Frumusete, PutereȘtiri, Sănătate, Sănătate și Tu

Infecții Ciuperci ale sistemului respirator

Există multe infecții fungice care ocupă sistemul respirator. Orice micoză sistemică, profundă și oportunistă poate avea simptome caracteristice. Bolile se manifestă atunci când sunt inhalate formele fungice infectate. Ele se dezvoltă la persoanele cu accese vasculare imunocompromise, debilitate și presupuse.

Candidat

Cele mai frecvente ciuperci patogene includ Candida albicans, care cauzează candidoză. În țesuturi, ciuperca se dezvăluie ca structură de drojdie, miceliu real sau presupus. Se găsește în membranele mucoase, în piele și în numeroasele organe interne.

Pneumonia cu prezența unui tip de pneumonie seamănă cu pneumonia cauzată de Pneumocystis, deoarece sunt vizibile numeroase infiltrații ale nodulilor. Boala se dezvoltă adesea la persoanele cu leucemie.

criptococoză

O altă ciupercă este Cryptococcus neoformans, care provoacă criptococoză. Această boală se dezvoltă, de obicei, la persoanele imunocompromise, mai ales la cei care suferă de SIDA. Boala poate afecta sistemul nervos central, plămânii sau întregul corp. Primul loc unde ciupercile se așează, totuși, este plămânii. Ele cresc sub formă de mase în formă de gelatină.

Mucormicoza

Un alt tip de micoză oportunistă este mucormoxoza. Mucormicosul colonizează coloniile nazale și sinusurile paranasale. Apoi s-au răspândit în alte organe. Ei iau o imagine “purceială” radiologică în plămânii lor.

Aspergiloza

Pe de altă parte, aspergiloza apare și la pacienții cu astm. Ciuperca este cauzată de colonizarea cavităților existente, de ex. ganglionii limfatici și ganglionii limfatici. după dilatarea bronhiilor, tuberculozei sau chisturilor.

Alte miicoze pulmonare

Plămânii pot fi de asemenea colonizați prin ciuperci dymorfe, de ex. Coccidioides immitis. Ele sunt situate adânc în plămâni. Semnele clinice de micoză pot fi similare cu o infecție pulmonară acută, o boală profilactică diseminată sau o boală cronică cronică cu cavități.

Tratamentul infecțiilor fungice respiratorii

Candidații trebuie să utilizeze borax cu derivați de glicerină sau netamicină și imidazol. În infecțiile cu drojdie – violet de gențian, verde cu diamant și preparatele menționate mai sus.
Monika Kozak

– Pathology “, Robbins, ed. Urban & Partner, Wrocław.
– Pediatrie “, B. Górnicki, B. Dębiec, ed.

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...