În procedură, administrarea de preparate farmaceutice este de o importanță capitală.

[Total: 0    Average: 0/5]

Diagnosticul tuberculozei papilare este posibil pe baza aspectului caracteristic și a localizării leziunilor. Mai mult decât atât, rezistența anti-tuberculoză ridicată și reacția puternică pozitivă a reacției tuberculinei la pacienți sunt tipice. Imaginea histologică a fragmentelor de țesuturi obținute prezintă caracteristicile cerealelor asemănătoare tuberculozei.

În diferențierea tuberculozei papilare în piele, mamelonul (în cursul căruia nu există infiltrații ale bazei pielii și nici leziuni inflamatorii, în plus, este asociat cu tendința de autoreglare și de autotransplant) și de papillous lichen flat (caracteristic cursului său este mâncărime și apariția de bucăți tipice în mediu sau într-o altă locație), factorul decisiv în aceste cazuri fiind examinarea țesuturilor patologice modificate în microscop după aplicarea de colorare specială .

În plus, un alt tip de tuberculoză - papiloma lupusului - poate fi similar, dar se găsesc noduli lupus și există o tendință mai mare de a se deforma și de a se descompune.

Tratamentul tuberculozei papilare

Metodele de tratament cu tuberculoză papilară nu diferă de cele utilizate în alte forme ale bolii. Administrarea preparatelor farmacologice, în special izoniazida, rifampicina, etambutolul, streptomicina și pirazinamida, este esențială în această procedură. Terapia constă în asocierea mai multor măsuri în același timp.

Tratamentul tuberculozei papillar este cronic și durează mai multe luni până când leziunile pielii dispar (dacă boala nu este însoțită de anomalii tuberculozei în organele interne). Uneori este necesară intervenția chirurgicală cu excizia leziunilor cutanate.

Marjoleine Nines
Despre Marjoleine Nines Articolele 509
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*