în special la bărbații cu vârsta de până la 40 de ani. Îmbătrânire: - ziua de naștere. Hepatita, decolorarea pielii, dureri abdominale, tulburări ale glicemiei (chiar diabet) și artrită atipică apar. În plus, funcția cardiacă poate fi afectată.

Majoritatea simptomelor de hemocromatoză de mai sus se pot datora hipotensiunii gonadelor, ceea ce duce, de asemenea, la pierderea conducerii sexuale și a impotenței la bărbați și la pierderea menstruației la femei.

În cursul hemocromatozelor, se dezvoltă o triadă clasică de simptome: ciroza hepatică cu hepatomegalie, diabet, decolorarea pielii.

Tratamentul hemocromatozelor

Cursul de hemocromatoză poate fi modificat prin sângerare și prin utilizarea compușilor de chelatare a fierului.
Monika Kozak

Marjoleine Nines
Despre Marjoleine Nines Articolele 509
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*