Inflamație inflamatorie Miscari ale intestinului

Boala intestinului intestinal este o boală în care agenții patogeni sunt diverse microorganisme. Acestea sunt cele mai frecvente: rotația virusului, calcivirusurile, Escherichia coli sau Corynebacterium.

 class =

Factorii care cauzează infecții depind de vârstă, statut imunitar, dietă și factori de mediu, cum ar fi condițiile de locuit și sănătatea publică. Parazitele și protozoarele produc, de asemenea, boli intestinale, de ex. boala intestinelor. Entamoeba histolytica.

Simptome ale bolii intestinale infecțioase

Inflamația infectantă a intestinelor se manifestă în principal prin diaree. Ulcerele inflamatorii sunt rare. Veți observa lărgirea ficatului, a splinei și a ganglionilor limfatici.

Tratamentul bolii intestinale infecțioase

Inflamația infectantă a intestinului este tratată prin dietă. Se introduc apoi antibiotice sau sulfonamide.
Monika Kozak

--->>>  Diet Duet - opinii, preț, în cazul în care să cumpere, original sau este în valoare de ea
Anja Ulf
Despre Anja Ulf Articolele 483
Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl. hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp.Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt. Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.