Sănătate și Tu

maimuță jucărie pentru copii – Fingerlings Monkey: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

O surpriză plăcută pentru copii de la o maimuță jucărie a devenit puietului. Acest lucru interactive emoțiile de maimuță la copiii mici. Sa fixat pe degetul și un mic picioare, prehensile si coada. În plus, publică un amestec divers de sunete similare cu maimuță. Aceasta este o mană cerească pentru părinți de a atrage copiii în lumea minunată a fantezii și jocuri.

Design care amintește de păpuși pentru copii de epocă pentru idei pe platforme de jucărie. Modelele au fost de obicei conduse de mână și a fost naturală.

Notă istorică

Doll tip cutie a apărut înaintea erei noastre. exponat antic este o figurină sculptat din os de mamut în Republica Cehă. Vârsta descoperirilor variază de la 30 la 35 de mii de ani. Nu a fost doar o figură. Picioarele și mânerele au fost făcute și au fost proiectate separat și apoi atașat la corpul de mobilitate. Poate că nu e devreme descoperire, dar pentru oamenii de știință, faptul este punctul de plecare al istoriei apariției și dezvoltării de păpuși interactive sau jucării. Cu toate acestea strămoșii îndepărtați au investit un sens diferit în fabricarea și utilizarea de păpuși. Ei au fost făcute în asemănarea omului, prin urmare, a fost considerat magazia sufletului.

Vorbind despre istoria slavă, păpușa a fost considerat un farmec. Mireasa si mirele ca un cadou adus cu siguranta păpuși. Darul a fost trebuia să protejeze casa familiei.

În plus față de sensul ritual al păpușii a fost făcută în cele mai vechi timpuri și ca o jucărie. Vechii egipteni din clasa superioară a permis copiilor să folosească jucărie păpușă de lux. Pentru fabricarea de adus expertul instanță de primă clasă. fețele realiste viralimalai ceara. Picioarele și brațele se pot mișca liber.

masterat grecești a trebuit să facă față cu mai multe comenzi pentru păpuși pentru nobili bogați. Cifrele împodobite hainele pentru a comanda și a fost însoțit de propria sa microcosmos puțin. Cu toate acestea, copiii au interzis să se joace, piesele sunt fragile.

Franța a lansat prima păpușă mecanică. Primul astfel de mecanism a fost proiectat și testat în secolul al 17-lea. Deja de maeștrii din secolul 18 a atins perfecțiunea în fabricarea mecanismelor de păpuși. În principal, figurine concepute de ceasornicari. Doll alt dispozitiv extern și intern. Masters a creat orașe întregi-mașini, în cazul în care fiecare păpușă a fost dat un rol special. Destul de acțiune realiste, mișcare însoțită de sunete.

Revoluția în fabricarea jucăriilor

Un pas revoluționar în transformarea jucăriilor avut loc în secolul al 17-lea. Apoi, francezii au fost trendsetteri, au vrut să rămână pentru o lungă perioadă de timp. Păpușile efectuate pentru proiectele originale în dulapuri lor, totul a fost gândit la cel mai mic detaliu. În familiile nobile din păpuși rusești comandate special la femei din străinătate pentru ei și copiii lor.

Un salt revoluționar înainte a avut loc la începutul secolului al 19-lea, atunci când producția de păpuși a venit din fabrică. Succesor maestrului francez. Ideea lor a fost de a simplifica structura cifrelor. Porțelan a fost doar un cap, și alte părți au fost realizate din lemn, stofă sau piele. Acum, copiii au fost lăsate să se joace liber cu cifrele. Detaliile sunt atent planificate, și nu a fost dificil să umple piața pentru meserii interesante. Din comandantul era necesară numai partea superioară, iar restul au fost realizate într-un alt atelier. Astfel, ieșirea din fabrică a răspândit în întreaga lume.

Francezii au reușit în dezvoltarea de fata-papusa „Bebe“ a secolului al 19-lea. La începutul secolului 20 păpușa de vinil este complet transferat copiilor. Vorbind despre cele mai recente inovații interactive pentru copii ar trebui să fie remarcat robotul Bobblehead. Se pare ca vii. Gama emoțională extins la 15 de comportamente standard. Acum, în păpuși Vogue cu formă umană, dar a creat în asemănarea animalelor.

jucării interactive

jucării interactive, care părinții folosesc pentru a distra copiii, au fost mai realiste. Copilul nu încetează să comunice cu aceste animale de companie pentru o lungă perioadă de timp, astfel încât acestea să devină ajutoare pentru părinți. Produsele de tip similare sunt în măsură să ia copilul pentru o lungă perioadă de timp, aducând divertisment și cunoștințe de bază despre contul și discursul în limbile lumii. Primul a fost un mic bug creat în secolul 20 în America, Walter. Senzorii de lumină sunt lăsate să reacționeze la undele de lumină și crawl la sursa de lumină. În același secol a apărut, iar jucăria răspunde vocii umane.

păpuși interactive, animale de companie și roboți

Aceasta este o mană cerească pentru micuța doamnă. creatură Sociabil, nu numai că recunoaște vocea umană și este programat să:

 1. cântând cântece;
 2. poezie lectură;
 3. ghicitul de ghicitori;
 4. sarcini tutorial.

În plus față de păpuși copilului îi place să comunice cu animale de companie interactive. Vorbind de câini, pisici sau hamsteri spun că obiceiurile lor sunt copiate de la viață, astfel încât copiii sunt fascinați de aspectul lor. Acestea sunt capabile să:

 • produce sunete distinctive;
 • urmați în urmele maestrului;
 • pentru a muta toate părțile corpului.

Sociabil Animalele de companie sunt realizate din aceleași materiale naturale, pe care copilul a fost o placere sa ma uit si atinge animalele. Câine sau pisica poate avea parul lung sau scurt. Există figuri originale, care sunt compuse din plastic.

Baietii prefera adesea roboți interactive. Entertainment este copii recente și moderne place. Roboții au adesea o umplutură moale, astfel încât au introdus mult mai multe informații. Abilitatea de a învăța, a muta și țineți obiecte. Există roboți chiar și care comunică.

Fiecare jucărie este dezvoltat cu atenție la restricții de vârstă. Deci, înainte de a cumpăra acel suficient caracter să reflecteze interesele copilului. Acum universală jucărie interactivă nouă generație a devenit puietului Monkey, potrivit pentru copii de toate vârstele.

Interactive jucărie puietului Monkey

Copii distractiv, jucării de dimensiuni de buzunar cu care să se distreze acasă și transporta în afara, la școală sau pentru a vizita. Monkey este o creatură fermecătoare și frumoasă, uneori, copiii ei sunt atât de asemănătoare. Datorită acestor caracteristici, fond de noi puietului interactive jucărie Monkey. Ea este capabil să înțeleagă cu fermitate degetele și alte obiecte subțiri, cu mâinile și coada.

proiectarea și fabricarea lor în compania WowWee. Direcția ei pentru ultimii 12 ani, sunt jucării high-tech. Robosapien 8081 – întâiul născut al omului programabil. dispozitiv inteligent este ușor de manipulat folosind comenzi de limbaj simplu. Următoarea direcție care a fost de a dezvolta compania produce roboți animale. Primul produs experimental a fost un dinozaur Roboraptor. Toți roboții bărbați ulterioare ca programate din fabrică, și cu ajutorul unui calculator personal.

Apoi a venit de zbor de dezvoltare FlyTech. Libelula robotului se face prin analogie cu insecte vii. Abilitatea de a zbura la îndepărtarea cu ajutorul comenzii radio. forma perfectă răspunde la manipularea joystick-ului.

Cea mai recentă dezvoltare este dotat cu senzori sensibili, un difuzor și un microfon. Această combinație permite maimuțele să se simtă lumea și de a analiza ceea ce se întâmplă în jur. Ei sunt capabili să-și păstreze strâns și de a crea combinații interesante de sunete.

Caracteristici

Dezvoltatorii au încercat să recreeze animalul cu comportament similar, asa sociabil, maimuta este capabil să:

 • Pentru a se agăța de degetul și pentru elemente subțiri, care sunt adecvate în dimensiune;
 • La dispoziția lor mai mult de 50 de combinații de sunet similare reale;
 • Abilitatea de a se agăța coada pentru oricare dintre elementele disponibile și să fie cu capul în jos;
 • Senzorii pot răspunde la stimuli externi, acestea sunt mișcare amuzant ca răspuns la atingere și Claps;
 • Acestea sunt disponibile pentru mai mult de 40 de mișcări;
 • Abilitatea de a recunoaște rudele pentru un scurt dialog;
 • Cuties bezele;
 • Pentru a obține maimuță a scăzut suficient de adormit să-l pună pe orizontală.

Cum să utilizați

Partea din spate a capului este echipat cu un comutator. Dacă atingeți senzorii tactili, maimuța reacționează imediat la acest gest programabil. Jocuri comune cu animalele de companie:

 • Din lovitura la partea laterală a feței reacția ei va fi sărutul de aer;
 • După aplaudati maimuță clatină din cap și grimase lui;
 • Pentru a auzi cântări frumoase, suficient pentru a transforma animalul de companie cu susul în jos și se lasă să se apuca degetul sau bara transversală;
 • Dragostea vine într-un moment în care proprietarul mângâindu animalul lui pe cap;
 • eutanasierea unui animal de companie doar ea sa culcat pe partea ei, atunci ea va începe să facă zgomote amuzante și adulmeca.

Mare cadou pentru copil, care se va ocupa copilul pentru o lungă perioadă de timp. copii moderni nu este o surpriză, dar această creație minunat, este un emoții blând și afectuos. Monkey este o creatură blând și tandru care are nevoie de dragoste și grijă. Pat se vor distra și, în același timp, se simt responsabil pentru animalele de companie, care exprimă în mod natural atât propriile emoții și sentimente.

Fiecare mișcare sau sunet în reacție la factorii externi. Copilul va fi interesant de observat acțiunile de maimuțe. Acum, nu trebuie să se joace singur, puteți suna prietenii și să observe cum să comunice manual animale de companie. Se amuză copiii și părinții lor, care se pot alătura în condiții de siguranță a jocului. animale pentru copii sunt atât de mici, încât distra foarte tineri copil.

culori diferite și nume minunat

MIA este o creatură curioasă. Ea este interesat de lumea din jurul nostru. Activitatea și trezie în timpul zilei a fost obositoare și, prin urmare, pentru a pune animalul de companie să doarmă lângă.

Finn preferă să se legene sunetele propriei lor tambur. Copilul este inchis la culoare, cu fire de un albastru strălucitor de păr. Orice sunete sau mișcări provoca reacție de la Finn o clipire a ochiului sau a rotației capului.

maimuță verde Zoe este capabil de a transforma viața unui copil este pornit pe capul său. Dacă accident vascular cerebral ei, grimasa de pe fața ei se va exprima profunda recunostinta noastra.

Sophie place contact strâns. maimuță alb cu toroane roz îi place să dea îmbrățișări.

Boris preferă să se relaxeze după o zi activă cu susul în jos. pacea Lui se poate rupe doar distracție și jocuri.

Bella este nebun despre prietenii lui. Pasiunea ei de a întâlni oameni noi și să caute aventura peste tot.

Fiecare dintre culorile simbolizează o atitudine.

Specificații

Jocul WowWee este compus în întregime din material plastic. Dimensiunile nu depășește 13 cm în înălțime. Ambalate într-o cutie cu dimensiuni 15х22,5×6 cm, animalele de companie nu este real, și utilizat pentru operarea 4 baterii LR44 modelului.

Preț

Acum puteți cumpăra cu ușurință Fingerlings Monkey de copii la prețuri cu discount de până la 2000 de ruble. Site-ul oficial oferă o reducere de 40% din valoarea curentă a mărfurilor. Aici alege culoarea potrivita pentru animale de companie și de a primi sfaturi.

Pentru a comanda o jucărie

Pentru a comanda, pur și simplu introduceți numele și numărul de telefon. Consultanții vor contacta imediat numărul pentru a oferi informații mai precise. Plata se face după primirea de bunuri și de inspecție pentru defecte.

O surpriza placuta pentru copii de la o maimuță jucărie a devenit puietului. Acest lucru interactive emoțiile de maimuță la copiii mici. Sa fixat pe degetul și un mic picioare, prehensile si coada. În plus, publică un amestec divers de sunete similare cu maimuță. Aceasta este o mană cerească pentru părinți de a atrage copiii în minunata …

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...