Frumusete, PutereȘtiri, Sănătate, Sănătate și Tu

Inflamația cronică a ficatului alcoolic

Cronica hepatita alcoolica este cauzata de abuzul de alcool. În stadiul I al bolii, steatoza ficatului apare din cauza acumulării excesive de trigliceride în hepatocite.

În etapa a II-a, infiltrațiile inflamatorii în jurul ramurilor venei portale și în zona de cadre sunt vizibile. În plus, apare fibroza hepatică. Hepatita cronică este deja vizibilă în perioada III.

Simptomele hepatitei cronice alcoolice

Principalul simptom al steatozei hepatice este mărirea acesteia și o ușoară creștere a concentrațiilor serice ale bilirubinei și fosfatazei alcaline. Cu toate acestea, în cele mai multe cazuri, hepatita cronică alcoolică nu produce nici un simptom.

ChAsami pot să apară: splenomegalie, scădere în greutate, extindere abdominală, atrofie musculară a membrelor, lipsa apetitului, greață, febră, slăbiciune, stare proastă, icter, durere de compresie în abdomenul drept.

Tratamentul hepatitei cronice alcoolice

Până în prezent, nu a fost elaborată nicio farmacoterapie pentru hepatitele alcoolice. Scopul principal este de a opri pacientul să bea alcool prin diferite tehnici de înțărcare.

În prima și a doua perioadă a bolii, prognosticul este bun și poate fi vindecat. Numai rezistența la insulină și intoleranța la glucoză pot să apară.

În perioada III, apar complicații ale cirozei, cum ar fi hipertensiunea portală și insuficiența hepatică.
Monika Kozak

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...