Sănătate și Tu

Mint White spumă pentru albirea dintilor: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

mijloace eficiente de a ajuta dintii acasa Alb Mint, care înlocuiește excursii costisitoare la dentist, ușor are grijă de cavitatea orală.

Home medic

Spuma pentru albirea dinților Alb Mint are o gamă largă de efecte, de la înălbitor, care se încheie cu curățirea plăcii. Este o barieră sigură pentru bacterii, preferând să se așeze pe limba si gingiile. Ușor, hrănește ușor pătrunde chiar și în zonele greu accesibile, prevenirea dezvoltării patologii grave.

ingrediente naturale incluse în compoziție, face îngrijirea confortabil, foarte plăcut, improspateaza respiratia. Compactitatea, funcționalitatea de ambalaje pentru a îmbunătăți disponibilitatea, ușurința de utilizare.

Spuma albă Menta pentru mai multe proceduri, desfășurate în mod independent, furnizează proprietarului un zâmbet frumos, fără utilizarea substanțelor chimice.

Medicii au mult timp îngrijorat cu privire la crearea unui mod ușor de a menține o bună igienă orală, dinți albi, la distanță de facilități medicale. Acum, problema este rezolvata & mdash; medicamentul este disponibil pentru toată lumea.

Protecția sănătății și frumuseții

După aplicarea componentelor Mint White pătrund în smalț, albire cu blândețe, nu-l mai subtire. placa Distrus, se dizolvă placa, se elimină mirosul neplăcut. Apoi, partea de sus creează o peliculă protectoare, care protejează de cracare, în condiții de siguranță consolidarea. Există o absență completă de disconfort. Încetează să mai fie relevante necesitatea de selecție atentă a produselor alimentare, pentru a preveni întunecare a smalțului.

După utilizarea apar procese inflamatorii sunt blocate, bacteriile, virusurile sunt ucise & mdash; un factor care este foarte important în timpul epidemiilor de boli virale respiratorii. Consolidarea dinților, tuturor țesuturilor, gingii, dezinfectarea suprafetei limbii. Asigură igiena fără prea mult efort, costuri de timp, în absența unei perii este ușor, rapid pentru a elimina placa, pentru a elimina aspectele negative asociate.

Rezultatul interacțiunii medicamentului cu cavitatea orală devine dinamică pozitivă a statului:

 • Happen îmbunătățire vizibilă a aspectului emailului, zâmbetul se transformă în un frumos, fermecător, proprietar vesel. defecte minore sunt nivelate, devin invizibile.
 • Scăderile, apoi se oprește sângerarea gumă;
 • vindecă complet mucoasa gingiilor; de dezvoltare grave, boala neplacuta este oprit. Efectele asupra tesutului toxice, substante potente se opreste.
 • Decolorarea emailului are loc. Pasa va dura pentru o perioadă lungă de timp.
 • Ajută în prezența disconfortului cauzat de diverse infecții. Durere la contactul cu alimente, băuturi dispare din cauza blocarea surselor.
 • regenerare accelerată, restabilirea funcției membranelor mucoase;
 • Mirosul neplăcut dispare pentru totdeauna;
 • Există o lipsă completă de consecințe negative asociate cu incapacitatea de timp pentru a utiliza pensula, pasta;
 • Eliminarea reacțiilor dureroase în caz de hipersensibilitate smalțului, atunci când ea reacționează la alimente calde, băuturi reci, precum și alte substanțe iritante.

Familiaritate cu alb Mint vă permite să scapi de boli existente ale cavității orale, oprirea răspândirii bacteriilor patogene prin corp. efect preventiv prevăzut devine o barieră de protecție.

revitalizant complex

Spuma pentru albirea dinților albă Mentă constă din ingrediente naturale care afectează microbiotei, normalizând starea generală:

 • apă Floral de rozmarin elimină mirosurile neplăcute, tonurile pielii;
 • Menta ulei esential & mdash; calmeaza, relaxeaza, reîmprospătează. Are efect antiseptic, analgezic.
 • Lemon extract de fructe & mdash; dezinfectează, combate bacteriile, are proprietati anti-virale. crește considerabil imunitatea. Ajută la răceli, boli ale gâtului, stomatită, boala parodontală. Luptă împotriva infecțiilor virale. Ea întărește și albeste ușor smalțului și previne cariile.
 • ulei de arbore de ceai & mdash; inhiba infecția, stimulează sistemul imunitar, îmbunătățește propriile sale forțe protectoare a unui organism. De asemenea, are un efect antifungic care inhibă dezvoltarea virusurilor.
 • D-pantenol & mdash; componenta de vindecare, accelerează regenerarea pielii;
 • Apa deionizata ​​strong> este complet purificată de impurități, este implicată în formarea spumei;
 • Sorbitol & mdash; un substitut de zahăr utilizat pentru a da o senzație de gust plăcut produsului;
 • Mantel lactat & mdash; derivată acțiune blândă mentol asupra receptorilor;
 • Mentol este un antiseptic slab, conferă un efect de răcire;
 • Glicerina este implicată în formarea spumei (obținută consistența dorită a spumei, care asigură ușurința de aplicare);
 • extract de guarana & mdash; utilizate pentru prevenirea bolilor de piele, dă senzație de voioșie;
 • Vitamina C & mdash; protejeaza celulele, intareste dintii, gingiile;
 • Acid sorbic, sorbat de potasiu & mdash; conservant natural;
 • Citrat de argint este un antiseptic, antifungic, aroma.
Toate aceste ingrediente intr-un singur produs au un efect complex, produce albirea emailului, fara subtiaza, produce prevenirea bolilor greu de rezolvat.

Metoda de aplicare

Spuma albă Menta nu necesită operații complicate atunci când în uz, ele sunt simple și ușor de înțeles pentru toată lumea. Se aplică după fiecare masă, sau, dacă este necesar, de igienă. Înainte de inițierea procedurii, clătiți gura cu apă pentru cele mai bune fonduri de eficiență. Un pic agitați flaconul, îndepărtați capacul protector. Apăsând dozatorul de 2-3 ori, pulverizați produsul în cavitatea orală pentru a fi sigur că ea a fost în cer, limba. Țineți timp de 5 -7 secunde, apoi scuipat.

Mod de a inghiti nu ar trebui, nu este destinat pentru ingestie. Clătirea cu apă imediat după tratament nu este necesară pentru a evita spălarea componentelor active, încetarea fondurilor. Este necesar să se abțină de la alimente, băuturi, timp de cel puțin o jumătate de oră pentru a obține efectul dorit.

Cine este un instrument

Toată lumea vrea să fie o conversationalist plăcută, dacă aveți respirația urât mirositoare este dificil de a face o impresie bună. Acest lucru influențează adesea cariera, rezultatele negocierilor în alte cazuri. Un simptom similar poate semnala o boala in curs de dezvoltare.

Dacă aveți un număr mare de călătorii, de călătorie dificilă igiena orală, zambeste frumos, cu toate acestea, este adesea necesar pentru a obține rezultate.

Spuma albă Monetarie va ajuta pe membrii de vârste diferite, care caută să îmbunătățească financiare situație, sănătate, aspectul, a scăpa de următoarele probleme:

 1. gălbeneală a dinților ( o consecință a tulburărilor de alimentație, consumul de ceai, cafea);
 2. Sensibilitate crescută la subțierea smalțului;
 3. Efectul negativ al fumului (decolorarea dinților, iritarea membranei mucoase, prezența mirosului specific) fumătorilor;
 4. cariei și complicațiile sale;
 5. Plaque, tătar;
 6. periodontita (inflamatie care este o consecință a altor boli);
 7. predispoziție la prolaps, inflamatie, sangerarea gingiilor;
 8. Incapacitatea de a respecta igiena în călătorie, călătorii, excursii și alte situații, lipsa fondurilor necesare.

Atunci când nu puteți utiliza

spumă albă Mint în principal, poate fi folosit chiar și de către copii, ingredientele naturale nu pot răni. Reacțiile alergice la medicament nu este detectat. Cu toate acestea, există cazuri în care utilizarea este contraindicată:

 1. intoleranță individuală la componentele;
 2. Microtrauma limbii, gingii;
 3. intervenții chirurgicale recente.
medical după efecte, operații în cavitatea bucală, este necesar să se consulte un medic dentist despre igiena căile ei. Dacă aveți întrebări este mai bine să se consulte specialistul.

Suma de plată

Este o oportunitate de a cumpăra o reducere de Mint White cu 50%. Costul mărfurilor este:

Cum să obțineți mărfurile

Pentru a comanda un produs mai bun de pe site-ul oficial al distribuitorului, pentru a evita achiziționarea de bunuri contrafăcute. Pe rafturile din farmacie (nu de vânzare) a se vedea nu este posibil. La Moscova și SPb produs apare în comerțul cu amănuntul, cu toate acestea, această opțiune este de natură să îndeplinească un fals, poate afecta negativ sănătatea.

mijloace eficiente de a ajuta dintii acasa Alb Mint, care înlocuiește excursii costisitoare la dentist, ușor are grijă de cavitatea orală. Spuma de casa pentru albirea dinților Alb Mint are o gamă largă de efecte, de la înălbitor, care se încheie cu curățirea plăcii. Este o barieră sigură pentru bacterii, preferând să se așeze pe limba si gingiile. Ușor …

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...