Sănătate și Tu

Lamzac Hangout – canapea gonflabile: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Lamzac Hangout & mdash; canapea gonflabile h1>

Gadgets23 opinion13,015 Vizualizări

Toate cele mai importante informații din 1 clic

 • 1 Lamzac Hangout & mdash; ce este?
 • 2 aspect și design
  • 2.1 Material
  • 2.2 Proiectare
 • 3 manual
 • 4 Caracteristici

 • 5 caracteristici
  • 5.1 Avantaje
  • 5.2 Dezavantaje
 • 6 Preț li >
 • 7 În cazul în care pentru a cumpăra?

Articolul oferă o privire de ansamblu Lamzac Hangout & mdash; șezlong gonflabile ușor, compact, atunci când sunt pliate. Vara se apropie & mdash; timp de odihnă, este extrem de convenabil pentru a lua cu tine șezlong. Se creează confort în timp ce vă relaxați pe plajă, camping, la cabana sau într-o altă locație aleasă.

Lamzac Hangout & mdash; ce este?

Lamzac Hangout & mdash; noutate de vară & mdash; 2016, care profită de tineret și a persoanelor în vârstă de recreere pentru! Acest sac mare de nylon are două compartimente, interconectate și umplut cu aer. Decolteul are o margine magnetică largă, care este de asemenea prevăzut cu două cleme.

Această formulare inovatoare, de asemenea, numit de buzunar (leneș) o canapea, deoarece nu ocupă mult spațiu. Este posibil să se ia de drumeții și la plajă și de a folosi-o la cabana, într-o casă privată. Aceasta este o opțiune bună pentru a înlocui vechiul mobilier de grădină, deoarece hamac pot înlocui și bănci, și paturi.

canapea gonflabile Lamzac Hangout este foarte popular. Acesta a fost motivul pentru eliberarea producătorilor lasaka omologii aer din diferite țări.

Aspect și design

Scaun pliabil în stare de lucru are dimensiunile de 2 m x 90 cm, și ambalate în caz & mdash; 18 cm x 35 cm Aspectul său seamănă cu un pat mare gonflabil, alcătuit din două jumătăți. Situat între ele, persoana se simte confortabil și poate lua orice poziție convenabilă. De ce ai o trambulină, o bancă, un leagăn sau banc? Toate acestea se pot înlocui cu ușurință o canapea gonflabile.

Material

1,322 creat din nailon, care este un material artificial de înaltă calitate (unii producători utilizează, de asemenea, poliester armat). Este plăcut la atingere, iar acest lucru este important & mdash; durabil și rezistent la orice fluctuații de temperatură în mediul extern. Se face un instrument versatil gonflabile-hamac saltea utilizate atât în ​​timpul iernii și de vară pentru camping sau la cabana.

Design

Accesoriu pentru vacante are un design și design bine gândit, care poate fi poziționat în orice poziție selectată. În cazul în care este operat în mod corespunzător, sezlong va fi o lungă perioadă de timp.

pliabil Scaun-LASIK are o varietate de culori: disponibile în portocaliu,,,, culorile roșu verde negru albastru. Ce altceva este prevăzut cu canapea?

 1. accesoriu original are o cutie eticheta cu logo-ul Lamzac, care este folosit pentru a ancora o umbrelă de plajă.
 2. Prezența unei etichete pe care datele producătorului, materialul de reguli de fabricație și de întreținere.
 3. Prezența buclei și piciorușul pentru a bloca într-un șezlong gonflabil în fundal.
 4. Prezența reguli, instrucțiuni, care este pictat ca corect și rapid pentru a pregăti accesoriul utilizat.
 5. Geanta pentru depozitare și transport, precum și o etichetă de proprietate pe ea.
 6. În 2016 proiectarea producătorii au adăugat două buzunare. Ele pot păstra toate lucrurile necesare pe care ar trebui să fie la îndemână: telefon, player-ul sau băutură.
Stup salon situat în interiorul garniturii de etanșare din polietilenă, care mărește etanșeitatea. Acest lucru previne o eliberare rapidă a aerului la exterior, în cazul în care a încălcat integritatea carcasei exterioare.

Manual

Accesoriu pentru a rămâne foarte simplu de utilizat. Este convenabil ambalate într-o pungă, care este confortabil de purtat. Luați în considerare în procesul de preparare a saltelei pentru utilizare.

 1. După selectarea unui loc de cazare ar trebui să obțineți canapea Lamzac Hangout de caz, cu atenție și se desfășoară ea pentru a descoperi gura si „lingura“ aerul.
 2. Când aveți un vânt puternic, acest accesoriu pentru a rămâne umflat pe cont propriu.
 3. Dacă vremea este calm, este necesar de mai multe ori pentru a transforma în jurul valorii, ținând punga în mâinile sale, la stânga sau la dreapta la rândul său, în jurul valorii. Și puteți rula câțiva metri. Air trebuie să completați fiecare compartiment, la rândul său.
 4. Apoi clemă și repara gâtul, răsucindu-i „cârnați“.
 5. Conectați dispozitivul de blocare margini. Urmând acești pași simpli, nu ia mai mult de 5 minute, vă puteți bucura de un sejur confortabil în natură.
 6. Recent, dezvoltatorii au simplificat și accelerat procesul de umflare. Concepute o gaura de aer, astfel încât să puteți umfla două compartimente simultan. Acum, în vreme calmă, iar în interior LASIK este umplut cu aer în doar o jumătate de minut.

Design special al invenției constă într-o metodă de umflare accesoriu pentru călătorii. Nici pompa, nici compresorul, și cu atât mai mult plămânii nu sunt complet utile pentru canapea leneș să-l aducă în poziția de lucru.

Caracteristici

Pentru a aplica, este necesar canapea gonflabile conform instrucțiunilor, care este atașat. Acum, să ne uităm la caracteristicile principale ale acestei invenții:

 • greutate de lumină & mdash; 1,4 kg;
 • material impermeabil, astfel încât poate fi utilizat pentru înot în corpuri de apă;
 • cu mai multe persoane să reziste la o sarcină maximă de 200 kg.

Caracteristici

Această evoluție este o adevărată descoperire pentru iubitorii de vacanțe active. Dar are o restricție în utilizare: precauție trebuie utilizat de către persoanele care au reacții alergice individuale la materialul de fabricație.

Dignity

canapea gonflabile Lamzac Hangout are un număr de caracteristici pozitive.

 • În cazul în care producătorul aplică material durabil.
 • Ușor de utilizat, stoca și transporta.
 • are diferite nuanțe de culoare.
 • Easy, care nu necesită un efort fizic, un mod de hoodwinking (fără utilizarea unei pompe sau alt dispozitiv).
 • aspect atractiv, sejur confortabil.
 • Posibilitatea de utilizare în toate condițiile meteorologice. Precum și în interior, ceea ce este foarte convenabil în cazul în care zona nu este prea mare, pentru că canapea leneș poate fi ușor plasat într-un spațiu închis.
 • canapea hangout Lamzac multifuncțional (vă puteți odihni, înota în iaz de a utiliza pentru a proteja lucrurile de ploaie) și ușor de utilizat, are o greutate mică.
 • Accesorii pentru o vacanta minunata este un fel de substitut diferit de hamacuri, șezlonguri voluminoase și șezlonguri.
 • Extremely rapid și fără efort fizic este în stare de funcționare.
 • Utilizarea nu depinde de vreme, ca LASIK nu se teme de apă, ridicate și la temperaturi scăzute.
 • Ușor de curățat de la contaminare, prin orice mijloace.
 • Lamzac Hangout este o piesă elegant și la modă pentru cei care doresc odihnă activă în pădure, în apropierea râului sau în țară. Nu există nici o dispută, mobilier de rattan este bun, chiar dacă se face cu propriile mâini! Dar canapea leneș a câștigat, de asemenea, mult mai popularitate.

Dezavantaje

Simplitatea de design este minunat, dar are unele dezavantaj. Larga Partea de admisie a aerului, în ciuda prezenței unei benzi și o poftă de mâncare strâns, eliberează încet aerul. Acesta este motivul pentru o stare bună de funcționare este stocat nu mai mult de 2-3 ore. După această perioadă de timp canapea trebuie să fie umplut cu aer din nou.

Dacă vorbim despre rezistența materialului utilizat pentru fabricarea, putem aplica în condiții de siguranță Lasik și pe sol nisipos și pietros. Dar, din cioburi ascuțite de sticlă spartă sau orice alte obiecte ascuțite accesorii să prețuim.

Preț

Vand Lamzac Hangout este ușor. Există un fapt frumos: pe site-ul web al producătorului stocurilor în mod regulat, ceea ce sugerează reduceri semnificative. Acest lucru oferă posibilitatea de a cumpăra accesorii pentru vacanțe la un număr mai mare de cumpărători. Luați în considerare costul în următoarele țări:

De unde cumpăr?

canapea Lamzac până de curând era puțin cunoscută, dar acum este popular. De aceea, există o mulțime de falsuri, care sunt în prezent în calitate de produs autentic.

Vand canapea leneș este recomandat pe site-ul oficial al producătorului. Pentru aceasta trebuie să completeze o cerere, dar nu vă faceți griji, pentru că nu va dura prea mult timp. După un timp (timp de 30 minute & mdash; 3 ore) însoțitorul te va suna înapoi pentru a clarifica unele puncte și datele furnizate. Livrarea se face la Moscova și Chelyabinsk, în Minsk și în Saint Petersburg, și în cel mai scurt timp posibil. Cumpărătorul plătește pentru achiziționarea după primirea și inspecție.

Articolul oferă o imagine de ansamblu Lamzac Hangout – șezlong gonflabile ușor, compact, atunci când sunt pliate. Vara se apropie – timp de odihnă, este extrem de convenabil pentru a lua cu tine șezlong. Se creează confort în timp ce vă relaxați pe plajă, camping, la cabana sau într-o altă locație aleasă. Lamzac Hangout – ce este? Lamzac …

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...