Nefropatie cu membrane subțiri subțiri

Nefropatia membranelor subțiri subțiri sau hematuria familială ușoară este o boală de rinichi în care o grosime mai mică a membranei de bază este găsită ca parte a vaselor capilare ale glomerulilor glomerulari.

În cursul nefropatiei membranelor subtiri subțiri nu există alte anomalii în structura glomerulului. Nefropatia membranelor subțiri subțiri este o boală condiționată genetic, în cazurile de dezvoltare a bolii în ceilalți membri ai familiei moștenirea este dominantă autosomală. Entitatea de boală nu apare frecvent în populația generală.

Simptomele nefropatiei membranelor subtiri subtiri

Nefropatia membranelor subtiri subțiri se datorează în principal prezenței de eritrocite în urină, care apar adesea în cantități mari, ceea ce duce la o schimbare a culorii lor.

Acest simptom este frecvent observat deja în copilărie. O imagine clinică tipică nu se referă la prezența unor cantități mai mari de proteine în urină, hipertensiune arterială sau afectarea funcției renale. În plus, nu există nici o severitate observată a hematuriei în diferite condiții de boală și nici un semn clinic al funcției anormale a altor organe.

Diagnosticul nefropatiei membranelor subtiri subtiri

Nefropatia membranelor subtiri subtiri este diagnosticata prin examinarea histologica a tesutului renal intr-un microscop electronic. Rezultatele arată o grosime mai mică a membranelor bazale comparativ cu valorile observate în populație.

Alte afecțiuni ale rinichilor, în special nefropatii congenitale, ar trebui luate în considerare pentru diferențiere, de exemplu: boala renală, boala renală, boala renală cu boală renală cu boală renală cu boală renală cu boală renală cu boală renală cu o boală de rinichi cu boală renală cu boală renală cu boală renală cu boală renală cu boală renală cu anomalii ale bolii renale. Sindromul Alprot și bolile dobândite, de ex. IgA nefropatia.

Tratamentul și prognosticul în nefropatia membranelor subtiri subțiri

Nefropatia membranelor subtiri subtiri nu are un tratament specific. Terapia nu este necesară în majoritatea cazurilor deoarece boala este ușoară și nu provoacă complicații sau consecințe permanente.

Nu se observă nici o deteriorare a funcției renale în cursul nefropatiei subțiri a membranei bazale. Prognoza în boală este bună. În mod excepțional 50 fiecare. Riscul de permeație glomerulară și hipertensiune arterială este redus când este de un an.
Mariusz Kłos

Marjoleine Nines
Despre Marjoleine Nines Articolele 509
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*