Inflamarea fasciei infectate cu eozinofilie

[Total: 0    Average: 0/5]

Cursul clinic al inflamației fasciculului eozinofilie vărsat de obicei începe cu dureri la nivelul articulațiilor, pielii și mușchilor. Simptomele apar brusc, iar umflarea se dezvoltă în jurul membrelor inferioare (în special a picioarelor) și a membrelor superioare (în special a mâinilor). Coeziunea pielii și țesutului subcutanat, care sunt dure, crește. Schimbările au de obicei o natură simetrică.

Mișcările articulațiilor în jurul pielii afectate și a țesutului subcutanat sunt reduse din nou. În plus, starea de subfebrilă, slăbiciunea, pierderea poftei de mâncare și starea de spirit proastă apar din simptomele generale. Semnele neurologice se găsesc adesea în membrele superioare, cauzate de presiunea nervului în canalul încheieturii mâinii.

În plus, se observă leziuni ale pielii sub formă de neregularități de suprafață asemănătoare cu coaja de portocală, precum și vânătăi pe piele rezultate din procesul de îmbolnăvire a straturilor profunde de țesut subcutanat și fascie.

Studiile de laborator arată o creștere a nivelurilor eozinofile, o depunere accelerată a celulelor roșii din sânge (ESR) și o activitate ridicată a enzimei aldolazei în serul de sânge și o activitate normală a enzimei keratinazei.

În plus, există anomalii în examinările microscopice ale țesuturilor bolnave și în rezultatele imaginii prin rezonanță magnetică țesuturile afectate de boală (această examinare este efectuată rar într-o inflamație a fasciculei vărsate cu eozinofilie).

Detectarea inflamației fasciilor difuze cu eozinofilie

Unele diagnostice ale eozinofiliei difuze pot fi bazate pe rezultatele examinărilor microscopice ale țesuturilor bolnave. Istoria bolii și plângerile pacientului sunt un supliment la diagnostic. De asemenea, este important să se demonstreze anomalii în laboratorul seric al pacientului.

Diagnosticul eozinofiliei difuze în fascia include un răspuns bun la tratamentul glicoid, caracteristic eozinofiliei difuze în fascie. Alte condiții de țesut conjunctiv cu leziuni cutanate similare și rezultate ale testelor trebuie luate în considerare pentru diferențiere.

Trebuie exclusă prezența sclerozei sistemice, a sclerozei locale (în special a sclerozei liniare) și a bolii asemănătoare sclerodermiei cauzată de acțiunea compușilor chimici.

Prognoza inflamației fasciilor vărsate cu eozinofilie

Prognoza eozinofiliei în inflamația fasciei vărsate este bună, ceea ce este asociat cu retragerea frecventă a leziunilor spontane și, în plus, cu un răspuns bun la tratamentul glicosteroizilor.

Ocazional pot să apară recăderi care nu pot fi tratate cu o doză mai mică de glicosteroizi (care, la rândul lor, este legată de necesitatea creșterii dozei, ceea ce poate duce la apariția complicațiilor care rezultă dintr-un astfel de tratament).

Uneori se dezvoltă consecințele permanente sub formă de contracții. Prognoza nu este de succes la pacienții cu alte afecțiuni (printre altele, de natură autoimună sau neoplazică).

Tratamentul inflamației fasciilor difuze cu eozinofilie

Două aspecte sunt importante în managementul terapeutic al inflamației fasciilor eozinofile: administrarea farmacologică și reabilitarea. Glicosteroizii au fost utilizați cu ajutorul căruia modificările sunt induse să dispară și apoi doza este redusă gradual până când medicamentul este întrerupt complet (cu condiția ca modificările să fi fost inversate și să nu apară niciun recadere). Prednisonul este cel mai frecvent utilizat glicoid.

Marjoleine Nines
Despre Marjoleine Nines Articolele 509
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*