Sănătate și Tu

Micronic – designer de electronice: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Designer Micronic Set rus pentru tinerii inventatori. Ușor și distractiv mod de a dezvolta logica, atentie si inteligenta la copii de șapte ani.

Despre marca Micronic

Micronic Echipa de creație de tineri inventatori „Ampere“, în frunte cu Kirill Korotkov. Compania este implicată în dezvoltarea și punerea în aplicare a kit-uri și piese pentru radio. O nouă direcție în activitatea lor stabilite pentru copii. Ca primul designer electronic pentru un elev de clasa I este Micronik este cea mai ușoară și în același timp ușor de înțeles și interesant set.

Aspectul și conținutul

Într-o casetă verde mică conține tot ceea ce va trebui să creați mai multe dispozitive de funcționare. Detalii despre experimentele pot fi efectuate utilizând elemente de circuit, care sunt descrise în broșura atașată.

Material

Pat de e-designer de Micronik conține detalii standard, pentru radiomodulatory:

 • Breadboard. Baza pe care toate dispozitivele merg. Breadboard elimină necesitatea de a lipi fire de contact pentru a crea. Toate celelalte părți sunt fixate pe camera, astfel încât invenția finit ia formă și rezistență.
 • Rezistențe 220 Ohmi, 10 ohmi, 100 ohmi, 10 bucăți. Folosit în circuite electrice pentru diferite scopuri: generarea, amplificarea și conversia semnalelor.
 • butoanele 4 pentru mecanismele de interactivitate.
 • variabilă rezistor de asemenea, numit reostate sau potențiometre. Aparatul este proiectat pentru a schimba în tensiunea de alimentare a circuitului. Valoarea rezistenței este invers proporțională cu omiterea forței de rezistență. Cu cât rezistența, tensiunea mai mică rămâne.
 • Comutare schimbă direcția de curgere a impulsului electric sau oprește.
 • Fotorezistor un dispozitiv cu funcția de semiconductoare, care se schimbă de rezistență atunci când lovit de lumină.
 • Piezodynamic emite un sunet puternic când un impuls electric.
 • 12 LED-uri (roșu, galben și verde) atunci când se folosește curentul strălucește. Cu diode este posibil de a colecta lumina, descrisă în instrucțiunile.
 • Wire-săritor (20 bucăți). Conceput pentru a conecta diversele părți.
 • Douăzeci și condensatoare ceramice (din care zece la zece 100 nF și 10 nF). Condensatorii acumulează energie pentru a fi distribuite în continuare pe elementele.
 • condensatori electrolitici Douăzeci (10 la 22uF și 10 la 22о UF).
 • Un tranzistor element de cu trei terminale care controlează curentul din circuitul de alimentare l de intrare.
 • IC-timer 555
 • Chip “sau nu” Element logic pentru un complex circuite electronice.
 • Bloc terminal pentru conexiuni sigure de fire pentru a muta de energie electrică. Constă din două terminale închise, unde capetele de sârmă sunt fixate prin cleme.

Acesta este un obișnuit “adult” elemente, alese pentru a satisface nevoile specifice circuitelor. Dacă se dorește, conținutul constructorului poate fi îmbogățit prin vizitarea piața de radio sau de desfacere specializate. Elementele dintr-un set este o stație de andocare cu orice alta.

Designer Micronic vine cu o carte informativ, care conține instrucțiuni de asamblare primele dispozitive electronice ale copilului. Tânărul inventator poate colecta aparatul la imagini detaliate. Fiecare dispozitiv este montat pe breadboard și conectați firele. De asemenea, manualele conțin răspunsuri la întrebarea, ce se întâmplă dacă invenția nu funcționează.

Luând în considerare particularitățile de jocuri pentru copii, dezvoltatorii Mikronika puse în cutie de carton mai fin detaliu decât cele impuse prin instrucțiunile. Acesta garantează un rezultat, chiar dacă unele dintre ele vor fi pierdute.

Design

Ready diagramei reprezintă combinații de elemente în diferite secvențe este fixat pe un breadboard. Acest tip oferă o înțelegere completă a mecanismului proceselor și logica a întregului dispozitiv.

Ar trebui să explice copilului că astfel de sisteme sunt ascunse sub clădiri de diferite mecanisme din telecomanda televizorului sau un mixer pentru vehiculul sau nave spațiale. Pentru claritate, unul dintre aparatele de origine, sfârșitul ciclului de viață, se poate demonstra într-o formă de demontat.

Specificații de designer Micronic

Fiecare dispozitiv este de lucru: dă răspuns sonor, vizual sau alta la acțiunea copilului. Colectorul apasă o tastă sau se transformă mânerul și primește un semnal. Atingeți și se deplasează din întuneric spre lumină, de asemenea, da naștere la o reacție. Interactivitatea se angajează copilul în proces: devine interesant pentru a înțelege modul în care aparatul, exact ce se va întâmpla.

Numeroase experimente sunt însoțite de activități pentru munca de creație, fără instrucțiuni clare. Copiii invata foarte repede Express imaginația lor. Pe baza mecanismului existent trebuie să colecteze o nouă versiune cu proprietăți îmbunătățite sau modificate.

Mecanisme experimentale incluse în manualul:

 • Lamp alimentat de la baterie, alimentarea electrică este furnizată dioda și luminile lampa.
 • Alarm aktiviziruyutsya semnal sonor la deschiderea contactului.
 • Lumina la rândul său, se aprinde diode roșu, galben și verde.
 • lampă prost dioda se aprinde numai atunci când este expusă la lumină.
 • lampă inteligent dioda se aprinde numai în întuneric.
 • Magic degetele circuitul răspunde la un circuit de atingere a terminalele cu degetele.
 • lumini colorate se aprind luminile de trei culori.
 • Aproape Royal făcând clic pe butonul de sunete.
 • combinație de blocare Mecanismul răspunde la o anumită secvență de taste.
 • Comutator pentru lumina vestibul oprit la dorinta cronometrului.
 • butoi cu electricitate demonstrație a condensatoarelor.
 • Timer.
 • Telegraph sunet de transmisie prin apăsări pe buton.
 • Dimmer.
 • A theremin.
 • Difuzorul corn emite un sunet ascuțit când este expus la experimentator.
 • Experimentul trenului.
 • Strobe
 • Lighthouse.

Ca un designer de electronice Micronic

Pat de e-designer de Micronic nu numai entertains copil, ea are unele calități educaționale. efect pozitiv asupra diferitelor funcții cognitive ale creierului copiilor:

 • gândire-Analitic sintetice. Analiza este capacitatea minții de a dezasambla un întreg în elementele sale constitutive. Sinteza este procesul invers de colectare a întregului obiect din părți. Ambele funcții ale cogniției dezvoltă în paralel și sunt părți ale aceleiași gândire analitică-sintetică sau logică.
 • Atenție. Elementele de design pot fi distinse în aparență, dar au o rezistență diferită de rezistență sau alți parametri. Pentru a crea un dispozitiv de lucru, acest punct de principiu. Copilul învață să fie atent la detalii, pentru a înțelege această diferență aparent mici poate afecta foarte mult rezultatul întregii lucrări.
 • Perseverență. Pentru a construi un mecanism simplu este ușor, dar nu foarte ușor. Aceasta va dura 10-15 minute de concentrare. În aceste momente, copilul este forțat să stea fără distragere a atenției, astfel încât să nu piardă piese de mici și să nu încalce ordinea în dispozitivul asamblat. În plus, procesul de poartă atât de puțin a inventatorului, este atât de interesant pentru a vedea rezultatul și pentru a verifica mecanismul gata făcut ca un copil rar va părăsi sarcina de jumătate de a face altceva.
 • Memorie. Amintiți-vă de scopul fiecărei părți și rolul său în întreaga schemă nu este atât de simplu. Multe dintre ele sunt similare, în timp ce pe breadboard acestea sunt diferite și de a efectua diferite funcții. Tot ceea ce este necesar pentru a păstra în minte, este de formare.
 • Creativitatea, imaginația . Copiii au tendința de a inventa noi soluții. Acest lucru este valabil pentru toate sferele vieții, inclusiv jocuri. Pe baza mecanismelor, a căror construcție este descrisă în instrucțiunile, ei încep rapid pentru a crea ceva nou. Dorința de a inventa ceva care ar putea facilita nevoile de uz casnic sau pentru a ajuta în anumite situații și există manifestări de creativitate, creativitate. designer de electronice oferă o înțelegere de bază a principiilor care stau la baza circuitelor electronice și un dispozitiv complex.
Toate calitatea este bagajul intelectual al cea mai importantă resursă a copilului. Ele sunt esențiale pentru învățarea de succes în școală, instituțiile de învățământ superior, activități profesionale și de auto-dezvoltare.

Caracteristici

Micronic de designer este principiul său: nu este doar un designer, și un radio de laborator cu posibilitati nelimitate pentru creativitate. Crearea unor mecanisme capabile să captiveze copilul în timp ce debarasarea de dependența de jocuri de calculator și alte clase inutile, și dezvoltarea inteligenței.

Micronic într-un kit combină un manual de fizică și matematică, și o jucărie fascinant. Singura modalitate eficientă de a ști metoda de descoperire scrise de mână; pune în aplicare în întregime. Dezvoltarea logicii va fi baza pentru continuarea studiilor științelor exacte, iar experimentele fascinante motiva noi descoperiri.

Proiectantul unește generații: copiii se joacă cu el singur și în compania părinților și bunicilor. Relațiile din cadrul familiei devin mai aproape.

Set de componente electronice cu instrucțiuni luminoase un cadou win-win pentru copil, în zona de interes, care este mecanismele, roboți sau gadget-uri electronice.

Potrivit dezvoltatorilor, manualul de utilizare include numai experimente care posedă simultan o valoare științifică, claritatea și ușurința de execuție. Multe dispozitive inventate au trebuit să fie abandonate: nu a îndeplinit cerințele. Restul a trecut cu succes testul practic: cât de simplu un copil în vârstă de șapte ani pentru a face față cu sistemul și să-l aducă la viață fără ajutorul unui adult. Experimentele din lista dată în instrucțiunile & mdash; rezultatul unei selecții atentă.

Preț

Costul de designer de electronice pentru copii Micronic este de 1590 de ruble pe set. Livrarea în regiunile de serviciu de „Mail Rusiei“, se adaugă la prețul. La Moscova și Sankt-Petersburg ordinele livreze curieri.

În cazul în care pentru a cumpăra

Site-ul oficial al vânzătorului oferă o acțiune profitabilă: dacă pentru câteva cutii, în același timp, cumpărătorul primește livrare gratuită. Acesta este unul dintre motivele pentru a cumpăra Micronic acolo.

Cum de a comanda

Puteți plasa comanda pe site-ul, tastarea într-un domeniu special pentru numele și numărul de telefon de contact. Managerul companiei „Amperi“ îl va contacta și pentru a clarifica informațiile comenzii.

Designer Micronic Set rus pentru tinerii inventatori. Ușor și distractiv mod de a dezvolta logica, atentie si inteligenta la copii de șapte ani. Despre marca Micronic din Micronic Echipa de creație de tineri inventatori „Ampere“, în frunte cu Kirill Korotkov. Compania este implicată în dezvoltarea și punerea în aplicare a kit-uri și piese pentru radio, ….

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...