Sănătate și Tu

placat cu curea Designer Victoria Lux aur 24K: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Un accesoriu de moda din celebrul cântăreț, designer talentat și, în același timp, bine-cunoscut scriitor a câștigat dragostea de mii de femei din întreaga lume. Navigare 24K Victoria Lux prezentate mai jos.

Despre marca Victoria Lux

pictograma Stil, tendințele modei trendsetter, Posh Spice fată, femeie de afaceri de succes …. Nu numai ca fanii Victoria Beckham si critici! Participant al grupului popular o dată Spice Girls, sotia fotbalistului David Beckham si mama a patru copii este considerată o persoană influentă în lumea show-biz si moda. Creat îmbrăcăminte Wiki și accesorii sunt de încântare autentice și admirație. Multe celebritati prefera sa se imbrace exclusiv în Beckham. Celebrity are un gust impecabil și știe exact cum să sublinieze avantajele și dezavantajele de a ascunde diferite tipuri de forme. Deci, toate lucrurile sunt produse de Victoria, sunt un brand rentabile.

Unul dintre aceste branduri este considerat a fi o zonă de 24K Victoria Lux. În America și în Europa de Vest, ea a făcut senzație! Primul lot de accesorii elegante de pe rafturile buticuri măturat în câteva zile. Un lot ulterior vândut la fel de repede. Motivul pentru popularitate este simplitatea, versatilitatea și eleganța inventat de Victoria Beckham bijuterii.

În Europa de Est 24K Victoria Lux a apărut recent. În primul rând, centura a fost vândut exclusiv în magazinele de lux din Moscova, SPb, Kiev. Astăzi, comanda lucru unic pe internet, de la fiecare colț al Federației (Barnaul Krasnoyarsk, Penza …), Ucraina (Kiev, Donețk), Kazahstan. accesoriu de moda disponibil pentru toată lumea!

Aspect

Material

Belt 24K Victoria Lux făcut de la de la de înaltă calitate, ecologice materiale prietenoase & mdash; metal solid. Ea nu-și pierde culoarea, nu pierde luciul. Excelent rezistent la umiditate, expunerea la soare. Dar, în mod deliberat de udare și pentru cât timp să-l lase sub soare încă nu-l merita. Suprafața este acoperită cu 24K Victoria Lux de aur (sau argint) de acoperire.

Proiectare

element stilat de îmbrăcăminte este o panglică de metal de grosime medie, marginile care sunt decorate cu frunze grațios. Banda este compusă din unități strâns conectate.

Pe frunze există o agrafă solid și elegant.

culoare Produs: aur sau argint.

Caracteristici

  1. Adaptabilitate . Legăturile benzii metalice au capacitatea de a întinde. Din cauza acestui decor special, pot purta femei aproape orice tip de organism. Lungimea benzii Standard & mdash; 68 cm este Întinsă la 95 cm.
  2. Practicalitatea . curea Designer cu aur de 24K placare Victoria Lux & mdash; nu un accesoriu de o zi. Este perfect potrivit pentru hainele de stiluri diferite. La fel de atractiv este rochia și pantalonii. Măgulitoare și eficiență, și har. Nu este cerul, nu murdar.
  3. Compactitatea . Accesoriul se potrivește cu ușurință într-o pungă.
  4. Originalitate . Delicate, rafinate, fără detalii inutile. Produsul trece bunul gust al Creatorului său.
  5. Accesibilitate . Distribuitor oficial, care lucrează direct cu reprezentanții producătorului, oferă posibilitatea de a cumpăra bijuterii de marcă pentru un preț accesibil. Pentru a aplica pentru o achiziție de la orice oras din Rusia (în Samara, Novosibirsk, etc.) în străinătate.

Ce să poarte cu

Cele mai multe curele standard de a efectua o funcție destul de plictisitoare: ele susțin talie unui anumit element de îmbrăcăminte. Belt 24K Victoria Lux surprinde nu numai haine, dar, de asemenea, decora. frunze non-triviale decora atractiv rochii, fuste, pantaloni. Subțire, panglică de metal elegant vizual este slăbire, subliniind linia taliei.

Creatorul Wiki masinarii rafinat recomandă să-l poarte peste rochii de seara de orice lungime. De asemenea, ea recomandă să utilizați o curea de designer cu aur de 24K placare Victoria Lux ca o bandă. Acesta poate fi filetate prin buclele de pantaloni sau fusta dumneavoastră și din față cu fermoar. Bluză este de a umple. Frunze completează perfect ținuta aleasă.

Nu mai puțin accesoriu original, arată în “înapoi”. Frunze accentua curba Glamour a spatelui și a infrumuseta, de obicei, o vedere din spate simplă.

Culorile benzilor este potrivit pentru aproape orice nuanta de îmbrăcăminte. Culoarea preferată de lucruri: negru, roșu, albastru, alb, verde ….

În cazul în care pentru a cumpăra

accesoriu elegant este o achiziție mare, demn de plăcere! Dar acest entuziasm a fost înlocuit cu dezamăgire, cumpara 24K Victoria Lux mai bine de la un distribuitor autorizat, pentru a garanta calitatea produsului. Logarea pe site-ul oficial al Realizer, puteți găsi mai multe informații despre zona, condițiile de plată, livrare.

Un accesoriu de moda din celebrul cântăreț, designer talentat și, în același timp, bine-cunoscut scriitor a câștigat dragostea de mii de femei din întreaga lume. Navigare 24K Victoria Lux prezentate mai jos. Despre marca Victoria Lux stil Icon, tendințele modei Trendsetter, Posh Spice fată, femeie de afaceri de succes …. Nu numai ca fanii Victoria Beckham si critici! Participant al grupului popular odată …

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...