Instant Roll – mașină pentru role și sushi: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

[Total: 0    Average: 0/5]

Nu au timp, răbdare și abilități pentru formarea corespunzătoare a sushi și role? Masina inovatoare Instant Roll folie ușor și frumos ingrediente chiar și în vrac, în orice mod, eliberandu de tensiune nervoasă și munca grea.

Ce este Instant Roll?

longevitate japoneză, stare bună de sănătate și frumusețe de durată este numit invidie tăcută a multor țări dezvoltate. Durata medie a vieții pentru insula din Pacific este de aproximativ 80 de ani pentru bărbați și 87 de ani pentru femei. Acestea sunt cele mai mari cifre din lume!

Experții atribuie „tineretii vesnice“ a japonezilor cu abordarea dreptul la nutriție și o dietă echilibrată. Principalele produse ale bucătăriei naționale sunt orez, fructe de mare, pește și soia. Datorită acestui regim alimentar, populația insulei primește toate vitaminele necesare, minerale si nutrienti. Astfel, nu împovărează organismul cu grasimi in exces si calorii goale. Toate aceste produse sunt perfect combinate în feluri de mâncare preferate din bucătăria tradițională japoneză & mdash; sushi și role.

Răspunsul este secretul japonez de longevitate făcute de oameni din alte țări care doresc să primească aceeași sănătate, masa pentru a prinde pește. La începutul secolului XXI, popularitatea de sushi și role a atins punctul culminant. Astăzi, practic orice oraș european cu o populație de peste 100 de mii de oameni are cel puțin un sushi-Studio. bucătărie Acasă De asemenea, a fost îmbogățit de mai multe rețete de preparate japoneze.

Pentru a corect și frumos sushi și role pregătit, trebuie să posede cunoștințele și dexteritatea unui bucatar de sushi. Procesul de a începe o varietate de ingrediente în nori, omletă, frunze Perilla sau chiar soia „hârtie“ este foarte laborioasă și necesită răbdare considerabile. Pentru a accelera acest proces, inginerii de resurse au inventat o mașină unică Instant Roll. Este ușor de utilizat și extrem de utile în bucătărie.

Avantajele rulouri de mașini:

 • simplifică la maximum procesul de pregătire mâncăruri tradiționale japoneze;
 • reduce suma cheltuită pentru timpul de preparare;
 • forma snacks-uri preferate este excelent, similar cu cel care este servit în studiouri sushi;
 • face mâncare delicioasă în orice moment;
 • mașină de spălat vă va surprinde cu siguranță nagryanuvshaya accidental oaspeții.
Instant Roll & mdash; o invenție revoluționară pentru a vă ajuta să creați capodopere culinare delicioase și sănătoase. Folositi-l chiar și un copil. Hrana este pregătită rapid și ușor.

Aspect, caracteristici tehnice

Masina pentru sushi și role Instant Roll este mic în dimensiuni și foarte compact. Ea nu ia mult spațiu pe masa de bucătărie, care este deosebit de frumos atunci când se pregătește să primească oaspeți. În interior este o bandă largă, care sunt stivuite ingrediente. Pe părțile laterale ale clemelor furnizate care ajută să se stabilească panglica în centru. titular masiv formează o rolă.

Fabricat din material plastic de calitate, care este perfect curat și-a lungul timpului nu-și piardă proprietățile sale originale.

Cântărește dispozitiv pentru role numai 270 de grame. Dimensiuni: 78 x 185 x 62 mm.

Sushi în mașină

Procesul de gătit feluri de mâncare preferate din bucătăria tradițională japoneză este foarte simplu și interesant. Ea nu are nevoie de abilități speciale și elemente auxiliare (de ex. Bambus Mat).

Pentru a găti sushi sau sub formă de rulouri aveți nevoie:

 1. umeziți ușor banda să se răsucească și pune-l pe locul ei alocat în aparat.
 2. Pentru a pune la bandă foaia pregătită sau orice alt nori strat înveliș (omletă, hârtie soia etc.). Este de dorit ca lățimea sa se potrivească lățimii benzii, deși nu este necesar. După un timp, experiența dobândită de operare vă va spune ce este lățimea fundațiilor este mai bine de a alege.
 3. Pentru a impune pe stratul de ambalaj sau direct pe banda de etanșare goală. Orice ceea ce vrei: orez cu pește, fructe de mare, legume, ouă, chiar și fructe.
 4. Pentru a fixa panglica în centru cu două cleme de fixare. Una dintre ele este plasat într-o gaură specială, situată pe centru, iar al doilea se suprapun peste primul.
 5. Cu o mână, trageți suportul panglica, în același timp, ținând dispozitivul de blocare cu cealaltă mână.
 6. Lăsați clemele în poziția inițială.
 7. Pentru a ridica o rola sau sushi.
 8. Pentru a repeta acțiunile sale.

Toate ingenioasă este simplu! Într-o chestiune de secunde dintr-un set de produse obișnuite mașină de tip rolă de poftă de mâncare instant fel de mâncare favorit japonez. Nu trebuie să fie murdar. Toți constituenții alimentar este plasat în întregime în bază. Orice educație specială! Nu există ore lungi de antrenamente o metodă de ambalaj! Sushi forma perfecta va surprinde chiar gurmanzi cu experiență!

În plus față de rolele standard pe care le puteți pregăti feluri de mâncare experimentale. De exemplu, brânză de vaci înfășurați o felie de banane și căpșuni sau plăcintă ascunde castravete și verde. Imaginatia vă va spune ce să fac!

Înainte de prima utilizare grijă să se spele Instant Roll sub jet de apă cu săpun. Acest lucru va elimina poluarea industrială și de praf.

Avantaje

Primul și principalul avantaj al acestei invenții este acela că sushi cu ea de calitate și role puteți găti acasă. Mulți fani de produse alimentare de casă înainte de a refuzat pentru a crea aceste feluri de mâncare, din cauza complexității pregătirii lor: indiferent de modul în care au încercat să se rotească orezul folosind Mat, ei nu ar putea face. Mașină pentru sushi și role Instant Roll face totul. Precis, rapid, fără nervi și ingrediente rasfatata. Un miracol, nu helper!

Cu dispozitivul nu va trebui să cheltui bani pe o vizita studiouri de sushi. Cu acesta, veți ști exact ce să mănânce, cum de a alege ingredientele pentru feluri de mâncare.

Alte beneficii includ:

 • Speed. timpul de gătire tratează gustoase este redusă la minimum. Chiar și lucrătorii ocupat de birou în perioada, de exemplu, o pauză de cafea va fi în măsură să se bucure de alimente delicioase făcute în câteva secunde. Anterior, cu toate acestea, aveți nevoie pentru a stoca toate ingredientele.
 • Easy. Procesul de preparare este simplificat la urâțenie. Cu Instant Roll chiar copilul în stare să se hrănească. Doar câteva mișcări simple și sushi sunt gata!
 • Compactitatea. Aparatul nu ocupă mult spațiu. Acesta poate fi pus pe orice raft lângă birou, la momentul potrivit prelua rapid și de a face delicioase feluri de mâncare.
 • Operare ușoară. Produsul este ușor de întreținut. Suficient să-l spele cu apă caldă cu un detergent sau sapun simplu si este gata pentru următoarea utilizare. Toate elementele sunt Instant Roll alipiți de locurile lor. piese detașabile sunt bine atașate. Ele pot fi separate de corpul principal, se spală și pus în aplicare.
Dezvoltatorii de un design unic au încercat să-l facă la fel de simplu și convenabil. Gătitul cu Instant Roll se transformă într-o sărbătoare!

Preț

Internetul conține o mulțime de citate pentru acest produs. Nerezonabil dat scăzut fals pur și simplu, ceea ce ar putea cădea în afară în orice moment. Distribuitor oficial, care lucrează direct cu producătorul și distribuitorii săi, se oferă să cumpere Instant Roll la acest preț:

Separat, va trebui să plătească de transport maritim. Costul depinde de locația dumneavoastră.

În cazul în care pentru a cumpăra

Pentru a cumpăra de înaltă calitate Instant Roll aparat oferă site-ul oficial al distribuitorului. Mergând pe site-ul oficial al distribuitorului, veți primi detalii complete privind metodele de plată, termene de livrare, politica de confidențialitate și garanții.

Nu aveți timp, răbdare și abilități pentru formarea corespunzătoare a sushi și role? Masina inovatoare Instant Roll folie ușor și frumos ingrediente chiar și în vrac, în orice mod, eliberandu de tensiune nervoasă și munca grea. Ce este Instant Roll? longevitate japoneză, stare bună de sănătate și frumusețe de durată este numit invidie tăcut de multe țări dezvoltate ….

Marjoleine Nines
Despre Marjoleine Nines Articolele 441
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*