Frumusete, PutereȘtiri, Sănătate, Sănătate și Tu

Inflamație inflamatorie Miscari ale intestinului

Boala intestinului intestinal este o boală în care agenții patogeni sunt diverse microorganisme. Acestea sunt cele mai frecvente: rotația virusului, calcivirusurile, Escherichia coli sau Corynebacterium.

Factorii care cauzează infecții depind de vârstă, statut imunitar, dietă și factori de mediu, cum ar fi condițiile de locuit și sănătatea publică. Parazitele și protozoarele produc, de asemenea, boli intestinale, de ex. boala intestinelor. Entamoeba histolytica.

Simptome ale bolii intestinale infecțioase

Inflamația infectantă a intestinelor se manifestă în principal prin diaree. Ulcerele inflamatorii sunt rare. Veți observa lărgirea ficatului, a splinei și a ganglionilor limfatici.

Tratamentul bolii intestinale infecțioase

Inflamația infectantă a intestinului este tratată prin dietă. Se introduc apoi antibiotice sau sulfonamide.
Monika Kozak

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...