Sănătate și Tu

Pendant key Tiffany: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Elegant Pendant key Tiffany bijuterii o lucrare de artă. Este foarte versatil și capabil să completeze orice imagine. În plus, varietatea cheie a semnificațiilor sale simbolice, talisman reale.

Despre marca Tiffany

cheie Charming pandantiv inventat de designeri și artiști ai companiei Tiffany & amp; Co Este lider pe piața mondială în producția de bijuterii. Marca a fost în mod repetat fondatorul standardelor internaționale de bijuterii.

Firma a câștigat recunoașterea în primul rând datorită designului său unic. Stil, concizie, originalitate, design deosebit acestea sunt principalele caracteristici ale lucrurilor de brand. Acest producător legendar a devenit simbolul de lux și stil. Și un semn de succes, a apărut în mod repetat în mai multe filme de la Hollywood. Este merită să ne amintim celebrul „Breakfast at Tiffany“, Marilyn Monroe.

Aspect și design

pandantiv in forma unei chei un mare exemplu de frumusețea și universalitatea lucrărilor companiei. Acesta combină rigoarea, sensibilitate, grație și linii netede. Fabricat din argint sau aur. Este, de asemenea, realizate din metale ieftine, care arată nu mai puțin superb. Deoarece principalele produse ale companiei rămân întotdeauna o delicatețe și o energie specială.

Primele produse de astfel de forme realizate la începutul anilor 2000. Pe vârf de moda unei opere de artă originale și versatil ridicat la cinema. Ei au devenit populare datorită eroina din seria „Gossip Girl“. Blair Waldorf este un simbol modern, stil & mdash; adaugă un rafinat costume mascota. Actrita Leighton Meester, care joacă, este accesoriu și în viață. Și în spatele ei, cheia a fost decorat cu multe staruri de la Hollywood de astăzi. Suficient pentru a vedea câteva fotografii din reviste. Vei vedea cu siguranta amuleta elegant pe Emma Watson, Dakota Fanning. De multe ori o astfel de mascota Jennifer Love Hewitt și Amy Adams.

Și nu e vorba doar de moda. Cheia deschide ușile de avere, este un simbol al succesului. Realizat actrita de recunoaștere și prețuiesc averea lor.

Și pentru prima dată cheile cu decoratiuni apărut chiar mai devreme. Imaginea subiectului pentru multe secole, este un talisman. Un semn de cunoștințe secrete, bogăție, prosperitate și, desigur, iubire. „Cheia pentru inima ta“ & mdash; sensul metaforei clar pentru toată lumea.

În decorul secolului trecut a acestei forme a fost purtat de aristocrație. Așa că au izolat societatea lor ales. Gândul principal este cu siguranta forma si simbolismul, nu prețul materialului.

Material

Brand Tiffany & amp; Co este celebru nu printre produsele ale elementelor scumpe, și bijuterii superba. Datorită ei și bijuterii de argint compania a câștigat o dată popularitate. Performanțele excelente elementelor oferite de substanțe ieftine la un nou nivel. Ei au devenit opere de artă. Este foarte important pentru moda democratică modernă. Cel mai important lucru în accesorii de la design și stil Tiffany.

Silver Produsele companiei se caracterizează prin următoarea compoziție:

 • Silver este cunoscut din cele mai vechi timpuri, element chimic. Ea simbolizează puritatea și noblețea, este un simbol al protecției. Are proprietăți antibacteriene. În cele mai vechi timpuri se credea pentru a păstra purtătorului de boli și de otravă.
 • cupru și zinc se adaugă la compoziție pentru a conferi un element de bază de duritate. Mierea pura materialele sunt foarte moi și ușor de deformat. Proporția de aditivi este minimă. Este de 75 părți per 925 părți element prețios. Din această cauză proporția din eșantion și se numește 925-lea.

Apropo, aceste standarde nu se potrivesc internaționale. Compania a fost legislator lor. bunuri de argint a adus faima ei.

The Golden Tiffany & amp; Co-o varietate. Alb, roz, auriu rosu si un element de nuanțe neobișnuite. Culoarea se realizează prin adăugarea la pure elemente de nobil alte substanțe. Ele oferă durabilitate neobișnuită și strălucire în bucăți de bijuterii. Procentul de aditivi pot fi diferite depinde de destinație.

Bijuterii Tiffany & amp; Co face parte din categoria de lux. Acesta este realizat din aliaje scumpe sau metal medicale hipo-alergene. Utilizați spray-ul:

 • Rodiu cele mai frumoase din materiale nobile în alb. Inclus în același grup ca și platină. Aproape nici coroziune, foarte rigid și rezistent. De multe ori se utilizează în amestecuri pentru a conferi rezistență și rezistență la uzură substanțe mai moi. Lucrurile sunt acoperite cu rodiu pentru a servi proprietarii lor timp de mai mulți ani.
 • Aur material pur, nobil. formă pură este foarte moale și vulnerabilă. Pentru depunerea sub stratul de aur este aplicat strat adeziv din aliaj suplimentare. Se leagă la suprafața de aur. Pe partea de sus a acoperirii de specialitate costisitoare pentru a proteja vopselele. Acestea protejează suprafața de zgârieturi și scuffs.
Produsele companiei, indiferent de modul în care se face, durabil. Acesta este conceput pentru a încânta proprietarii lor pentru o lungă perioadă de timp. Cu o frumusețe de îngrijire minimă și luciu nu va dispărea timp de decenii.

Caracteristici

Principala calitate a acestui fermecător lucruri mici simplitate si versatilitate. Pandantiv-cheie va deveni cu siguranta un favorit și cel mai popular printre bijuteriile. Se potriveste la orice tinuta si orice situatie. Este bagheta care trebuie să fie în orice set de bijuterii.

Acesta este un cadou minunat. El te va elibera de îndoială și agonia alegerii.

 • Pandantiv va deveni un cadou fermecător pentru fete tinere. In ziua de maturitate, ziua de naștere a unui adolescent. Eleganță și simplitate nobilă potrivite chiar și pentru foarte tânără fată.
 • Lady vârstă elegant, în mod necesar corupt si piese delicate de bijuterii. Eleganta si rafinament va da câștigătorul stilului.
 • Suspendarea ar putea fi „cheia inimii“. semn neobișnuit de dragoste și o mascotă unic pentru iubita ta.
 • Bijuterii este darul de a prezenta la orice eveniment semnificativ. Parcurgerea cu succes a cazului, deschiderea societății, de protecție a diplomei. Cheia succesului va ajuta la menținerea succesului.

lucruri similare la înălțimea de moda. Ei vor deveni un accent luminos aspectul.

Specificații

produse din aliaje scumpe, și de întreținere mai accesibile.

 • Încercați că, deși purtarea ei nu sunt în contact cu chimia. Acest lucru, de exemplu, parfumuri, detergenți.
 • Lucruri șterge șervețele speciale, lenjerie sau țesătură de lână.
 • Păstrați bijuterii și bijuterii din diferite materiale separat. Nu vrei atins-le în cutie. Acesta va proteja împotriva deteriorării mecanice. Iar întunecarea sau coroziune.

Cu bijuterii ingrijire adecvata va tine dura ani de zile.

Metale prețioase sunt cunoscute pentru inertia lor. Aceasta înseamnă că producția lor nu reacționează cu cele mai multe substanțe. Inclusiv cu corpul uman. Ele sunt inofensive și nu provoacă reacții adverse sau simptome alergice.

Bijuterii Tiffany & amp; Co este realizat din aliaje de metale prețioase. Sau are un strat sau depunerea acestor elemente. Acesta este realizat din așa-numita „fuziune de sănătate“. Acest material este sigur și hipoalergenic.

Pendant key Tiffany utilizate

Ca un pandantiv

sofisticat, cheie pandantiv elegant împodobesc și completează orice aparență. Se va adăuga rafinament la cel mai simplu costum. Fii un mod elegant și atent stilul de tuning furculiță.

Moda sa mutat de lux ostentativ. Liniile grațioase, calitatea și concizie definesc gustul tau. Suspendarea-cheie original, este un clasic modern. Reținere, rafinament și frumusețe.

Democrație și versatilitatea produsului face unic în lățimea de utilizare. Și, în plus, îl puteți purta două moduri:

 1. Pe gât . Pandantiv purtat pe un lanț subțire, similar cu culoarea produsului. Lungimea lanțului de optimă; chiar sub clavicula. Această dimensiune și formă oferă un gât subțire. Pune accentul pe pielea moale și curată. Jewel arată foarte bine într-o cămașă gulerul deschis, decolteul rochiei de seară. Eticheta modernă nu se recomanda pentru ocazii speciale multe adăugiri la lanțul. Acesta va fi suficient de perechi de cercei, un inel sau bratara delicat pe încheietura mâinii.
 2. Pe mână . Mici farmec-cheie original este purtat pe încheietura mâinii. Se poate completa brățară cu margele-farmece. Poate servi ca o brățară cu lanț elegant decor independent. Subliniază atractivitatea perii bine păstrate. Haine cu mâneci deschise bijuterie va fi deosebit de spectaculos. opțiune interesantă și elegant, această brățară elegantă purtată peste manșon.

Și în jurul gâtului sau încheietura mâinii pandantiv va arata. Varianta originală este o combinație cu alte accesorii. De exemplu, mai multe lanțuri de diferite dimensiuni și țesut. Acest lucru va da aspectul de neglijență fermecător. Va fi valabil mai ales pentru imaginea ocazională sau de vacanță.

Ca o amuletă

Acest bijuterii este cu adevărat versatil. Este un accesoriu elegant și o amuletă puternică, un talisman aduce noroc. Acest amuletă, paza dragoste, frumusețe și sănătate.

 • Concise produs rafinat potrivit pentru o fată tânără și o doamnă elegantă.
 • Ar fi potrivit pentru uzura de zi cu zi.
 • Formal sau mod solemn pandantiv va da un rafinament aparte.
 • Imaginea o caracteristică cheie a multor subculturi de tineret. Se pare imagini mari și șocante.
 • Simplu, liniile curate ale omului potrivit amulet. Principalul lucru pentru a găsi tipul potrivit. Reprezentanții sexului puternic sunt accesorii mai adecvate de metal de culoare rece.
 • Acesta este cadoul perfect, elegant si versatil.
 • Acest amuletă poate fi o modalitate de a vorbi despre sentimentele lor.
 • Acesta este un minunat, semnificativ, și energia-simbol al relației puternice, pasionat.
 • Forma pandantiv un semn de succes. Darul sau poate fi dedicat fiecărui eveniment important. De la obtinerea unui nou post înainte de nuntă.

pandantiv-cheie este tot. Principalul lucru este de a determina culoarea. Sunny culori sunt roșu, fetele cu tonul pielii cald. Potrivit pentru maro, ochi verzi, gri, de aur și de păr de cupru. bruneta sau cenușă blondă cu pielea albă și cu ochi albaștri alege nuante reci.

Preț

sofisticate de suspensie-cheie original este vândută la un preț accesibil. Și puteți cumpăra de două ori mai ieftin decât prețul normal. Apoi, prețul său va fi 1990 de ruble.

În cazul în care pentru a cumpăra

Vand pandantiv Tiffany mai bun purtător de cuvânt. Comandarea de pe site-ul este foarte simplu. Lași site-ul cu numărul de telefon. După aceea vă va contacta Manager. De la el veți obține informațiile cele mai complete despre decorare.

Elegant Pendant key Tiffany bijuterii o lucrare de artă. Este foarte versatil și capabil să completeze orice imagine. În plus, varietatea cheie a semnificațiilor sale simbolice, talisman reale. Despre brand-cheie Tiffany Charming pandantiv inventat de designeri și artiști ai companiei Tiffany & amp; Co Este lider pe piața mondială în producția de bijuterii. Marca a devenit în mod repetat, fondatorul unei lumi …

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...