Sănătate și Tu

Kit pungă Montblanc și Patek Philippe ceasuri: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

set clasic de pungă și ceasuri Montblanc de Patek Philippe, celebrele branduri de lux la nivel mondial & mdash; nu doar accesorii, sunt atribute obligatorii ale garderoba omului modern. Este frumusețe și funcționalitate, stil, practic și statutul într-un singur pachet.

Despre Brand-uri

Ambele mărci sunt exclusive și au o istorie lungă. Prezența logo-uri, Montblanc și Patek Philippe pe accesoriile indică imediat starea și gustul proprietarului, angajamentul de lucruri de înaltă clasă, dorința de a iasă în evidență din mulțime fără chip.

Montblanc este un producător german, specializat inițial în fabricarea de stilouri. De-a lungul timpului, compania sa extins în mod serios gama. Sub brand de bijuterii produse (butoni, cravată clipuri și note, ceasuri), parfumuri, accesorii pentru birou și accesorii sunt realizate manual. Brandul este numit dupa cel mai inalt varf de munte din Europa nu este intamplatoare. meșteri germani fac produse de înaltă calitate, cu mâna.

Patek Philippe istoria de renume mondial elvețian brand ceas datează din 1839. Acesta este cel mai scump ceas din lume. Producția nu este masivă, volumul este mic, construit exclusiv manual. Pentru toate timpurile de existență a timbrelor emise nu mai mult de 600 000.

portmoneu Montblanc si Patek Philippe este cu adevărat accesorii de înaltă stare. Celebrități (politicieni, oameni de afaceri, actori și cântăreți) Prefer aceste branduri. Zvonurile spun că numărul de Lev Tolstoi foarte apreciat de calitate elvețiană are.

Aspect și proiectare

Proprietarii accesorii Montblanc și Patek Philippe nimic pentru a dovedi. Gizmos’ll ți spun totul, dar va face acest lucru bătător la ochi și pretențios, și tact aluzie la obiceiurile și gustul proprietarului.

Materiale

Montblanc pungă este făcută de mână în Germania din piele PU lumânare subțire. Se pare identic naturale, dar performanța este superioară. Este de înaltă calitate materiale high-tech. Și nu poate fi numit nenatural. Fundația se bazează bumbac, iar apoi sunt tratate special bucăți de piele. Acest lucru asigură respirabilitate, moliciune, elasticitate și asemănare cu piele naturala.

În mâinile PU piele este încălzită ca natural. Chiar și un profesionist ar fi dificil să-i spuneți diferența. Materialul stratului superior este un poliuretan, care crește durabilitatea și extinde durata de viață a produsului. Traista, rezistent la sarcini mecanice, grele, rezistente la rece. Este ușor, doar 20% mai grele decât piele naturală. Nici un miros străin. Garnituri din metal de înaltă calitate, în timp, nu se va întuneca și nu se va estompa. Fermoar alunecă ușor, se mișcă fără efort.

Principalele avantaje ale piele PU:

 • arată natural;
 • rezistență la uzură ridicată;
 • 90% material natural;
 • moliciune, elasticitate, respirabilitate.

ceasuri Patek Philippe sunt asamblate în Belgia. Carcasa este confecționată din oțel lustruit cu IPG-placat. Se efectuează simultan funcția de protecție și decorative. Acoperirea este rezistent la abraziune și zgârieturi, nu provoacă reacții alergice, are un aspect atractiv și previne coroziunea. Aurire în lumină puternică sau în lumina soarelui capătă o nuanță de roz deschis, strălucire nobil, ca și cele mai scumpe ore.

curea compozit, realizat din piele de porc autentice și brățară de metal (brand) din oțel medical 316L, care nu reacționează cu pielea și provoca iritații. Partea interioară a curelei este moale, placuta pe piele. Brățara fixează în siguranță, pentru fixarea suplimentară ore de mână utilizate incuietoare clasic.

Watch sticlă mineral de înaltă rezistență. Rezistent la zgârieturi și alte influențe mecanice. Ei bine, protejează mecanismele interne de umezeală și praf, nu tulbure, arată nu este diferit de safir. Sticla nu efectul de orbire din orice unghi puteți vedea selectorul.

Principalele avantaje ale materialelor utilizate la fabricarea ceasurilor:

 • oțel are un strat durabil și luciu;
 • cureaua este realizată din piele naturală cu relief.
 • brățară de metal din otel medical hipoalergenic;
 • sticlă minerală are o rezistență ridicată și strat anti-reflexie.

Design

Montblanc pungă are un design clasic, simplu, dovedit. formă dreptunghiulară Clear se potrivește perfect în stilul de afaceri și stil casual (universala). Principalele sale caracteristici sunt uzabilitate, comoditate, usurinta de siluete, ușurința de combinații. O alegere de 2 culori negru si maro (ciocolata). Toate componentele din metal este galben. Pielea este puțin strălucitoare, dar arata ca nobil. Sub un anumit unghi de iluminare, puteți vedea în mod clar textura pielii, ceea ce face apariția chiar mai interesant.

Un ceas Patek Philippe se face în stilul tipic de brand. Aceasta este copia cea mai exactă a modelului cel mai scump și cel mai popular în linia de brand. Curea din piele neagră are o producție de crocodil, prin ștanțare. Partea inversă are ștampila de semnătură. Acesta flaunts un dintata Calatrava emblema brandului, în același timp, fiind un simbol al aceluiași nume de comandă militară catolică. A existat în Spania, în secolele XII-XIX. Același ornament se repetă pe părțile laterale ale corpului navei în cea mai fină gravura.

cronometre este echipat cu două cadrane. Culoare negru extern, oferind cadrane de lucru in miniatura suplimentare. cifre romane în jurul perimetrului arată orele, minutele arabe. cadran interior albastră reprezintă cerul înstelat marcat Calea Lactee. eleganță absolută Arrow, acestea sunt subțiri și fără greutate. În mod clar vizibile, așa cum sunt în contrast cu culoarea câmpului principal. Toate cele 6 cadrane sunt ușor de citit, elemente sunt realizate din filigram.

Diametrul și grosimea învelișului media de 45 mm și respectiv 15 mm. Uita-te la orice formă de mână nu va arata prea voluminoase sau prea mici, nu va restricționa mișcarea normală a periei.

Fiecare accesoriu este ambalat în cutie individuală frumoasă, care corespunde cel mai bine cu originalul. ambalaj suplimentar cadou nu este necesară. În interiorul portofelul și ceasul este fixat în siguranță, în timpul transportului cu ei, nimic nu se va întâmpla.

Avantajele pungă set și Montblank ceasurile Patek Philippe:

 • de design de neegalat, potrivite pentru diferite stiluri și bărbați de diferite vârste;
 • de înaltă calitate de manoperă;
 • durată lungă de viață;
 • combinația de frumusețe, practic și funcționalitatea;
 • posibilitatea de a accentua starea.

Cum funcționează

La fabricarea portofelele Montblanc în prioritate ergonomie. La dimensiuni medii (200Х100Х20 mm) este spatios. În interior 2 compartimente mari proiect de lege, un fermoar mic (perfect pentru stocarea lucruri mici) și 12 buzunare pentru treceri, Banca și carduri de discount. Există un loc pentru un telefon, pașaport, în numerar, documente, pixuri și alte elemente importante.

portmoneu se închide cu un fermoar, o limbă care este echipat cu coada specială din piele, care facilitează deschiderea. Accesoriul se potrivește cu ușurință în buzunar sacou, sacou sau pantaloni. Pe partea din spate fixată aparența mânerului, care oferă o fixare sigură atunci când este purtat în mâini.

Principalele caracteristici tehnice ale pungă Montblanc:

 1. ușurința în utilizare;
 2. o mulțime de birouri cu scop diferit;
 3. capacitate mare;
 4. fitinguri

 5. de înaltă calitate.

Patek Philippe ceasuri aranjate artistic. Mecanismul de personal, deși mecanică, este echipat cu cuarț automat, din spate. Divergența părții mecanice cu care nu ora exactă mai mult de 5 secunde pe zi. Quartz este fără abatere, pe lună și nu se acumulează mai mult de 10 secunde în urmă. Ceasului rezistent la apa, poate rezista la o presiune de 3 atmosfere. O greutate mică este de 120 de grame.

Cadranul exterior este echipat cu patru muncitori suplimentari. Arată anul, ziua săptămânii, data și ora din zi. mini-dial de zi cu zi sincronizat cu ceasul principal. Setările sunt realizate de butoane mecanice, amplasate pe fiecare parte a corpului navei. Cadranul interior indică timp, în plus față de direcțiile, funcționează ca o busolă.

Principalele caracteristici tehnice ale ceasului:

 1. intern și apel extern;
 2. mecanismul de înfășurare;
 3. precizie ridicată;
 4. suplimentare de lucru selectoarele;
 5. greutate de lumină;
 6. rezistent la apă.

Set pungă Montblanc și Patek Philippe ceasuri va incanta cunoscătorii de accesorii originale de cel mai înalt nivel. Face un cadou minunat pentru cei dragi si un cadou de afaceri frumos pentru partenerii de afaceri.

Manual

Accesorii pentru servicii de lungă durată, trebuie să vă ofere servicii de îngrijire specială. Pentru portofele din piele, există linii directoare care se aplică produselor din piele. În procesul de curățare ar trebui să evite produsele chimice dure și frecare puternică. Nu depozitați în recipiente de plastic sau de polietilenă și Nagasawa în soare strălucitor. O mai bună în acest scop, sac moale corespunzătoare confecționate din țesături naturale. Pentru a păstra forma originală a unui produs umplute cu spumă sau hârtie. Cu utilizarea atentă a serviciului termenul nu este limitat.

Când orele de funcționare este recomandat pentru a evita șocul puternic și imersiune pentru o lungă perioadă de timp sub apă. Pentru o funcționare corectă, uzura mai bine, cu un interval de cel mult două zile, 3-5 ore pe zi. În acest caz, rezerva de putere va dura timp de 48 de ore. Producătorul asigură că mecanismul va funcționa fără întrerupere de 5-6 ani. Dar cureaua în cazul uzurii de zi cu zi va trebui să fie înlocuit la fiecare 2-3 ani.

În cazul în care regulile simple pentru accesoriile de îngrijire pentru o lungă perioadă de timp păstrează aspectul original și va încânta de înaltă calitate.

Preț

Set pungă Montblanc și Patek Philippe ceasuri nu poate fi prea ieftin, ar trebui să fie alertat. Dar, produsul se vinde cu oferta de 50% reducere promoțională pentru locuitorii din Rusia va fi 2990 de ruble, cu excepția livrare.

În cazul în care pentru a cumpăra

Pentru a achiziționa poșete și ceasuri pe site-ul oficial al magazinului. În acest caz, este garantat de produse de înaltă calitate, care va incanta de-a lungul anilor. Datorită popularității crescut de seturi de cadouri, cazuri de contrafacere, păzește-te. Bucuria de preț scăzut durează mai puțin decât dezamăgirea calitate scăzută.

set clasic de pungă și ceasuri Montblanc de Patek Philippe, branduri renumite la nivel mondial de lux – nu doar accesorii, sunt atribute obligatorii ale garderoba omului modern. Este frumusețe și funcționalitate, stil, practic și statutul într-un singur pachet. Despre branduri Ambele branduri sunt exclusive și au o istorie lungă. Prezența logo-uri, Montblanc și Patek Philippe …

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...