Frumusete, PutereȘtiri, Sănătate, Sănătate și Tu

În plus, apariția TNR este tipică

Sângerarea în rândul adolescenților este o tulburare funcțională care are multe de-a face cu sângerările care apar în timpul pubertății. Perioada de adolescență se caracterizează prin variabilitate ridicată în sistemul nervos central și autonom. În plus, hipotensiunea luteală este tipică.

Cauzele sângerării juvenile

Principalele cauze ale sângerării juvenile sunt tulburările de coagulare a sângelui și activitatea de dizolvare a coagulării, care afectează membrana mucoasă a uterului și excesul de hormoni ai estrogenilor, în absența fazei secreției.

Stimularea estrogenică, fără o acțiune gestagenă ulterioară, are ca rezultat o subțiere a vaselor de sânge și apariția sinusurilor în mucoasa uterină, unde se formează cheaguri.

Tratamentul hemoragiei juvenile

Terapia hemoragiei juvenile este legată de problema controversată a consumului de droguri hormonale la pacienții tineri. Există două etape de tratament: inhibarea sângerării și urmărirea.

Preparatele gestagenice pot fi utilizate pentru a inhiba sângerarea și dacă sângerarea durează mai mult de 10 zile sau dacă se observă durere uterină, trebuie utilizată terapia cu antibiotice.

În aceste situații, se recomandă reconstituirea celei de-a doua faze a ciclului menstrual prin administrarea preparatelor gestagenice și a estradiolului. Pot fi de asemenea utilizate medicamente care inhibă fibrinoliza.

Urmărirea sângerării juvenile trebuie efectuată pentru 2-4 cicluri menstruale. În cazul coexistenței nivelurilor ridicate de estrogen în serul de sânge și atunci când concentrația sa este normală, se recomandă utilizarea preparatului gestagen de la 16 ani înainte. până la 25. ciclu zi.

În cazuri rare de sângerare juvenilă, în cazul în care se observă o deficiență de estrogen, este suficientă utilizarea unor mici doze secvențiale de estrogeni.

Prognozarea sângerării juvenile

Prognoza sângerării juvenile este bună. Dacă luați tratament hormonal, ciclul menstrual se va stabiliza rapid. Multe cazuri, care nu sunt recunoscute deloc și nu sunt tratate deloc, sunt supuse autoreglementării.
Mariusz Kłos

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...