Inclinabilitatea angajamentelor aortice

Insuficiența valvulae aortae (regurgitare a valvei aortice) este un defect cardiac care constă în retragerea sângelui în timpul diastolului cardiac de la aorta (artera principală) la ventriculul stâng, ca rezultat al petalelor valvulare aortice crescute aortice. Cea mai obișnuită complicație în acest defect este insuficiența cardiovasculară și endocardita bacteriană.

Aortă

Aorta este artera principală și cea mai mare a corpului. El furnizează întregului sistem sânge arterial bogat în oxigen.

Aorta părăsește ventriculul stâng și la ieșirea din ventriculul stâng este echipată cu trei valvă semicirculară. Supapele aortice sunt realizate din membrane în formă de semilună - de aici și numele.

Acestea permit ca sângele să curgă de la ventriculul stâng la artera principală și să împiedice sângele să se deplaseze de la aorta la ventriculul stâng în timpul contracției prin lovitură bruscă și strângere a petalelor crescentă. Supapele aortice sunt mai groase și mai puternice decât valvele semi-moon din artera pulmonară datorită tensiunii arteriale ridicate din ventriculul stâng (circulație mare).

Cauzele și evoluția regurgitării valvei aortice

Cauza regurgitării valvei aortice este afectarea acesteia. Factorii care conduc la deteriorarea valvei crescente aortice sunt: ....................................... .................................................. .................................................. ...........................................
- un istoric al bolii reumatismale,
- sifilis,
- endocardita bacteriană,
- leziuni cardiace,
- sau ca un defect congenital.

Ca rezultat al unui defect cardiac, cum ar fi regurgitarea valvei aortice, au loc scurgeri în ventriculul stâng și apariția retracției sângelui retrograd de la aorta la ventriculul stâng. Ca rezultat al sângelui aortic care curge în sângele care curge din atriu în ventriculul stâng, crește presiunea și crește volumul diastolic al ventriculului stâng.

Într-un stil de viață economic, o contracție puternică a ventriculului stâng și o perioadă de ejecție prelungită pot compensa chiar și o regurgitare superioară a valvei. Prin urmare, pacienții pot să nu simtă nici un simptom. Cu toate acestea, în cursul bolii, apare treptat o hipertrofie semnificativă a ventriculului stâng - așa-numitul "ventricul stâng". inima de wole (cor bovinum).

Simptomele regurgitării valvei aortice

Cele mai frecvente simptome ale regurgitării valvei aortice sunt: regurgitarea valvei aortice, regurgitarea valvei aortice, regurgitarea valvei aortice:
- bătăi puternice ale inimii,
- un sentiment de respirație,
- amețeli și leșin (asociate cu ischemia cerebrală);
- Dureri coronariene.

Testele suplimentare se încheie cu:
- extinderea ventriculului stâng,
- smirna diastolică (moale, cu tonaj ridicat);
- impactul apei, ridicarea, alunecarea spre stânga și spre partea de jos,
- rugină holosistolică deasupra vârfului,
- Infirmitatea severă este evidențiată de un murmur sistolic de tip ejecție deasupra bazei inimii,
- Austin-Flinta rumegă peste vârful (rugină diastolică sau pre-dermică);
- frecvență cardiacă ridicată și rapidă - așa-numita "frecvență cardiacă ridicată". ritmul inimii de Corrigan ,.
- tensiune arterială foarte scăzută (chiar sub 60 mm Hg) cu presiune sistolică normală. Aceasta determină încețoșarea vaselor periferice, cu un posibil simptom de Musset.
- Simptomul pe vârf - presiunea sistolică mai mare pe artera femurală decât pe umăr,
- Ton dublu Trauble - un ton sistolic și diastolic puternic peste artera femurală,
- ritmul cardiac al petalelor de moluște, buze sau unghii bivalve (manifestat prin scăderea și înroșirea alternantă);
- simptom al Durozier - murmur sistolic și diastolic de arteră femurală caracteristică la o ușoară presiune cu un stetoscop,
- caracteristicile de suprasarcină ale ventriculului stâng în testul ECG.

Diagnosticul regurgitării valvei aortice

Diagnosticul regurgitării valvei aortice se bazează în principal pe următorii factori
- o examinare radiologică pentru a indica extinderea ventriculului stâng,
- o declarație într-un interviu cu simptomele periferice menționate mai sus,
- semne clare de supraîncărcare a ventriculului stâng în testul ECG.

Tratamentul regurgitării valvei aortice

Tratamentul regurgitării valvei aortice este conservator. La pacienții cu etiologia sifilisului, se utilizează un tratament anticiliar, iar tratamentul bazat pe reumat se bazează pe prevenirea recidivelor de boală reumatică.

Tratamentul chirurgical al regurgitării valvei aortice se efectuează la pacienții cu regurgitare severă și insuficiență circulatorie prin implantarea artificială a valvei cardiace.
Zhaneta Malec

Comentariul Regurgitarea valvei aortice

qubik128 | 2009-09-18 20:27

Operațiunea este sigură?
Care este costul mai mic?

Marjoleine Nines
Despre Marjoleine Nines Articolele 509
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*