Pene sunt pete fine și decolorate

Pene sunt pete mici și decolorate, cel mai adesea împrăștiate și situate în zone care nu sunt acoperite de îmbrăcăminte. Cea mai obișnuită locație a pistruiilor este pielea feței. Modificările sunt predominante în rândul persoanelor tinere și roșii.

Mecanismul de apariție a pistruiilor este determinat genetic. Ereditatea este dominantă autosomal. Numărul de melanocite nu este mărit, doar procesele de producere a colorantului sunt accelerate în cadrul leziunilor cutanate.

Simptomele pistruiilor

Felicitările au forma de pete luminoase sau maronii întunecate. Acestea sunt caracterizate printr-o suprafață și o poziție netedă în planul pielii. În plus față de fața lor, ele pot apărea și în alte locuri - pe antebrațele, spatele sau gâtul.

Aranjamentul modificărilor este simetric. Feckling este de-a lungul vieții, dar mai puțin intensă la bătrânețe. În timpul verii, ele devin mai vizibile, cauzate de o cantitate mai mare de lumină solară.

Tratamentul pistruilor

Tratamentul terapeutic în pistrui este exclusiv local. Pielea trebuie tratată cu agenți de exfoliere, de ex. Unguentul resorcinogen (risc de sensibilizare) și fenol (poate fi responsabil de dezvoltarea eroziunii), precum și preparatele de desprăfuire, cum ar fi unguent perhidrol sau unguent mercur alb, a cărui utilizare nu este însă legată de eficiența sa maximă.

Prognoză la pistrui

Majoritatea oamenilor nu suferă nici o terapie, prognosticul în pistrui este benefic și nu are consecințe asupra sănătății pacientului. În unele persoane acestea pot provoca numai dificultăți psihologice.
Mariusz Kłos

Marjoleine Nines
Despre Marjoleine Nines Articolele 509
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*