Membrana secundară – glomerulonefrita încolțită

Glomerulonefrita secundară cu glomerulonefrita care împarte membrana este asociată cu sindromul nefrotic, insuficiența renală progresivă, hipertensiunea și edemele periferice. Dacă hepatita C este responsabilă de anomalii, primele simptome sunt cele mai frecvent observate la persoanele de peste 40 de ani.

Pacienții prezintă simptome legate de crioglobulinemie, dureri articulare și musculare, simptome de piele sub formă de purpură crescută, care apare de obicei pe membrele inferioare și se intensifică sub influența temperaturii scăzute.

Simptomele rare asociate crioglobulinelor includ mărirea ficatului, mărirea splinei, ganglionii limfatici, tulburările nervoase periferice și tulburările gastro-intestinale. Deseori, pacienții sunt slabi și obosiți.

Simptomele asociate cu hepatita B sunt proteinurie nesemnificativă și hematurie, iar insuficiența renală temporară este rară. La hepatita de tip B, remisia spontană este adesea observată.

Glomerulonefrita secundară a membranelor și spasmelor în cursul altor boli se manifestă cu intensitate diferită de proteinurie și hematurie, de obicei nu apare o afecțiune a funcției renale (funcția acestor organe este afectată dacă se constată modificări histologice ale caracterului semilunar).

Tratamentul glomerulonefritei secundare cu membrană secundară

Cea mai importantă este terapia bolii de bază, care este responsabilă pentru dezvoltarea glomerulonefritei secundare cu membrană secundară. La pacienții cu virus hepatitic C, este necesară o perfuzie intravenoasă cu glucocorticosteroizi (metilprednison) și agenți imunosupresori (ciclofosfamidă) înainte ca tratamentul antiviral să poată fi pus în aplicare.

De asemenea, poate fi luată în considerare curățarea cu crioglobulină a sângelui. Odată ce simptomele fazei acute au fost izolate, terapia antivirală cu interferon-alfa și ribavirină trebuie inclusă și trebuie efectuată pe o perioadă lungă de timp.

În cazul în care virusul hepatitei B este responsabil, tratamentul trebuie inițiat la pacienții cu sindrom nefrotic și la creșterea insuficienței renale.

Interferonul alfa a fost utilizat. Glucocorticosteroizii și substanțele citostatice pot duce la creșterea anomaliilor și deteriorarea ficatului.

Marjoleine Nines
Despre Marjoleine Nines Articolele 509
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*