Sănătate și Tu

Onycosolve de unghii ciuperca – ciuperca unghiilor

Retras! Nu tăiați unghiile fungice! Ele apar simplu: ia 9 grame … Medic: Deci, soldații nu au avut ciuperca, ei de 2 ori pe zi …

Conținutul

 • Care este boala transpirație
 • Soiuri de sudoare
 • diferențe importante între alergii și erupții cutanate de căldură
 • diateză și căldură înțepător

Pentru tratamentul unghiilor ciuperca, cititorii nostri folosesc cu succes Tinedol. Văzând o astfel de popularitate a acestui instrument, am decis să-l ofere atenției.
Citește mai mult aici …

copii nou-născuți nu au imunitate format pentru a rezista la stimuli externi. Acesta este motivul pentru care sunt adesea marcate de reacție alergică la produs, mâncat de mama, sau amestec incorect selectat, diateza, fileu de căldură și alte tulburări. Tinerii părinți uneori este foarte greu de înțeles de ce copilul este obtinerea umed în genunchi și ce măsuri trebuie luate.

Ce este boala transpirație

La copii primul an de viață a pielii de pe orice parte, mai ales pe pliurile (care sunt, de asemenea, pe suprafața din spate) este suficient de subțire. Din acest motiv, este susceptibilă de a influența externă. Mai ales creste riscul acestei pe fondul dezvoltării insuficiente a glandelor sudoripare.

Mulți părinți tineri prea înfășurat în copiii lor. Nu se potrivesc cu cantitatea de îmbrăcăminte și de temperatură conduce la sarcină excesivă a glandelor sudoripare imature. Ca rezultat, puncte mici dimensiuni. Fotografia arată cum arată înțepător de căldură sub genunchi copilului.

Printre motivele pentru dezvoltarea condiției la copii primul an de viata, expertii numesc:

Este important de știut! Singura modalitate de a trata ciuperca unghiilor , recomandat de medici! Citește mai mult …

 • ventilare insuficientă a camerei în care copilul duce o mulțime de timp;
 • eșecul de a schimba un scutec murdar;
 • tesatura nenaturală, care este facut din haine pentru copii, cusături brute.

Soiuri de sudoare – Onycosolve

Pediatrii sunt de trei tipuri de copii erupții cutanate de căldură:

 1. adânc – este suficient de rapid. Pe partea din spate a genunchiului această condiție este rareori observată. Petele sunt dificil de a vedea din cauza similitudinii de culoare cu tonul pielii. Bule de mici dimensiuni -. De la 1 la 3 mm
 2. Miliaria cristalin este un bule, a căror dimensiune nu depășește 2 mm. Dacă leziunea este abundent, leziunile pot fuziona, formând pete mari. Această transpirație de boală copilului sub genunchi este notat în cazuri foarte rare. Bule în contact cu îmbrăcăminte, elemente de spargere. În locul lor sunt formate de piele sub formă de fulgi.
 3. Red miliaria – noduli de mici dimensiuni, vezicule, mâncărime prost chiar și cu o ușoară atingere. Contururile acestor formațiuni sunt de culoare roșie. Bulele sunt plasate la o distanță mare unul de altul, ceea ce elimină posibilitatea fuziunii. miliaria Red apare adesea pe partea din spate a genunchilor copilului. În cazul în care umiditatea camerei este mare, starea copilului se poate deteriora.
 4. OL>

  Dezvoltarea erupții cutanate de căldură la copii primul an de viață contribuie la următorii factori:

 • o cantitate excesivă de produse cosmetice pentru copii rezultând în deranjat activitatea normală a glandelor sudoripare;
 • utilizarea de îmbrăcăminte realizate din materiale sintetice sau țesuturi care sunt slab respirabil;
 • o lungă ședere în condiții de umiditate ridicată;
 • supraponderali, ceea ce duce la ridarea pielii, în special în zonele de pliuri naturale;
 • expunerea prelungită la soare.

Transpiratia in spatele genunchilor la sugari nu pot fi lăsate fără o atenție medicală, în ciuda simplității aparente a acestei condiții. O atenție specială trebuie acordată lichidului în interiorul bule. În cazul în care copilul este bule de conținut tulbure, temperatura crește, pielea începe să capete o tentă roșie, ar trebui să se consulte rapid un medic.

În cazul în care sunt specificate, tabloul clinic este absent, părinții trebuie să ia următoarele măsuri:

 • urmărire climatice în camera în permanență există un copil, temperatura nu trebuie să fie mai mare de 22 ° C;
 • băi de aer periodice – pentru un timp, lăsați fără un copil haine și scutece de pe masa canapea sau schimbarea;
 • pentru a evita utilizarea privată a unei creme de scutec;
 • schimbare frecventă de haine, mai ales în sezonul cald;
 • coturile și cutele pielii după proceduri de apă sunt prelucrate unguent zinc – se usuca nu numai erupții cutanate existente, dar elimină roșeața;
 • de mai multe ori pe săptămână pentru a utiliza căzi de baie cu folosirea unui decoct dintr-o succesiune, musetel.

diferențe importante între alergii și erupții cutanate de căldură & nbsp; – Onycosolve

Cauza pete roșii, plângând sub genunchi primului copil an de viață, pot exista două stare patologică. Și anume:

Cum pentru a evita greșelile în a stabili ce natura este erupții cutanate? Amintiți-vă că natura alergică roșeață apar pe pielea din spatele genunchilor, după două ore de la momentul de nesuportat produsul este ingerat cu lapte matern sau alimente solide. Există mai multe tipuri de reacții alergice la copii în primul an de viață, localizarea, care este suprafața din spate a genunchilor:

 • dermatita atopica – leziuni dense, care se pot îmbina unele cu altele. În orele serii, se poate observa exacerbarea manifestărilor clinice – mâncărime, uscăciunea pielii;
 • eczema este caracterizata prin aparitia unor pete colorate în roșu. De-a lungul timpului o erupție poate începe să se exfolia. Pe suprafața din spate a genunchilor primului copil an de viață (și nu numai), foarte rar se dezvolta eczeme. Cu toate că astfel de cazuri, în practică, se întâlnesc la copii și adolescenți;
 • dermatita atopica este una dintre cele mai rapide reacții pe alergen primit. La doar câteva ore pentru a dezvolta reacție. Statul este însoțită în mod necesar de mâncărime, papule lichid vizibile. În cazul în care fenomenele clinice sunt ignorate, erupția poate începe să doară.

diateză și căldură înțepător & nbsp; – Onycosolve

Spoturile care apar atunci când transpiri, poate fi de multe ori văzut, atunci când un alt fenomen patologic al diateză.

Primele semne ale unei alergii in curs de dezvoltare sunt roseata pe obraji, în timp, devenind acoperite cu cruste. Educația este adesea însoțită de mâncărime, durere. In plus, copiii au indigestie insotite de diaree cu spuma, accese de dureri abdominale (au spus anxietate si toane sugari).

Listate tabloul clinic – un semn al reacției organismului la substanța alimentară și / sau medicament care a fost folosit de către mamă sau a fost în amestecul de lapte. Aspectul genunchi într-un copil pete roșii sugerează că diateza complicată de dermatita alergică.

Dezvoltarea diateză sugereaza ca dieta mamelor care alăptează sunt produse cu legendă alergic ridicat. Și anume:

 • arahide;
 • ciocolată;
 • cacao;
 • unele fructe;
 • murături;
 • condimente;
 • creveți.

Mamele care alăptează trebuie să limiteze utilizarea produselor colorate în roșu și portocaliu. Pericolul este, de asemenea, cereale, ouă.

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...