Sănătate și Tu

Masina DVR oglinda video recorder (videozerkalo)

O revizuire completă a CAR DVR MIRROR DVR dovedește că batere umplut cu străzi trafic fără ea este mai scump.

Ce este o masina DVR oglinda?

DVR auto oglinda masina accesoriu, un dispozitiv ingenios, care desfășoară simultan două funcții importante :

 • servește ca o oglindă retrovizoare;
 • de film / înregistrare situația de pe drum ca un DVR obișnuit.

Zbor de idei creative de inventatori a condus la faptul că suprafața oglinzii a fost încorporată de afișare compact, dimensiunile care nu împiedică șoferul să opereze vehicul.

Este adesea acest dispozitiv devine paie de viață care trage participantul de accident rutier din abisul de mărturii false și fabricate cazuri administrative. Anterior, mai multe tipuri de DVR-uri au adus mai multe probleme decât beneficii:

 • interfera cu agățat fire;
 • dimensiuni standard blocat parțial vizibilitatea șoferului;
 • , în cazul unei căderi accidentale, au mers imediat în jos, planat, a fost setările pierdute;
 • baterie slabă a murit repede;
 • calitatea de filmare au fost forțați să plângă … etc

Astăzi, piața de accesorii auto au o unitate unică, care elimină problemele menționate mai sus.

Se pare ca masina DVR oglinda?

Oglinda DVR auto DVR oglinda are un regulat modele de autoturisme oglinda retrovizoare. Avantajele designului unui accesoriu revoluționar:

 • nu va bloca punctul dumneavoastră de vedere;
 • dispozitivul nu este vizibil pentru alte persoane, inclusiv escroci și hoți;
 • lățime dispozitiv unic multifuncțional depășește lățimea unei cabine standard, care oferă o privire mai bine la ceea ce se întâmplă în spate.

Partea din spate a dispozitivului are curele de cauciuc și clipuri care se atașează la un salon de oglindă regulat. Ele sunt foarte fiabile și să excludă căderea avtoaksessuary în timpul conducerii autovehiculului sau o oprire bruscă, de impact. Puteți elimina în orice moment convenabil, deschiderea unei oglinzi retrovizoare normale.

videozerkalo auto DVR oglinda din spate construit camera frontală cu un unghi de vizualizare de 140 ° C ;. Balamaua vă permite să-l dea poziția pe care le găsiți cel mai confortabil. Cu acest aranjament, întreaga oglinda poate rămâne neschimbată.

Panou de control situat la inovația tehnologică partea de jos. Există butoane pentru pornirea aparatului, meniu, înregistrare de activare, reset, defilare, repornire. Ele sunt convexe, aranjate într-un singur rând, este convenabil să apăsați, ușor de detectat chiar la atingere.

În partea de sus a oglinzii recorder video pentru mașină DVR oglindă, există un mic panou care include un conector pentru carduri de memorie microSD de până la 32 GB, microfon, slot mini USB, slot pentru mini-HDMI.

În accesoriul de automobile are o construit în speakerthat redă un sunet atunci când vizionează video înregistrat.

Cum se instalează oglinda DVR?

Dezvoltatorii de avtoaksessuary unic a avut grijă de instalarea ușoară a acestui dispozitiv. rochii DVR direct în oglinda retrovizoare. Camera frontală nu a avut nicăieri să-l monta, are un built-in auto DVR oglinda.

Camera de luat vederi din spate este instalat în partea din spate a masinii. Pentru a introduce-l proprietarul mașinii sau specialiștii centrului de service. Dispozitivul set videopokergame include o cameră, un cablu care are o lungime de 6 m și un manual. După instalarea oglinda retrovizoare DVR gata de lucru.

Cum masina DVR oglindă?

Înainte de a utiliza aparatul, trebuie să alegeți metoda de activare de intrare: prin simpla apăsare a motorului cu aprindere prin buton sau cu un declanșator încorporat în senzorii de mișcare dispozitiv.

Atunci când treapta de marșarier. într-un mic monitor de 2,7 inci pe partea stângă a oglinzii, veți primi imediat imaginea a ceea ce se întâmplă în spatele mașinii (Răsfoiește din spate). În același timp, și începe înregistrarea de camere instalate. La transferul de viteze în alte moduri, imaginea de la camera din spate este înlocuită cu o imagine din punctul de vedere frontală camerei. Înregistrarea nu se oprește.

Dacă se dorește, monitorul poate fi oprit la „oglindă“ reflectă pur și simplu că. Cu ajutorul butoanelor de pe panoul de control pot fi afișate în orice moment imagine cu orice aparat de fotografiat. Puteți activa, de asemenea, opțiunea „imagine în imagine“ și în același timp să monitorizeze ceea ce se întâmplă din față și din spate.

Înregistrare netedă, loop & mdash; fișierele vechi sunt înlocuite cu altele noi. Video „oglinda“ are funcția de a înregistra fragmente de la 1 până la 5 minute de suprascriere. Cu motorul oprit, înregistrarea la cererea proprietarului vehiculului nu se poate opri. Video de la camerele de luat vederi din spate / față sunt înregistrate în dosare diferite. Sunetul este înregistrat în ambele dosare.

Adaptorul de alimentare este conectat la bricheta. Dispozitivul are o baterie Li-ion (capacitate Snail Me mAh). Setul include, de asemenea, fire pentru conectare directă la rețeaua de la bord. Folosind portul USB și cablul mini-USB (inclus) puteți citi direct de date prin intermediul calculatorului și de ieșire fluxul video la un dispozitiv terț.

Caracteristici videoserol auto DVR oglinda

 1. Camere video de lucru pe CMOS-matrice, cu un consum redus de energie.
 2. Are un senzor de șoc construit (așa-numitul „G-senzor“), după operația pe care fișierul a fost filmat cu o cameră video, este automat protejat de Erasure.
 3. nu se poate trage doar video, dar face fotografii (dimensiunea este 5MPx, format JPEG).
 4. În întuneric camera trece automat în modul de fotografiere noapte.
 5. Pe display oglindă încorporat puteți lucra cu meniul pentru a vizualiza clipuri video și fotografii capturate.
 6. Meniu în limba rusă.
Datorită faptului că ecranul poate fi acoperit cu o oglindă, pe o însorită zi luminoasă pe această imagine relativ sumbră. Dar acest lucru nu împiedică să lucreze cu el, afișajul vizibil nu distrage atenția de la vizionare.

Unele dintre avantajele de mașini DVR Mirror

Camera înregistrează față în format Full HD, cu o rezoluție înaltă de 1920 * 1080. Acesta generează o claritate superioară de înregistrare, de o calitate excelentă. Imaginea este luminos și bogat. Imaginea scaunului conducătorului auto nu este obstrucționată.

Există corectarea automată a luminozității. Sub luminozitate redusă a luminii este adăugată. Acest lucru asigură o înaltă calitate și imagini clare, chiar și în întuneric. Există, de asemenea, o funcție de „SUNLIGHT“.

Puteți înregistra sunete și noapte cu motorul oprit (opțional). În nimic specială de iarnă pentru a finaliza lucrările de accesorii auto pentru a lua nu este necesară. Video „oglinda“ funcționează în modul normal, nu se ingheata, nu se va bloca.

Specificații

 • Matrix: CMOS.
 • Înregistrare video:. 30 de cadre pe secundă, 1080P, VGA; H. 264 codec (de compresie menținând în același timp de înaltă calitate).
 • încorporat ecran: 4.3″ TFT-LCD (afișaj cu cristale lichide cu matrice activă) raport de aspect de 16: 9.
 • Meniu:. În limba rusă
 • Optica: lentile din sticlă, matrice NT99142 100w / OV2710 + ISP (AW6131) 200W cu un unghi de vizualizare diagonal de 140 de grade
 • sunet:.. difuzor pentru redare, un microfon pentru a înregistra 3,5 mm Jack
 • memorie: MicroSD Class 6 de mai sus, până la o capacitate de 32GB
 • Photo:… format JPEG; dimensiunea este 5mpx
 • senzor de șoc (G-senzor)
 • Există USB 2.0

caracteristici suplimentare

 • stabilizare digitală a imaginii;.
 • ciclic (fără goluri) înregistrarea imaginii;
 • data de suprapunere / ora pe video, fotografii;
 • trecerea la modul video de noapte;
 • de înregistrare atunci când se aplică puterea de pornire automată;
 • oprire automată atunci când alimentarea este oprită.
 • fișierul este protejat printr-un semnal de la senzorul de șoc

standard

 • adaptor de alimentare în li țigară ghter.
 • Camera cu cablu (lungimea de 6m).
 • Cabluri pentru a conecta direct la rețeaua de la bord.
 • USB cablu.
 • manual

 • Instrucțiune.

Preț

Vand DVR auto DVR oglindă la preț de chilipir & mdash; numai 6900 de ruble. Costul final al acestei inovații tehnologice variază în funcție de regiune și metoda de livrare.

Plata se face la primirea (așa-numitele “numerar la livrare”).

În cazul în care pentru a cumpăra

Ca să nu cadă în mâinile infractorilor, astfel de dispozitive ar trebui să fie achiziționate de la distribuitorii oficiali. Una dintre acestea este magazinul avtoesuplementtroniki „АUТОСКАНЕР“. Timpul de lucru: de la 10:00 la 22:00 șapte zile pe săptămână.

Comanda videregistrator vedere din spate poate fi în orice regiune a țării. Transportul maritim este compania de expediere aleasa. Produsul este certificat. Garanție & mdash; 1 an.

La toate întrebările pentru a aborda aici: “ghișeul Trade”, 199106, Sankt-Petersburg, linia 21 VO, 14 o Litera, camera 7.

O revizuire completă din CAR DVR MIRROR DVR dovedește că batere umplut cu străzi trafic fără ea este mai scump. Ce este o masina DVR oglinda? DVR auto oglinda accesorii auto, un dispozitiv ingenios, care desfășoară simultan două funcții importante: servește ca oglinda retrovizoare; film / înregistrează situația de pe drum ca un DVR obișnuit. Zborul de idei creative …

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...