Frumusete, PutereȘtiri, Sănătate, Sănătate și Tu

La fete suprafața se întâmplă excepțional de rare

Topografia este mai frecventă la băieți și apare de câteva ori la o sută de mii de nașteri vii. Nu a fost demonstrată nicio afecțiune genetică, deși se constată defecte și la frații și membrii familiei copilului bolnav.

Suprafața fetelor

Suprafața copilariei este extrem de rară la fete. Forma de parturient include numai cleft-ul clitorisului. Într-un tip cu o tulburare completă de retenție urinară, procesul de boală include, de asemenea, răspândirea pubiană și implicarea uretrei.

Topografia băieților

La băieți, această suprafață poate fi, de asemenea, incompletă (fără pierderea funcției tractului urinar) sau mai avansată, până la și inclusiv urina completă. În cazul tipului usor al uretrei superioare, ieșirea uretrei este localizată pe coloana vertebrală a penisului, în formă avansată penisul este scurtat (tras sub joncțiunea pubiană), iar ieșirea uretrei este pământesc. În acest tip, incontinența urinară totală coexistă.
Mariusz Kłos

– Pediatrie “, ediția științelor Krystyna Kubicka, Wanda Kawalec, editura medicală PZWL, Varșovia.
– Urologie. Manual pentru studenții medicali “, ed., Andrzej Borkowski, Editura Medicală PZWL, Varșovia.

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...