Miss Welt (ra Velt) curea-bretele de corecție talie: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Miss Welt (ra Velt) curea-bretele de corecție talie: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Femeile sunt adesea în căutarea pentru o modalitate ușoară de a deveni mai subțiri. Belt-corset Miss Welt ajuta instantaneu pentru a corecta figura dându-i o formă clepsidră.

 class =

Ce este Miss Welt

aspect atractiv contribuie la noastre încrederea în sine. Mai ales atunci când vorbim despre atractivitatea femeilor. Cel mai seducătoare în orice moment, a fost considerat figura într-o formă de clepsidră: talie mică. Ei și ajută la crearea unei centuri-corset Miss Welt, în mod eficient, instantaneu, fără dietă și exerciții fizice.

Vârsta face nu numai fata, ci, de asemenea, forma corpului. talie subțire doar face o femeie sexy, în timp ce o burtă saggy, flancurilor fără vlagă adăuga vizual ani. Și dacă pielea feței au nevoie de ingrijire speciala, crema eficienta rid, organism opțiune excelentă ar fi o curea-corset pentru a corecta talie Welt ra

Avantajul unui corset în acțiunea sa instantanee.: corectarea corpului se întâmplă imediat ce un dispozitiv este fixat la talie. Cu dreptul ispolzovanii riscurile de sănătate sunt complet eliminate.

Aspect și design

Peacock pentru a corecta talie Welt ra este o versiune prescurtată a corsetului, sculptura figura, formand o forma corpului spectaculos. Și materialul de fabricație și de proiectare scopul de a obține rezultate maxime.

Material

a fost selectat stofe centura-corset Miss Welt, astfel încât bretele ar putea fi purtat pentru o lungă perioadă de timp, fără a se confrunta cu nici un disconfort. Prin urmare, producătorul a ales o compoziție cu următoarele proprietăți:

 • bună capacitate de formare;
 • textură respirabil respirabil;
 • o compoziție hipoalergenic;
 • grosime mică, permițând să poarte discret centura sub haine.
--->>>  SmileFactor Kit pentru albirea dintilor: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Design

Forma corset seamănă cu o centură lată, cu elemente de fixare, permițându-vă să varieze dimensiunea figurii. Acesta este implementat în două variante: negru si nud.

Cum

Tehnologie dublă compresie puse în aplicare în curs de dezvoltare și de croitorie modelarea formei corset afectează zona cu probleme este talie. Dezvoltatorii au obținut un rezultat bun, datorită dvukhsloinoi de proiectare. Partea de jos, cea mai mare strat, înăsprește abdomenul și flancurile, iar partea superioară, îngustă și mai rigid, formând o talie de viespe, mimând pierderea in greutate.

corset îmbunătățește foarte mult figura:

 class =

 • fără efort din partea ta simulează o pierdere semnificativă în greutate;
 • transferă greutatea trunchiului și abdomenului față în mijloc, descărcarea din spate și îmbunătățirea posturii;
 • talie compresie face treptat mai subțire, ceea ce devine evident fără centură-corset;
 • într-o clipă face o femeie sexy, atractiv, încrezător.
Centura-modelarea funcționează în condiții de siguranță, stoarcere de corpuri nu, daca fermoar corect corset. Această corecție este singura modalitate de a îmbunătăți instantaneu aspectul.

Manual

slăbire centura poate fi purtat toată ziua, atâta timp cât acesta a fost fixat în mod corespunzător (nu prea strâns). În plus, dacă utilizați gel de slăbire, se aplică înainte de a pune pe centura pentru a curăța și pielea uscată.

Caracteristici

Trebuie remarcat faptul că centura-bretele de corecție talie trage mai bine domnișoara Welt cifra aproape de proporțiile corecte. Doamnelor cu o cantitate mare de kilogramele in plus, va ajuta pentru a sublinia talie, dar mai subtire nu va face. Pentru a scapa de excesul de greutate este de a recurge la alte mijloace, de exemplu, capsule eficiente de slăbire.

--->>>  anticearcan MAC fata: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Cu grijă să se aplice zonei atunci când:

 1. boli ale sistemului urogenital;
 2. probleme cu tractul gastrointestinal;
 3. boli de piele in zona taliei.
Dacă sunteți gravidă, aplică corset este contraindicat! Designul său este fundamental diferită de construcția de bandaje pentru femeile gravide, astfel încât dispozitivul poate fi purtat după livrare.

Preț

Costul de centura-corset direct de la producător este mai mic decât revânzători. În cadrul centurii monstru pentru a da fiecare client gel de modelare pachet pentru talie din efectul de ardere a grasimilor.

Prețul pentru un set de corset și gel de întărire pentru locuitorii din Rusia se va ridica la 1Gastrenit ruble, pentru locuitorii din Kazakhstan Tenge 9590.

În cazul în care pentru a cumpăra

Ofertele site-ul oficial solicita un apel înapoi, punând țara de reședință și numărul de telefon. Taxele se datorează te suna managerul companiei. Este posibil să se discute metoda de livrare și adresa la care doriți să trimiteți un colet.

class =

Vânzătorul deține o ofertă suplimentară de acțiuni pentru a cumpăra Miss Welt cu pull-up sutien sutien ra peste o treime din prețul său obișnuit (3 piese pentru prețul de 1). Va cumpăra numai modelarea pantaloni scurți sprijini fesele că cifra a fost fără cusur din orice unghi.

Femeile sunt adesea în căutarea pentru o modalitate ușoară de a deveni mai subțiri. Belt-corset Miss Welt ajuta instantaneu pentru a corecta figura dându-i o formă clepsidră. Ce este determină Miss Welt aspectul atractiv în mare măsură nostru încrederea în sine. Mai ales atunci când vorbim despre atractivitatea femeilor. Cel mai seducătoare în orice moment, a fost considerat o figură în formă de clepsidră: …

Anja Ulf
Despre Anja Ulf Articolele 464
Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl. hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp.Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt. Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.