Sănătate și Tu

plase de țânțari pe magneți – Magic Mesh: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Vara, în plus față de bucuria Zilele însorite calde încă oferă insecte enervant. Și le împiedică să cadă în casă și plase de țânțari pe magneți Magic Mesh.

Ce este Magic Mesh

Magic Mesh este realizat sub forma unei perdele de plasă atașată la ușă, pentru a preveni pătrunderea în incintele diferitelor insecte și puful. Se compune din două jumătăți, care repede se trânti cu o bandă magnetică sau o separat magneți, distanțate. Atașat la tocul ușii cu Velcro speciale sau nasturi decorativi.

Mesh Magic Mesh este nu numai perfect protejează de țânțari, muște, viespi, care sunt în măsură să dea o mulțime de probleme și emoții negative, dar, de asemenea, transmite perfect la casa de aer proaspăt. invenție unică, dar foarte simplu oferă un confort special atunci când stau în casă grădină și un apartament oraș.

Plasa de țânțari original este echipat cu magneți destul de puternici. Deci, chiar și un uragan nu va primi-o să se deschidă. Pentru materialul în sine nu a crescut în vânt, în partea de jos sunt greutățile.

Aspect și design

Pentru a preveni pătrunderea țânțarilor în locuință anterior, oamenii au trebuit să stea pe perdele de dantelă ușă, instalați o ușă plasă specială. Dar aceste dispozitive sunt incomod de utilizat și nu dau rezultatul dorit. Astăzi există o soluție mult mai eficientă la problema cu insectele plase de țânțari pe magneți Magic Mesh. Pe lângă funcțiile de bază, se completează perfect orice decor și se potrivește în orice stil.

Material

Dacă doriți să se bucure de confortul in casa sau un apartament în timpul verii, este important să se instaleze în dispozitive ușile anti-tantari de înaltă calitate. Aceste produse se aplică Magic Mesh. Și parametri care indică calitatea înaltă sunt: ​​

 • Utilizarea la fabricarea de supape de polipropilenă de înaltă rezistență. Produsul este foarte subțire, va dura mult timp. Poate fi spalat si aspirate absolut nu se va pierde caracteristicile și funcționalitatea acestora.
 • Echipament perdele de țânțar magneți puternici suficient. Sash va fi întotdeauna bine închis și du-te prin ele, fără să puteți chiar animale de companie.
 • Dispunerea simetrică a magneților în mijlocul ușii. Magneții sunt divergente cu ușurință atunci când trebuie să plece sau de a ajunge, și apoi rapid înapoi între ele, care leagă ferm cele două jumătăți.
 • Utilizarea benzilor magnetice. tesatura moale, dar destul de grele în greutate. Acest lucru previne îndoirea benzii-magneți, care, după utilizare prelungită, canatul se poate porni de rău pentru a fuziona.

Design

Mesh Magic Mesh nu numai că acționează ca o barieră excelentă pentru țânțari în camera de zi, dar o mare interior decorat. Producătorii oferă produsul în mai multe opțiuni de culoare (negru, alb, albastru, bej, verde, etc) și chiar și cu o imagine (flori, fluturi, floarea-soarelui). Prin urmare țânțar cortina:

 • va fi un element mare suplimentar de design al casei;
 • se va potrivi armonios în designul general al interiorului existent;
 • se potrivesc perfect cu schema generală de culoare în casă;
 • va permite proprietarilor să aleagă opțiunea corespunzătoare pentru a proteja împotriva muște și țânțari pe preferințele personale.

Cum

Magic Mesh datorită design-ului său unic și banda puternic închise ermetic, care nu permite insectelor să intre printr-o ușă sau o fereastră deschisă pentru a aerisi camera. Chiar și cele mai mici bug-uri nu pot zbura în prin material plasă. Și obloane închide ermetic, fără a lăsa lacune. Blind-urile dau posibilitatea de a nu vă faceți griji cu privire la ceea ce ai nevoie pentru a închide ușa de fiecare dată când trece prin ea.

Securizarea la o ușă sau o fereastră de deschidere această construcție, proprietarii de acasă nota imediat că:

 • zumzet cozilor și neplăcute pot în nici un fel pătrunde în interior, astfel încât să nu provoace disconfort;
 • aerul din încăpere datorită structurii ochiurilor jaluzelelor este perfect circulant, permițându-vă pentru a crea un microclimat favorabil în casă;
 • pene, frunze și parțial praful de pe străzi nu sunt capabili de a intra în casă;
 • cercevelei se închide automat după ce treci;
 • nu doriți să împingă jumătățile cu mâinile, care asigură o trecere liberă acolo și înapoi pentru animale de companie și copii;
 • este într-o poziție mai avantajoasă în comparație cu structurile similare din generația anterioară, ca linie magnetic nu este supus la îndoire;
 • este incredibil de simplu de instalat;
 • opțiunea de dublu este mult mai convenabil ochiuri ușa pe care doriți să îl deschideți, care este atât de nepotrivit în timpul trecerii prin ea cu mâinile lor;
 • asigură un confort deosebit și emoții mari.

țânțari nu va da o șansă țânțari. Ea nu interferează cu circulația naturală a aerului, care afecteaza in mod favorabil asupra sănătății persoanei și starea de spirit lui.

cortina magnetic este destul de ușor, durabil și ușor de utilizat. Este clar, prin urmare, justifică trecerea luminii în cameră.

Achiziția și instalarea manuală

Mosquito perdea pentru uși se compune din:

 • 2 canate cu o lățime de 45 cm și lungimea de 210 cm;
 • 2 benzi magnetice, cu o lungime de 210 cm;
 • 1 ornamente decorative (pelmet);
 • set de butoane capse concepute pentru a atașa obloane la rame din lemn;
 • 2 magneți atașați la obloane din mijloc (poate să nu fie inclus în pachet).

set Mosquito perdea este destul de simplu. Munca se face pe cont propriu, fără utilizarea de unelte, orice echipament și asistență. Corect atașați cortina la locația dorită este posibilă pentru utilizator:

 1. Este necesar să se aleagă o locație de montare. Mesh nu ar trebui să interfereze cu ușile deschise sau apropiate. Când deschideți ușa din panza trebuie să fie montat pe partea interioară, iar în cazul în interior este la exterior.
 2. Împrăștiați și netezi perdeaua țânțar pentru rectificare.
 3. Trim deschiderea ușii pentru a curăța murdăria departe cu un burete umed și dezinfectant.
 4. Pentru a tăia banda de legătură tesatura între ele.
 5. Pentru a verifica prezența magneților la greutățile de jos țesăturile pentru inserarea benzii magnetice. În cazul în care magneții sunt set separat, acestea trebuie să fie introduse în buzunare speciale.
 6. Deconectați banda magnetică, este bine să se îndrepte și introduceți-l într-un buzunar desemnat în ambele aripi ale rețelei. Este important să se poziționeze banda-un magnet chiar sub cercevea, atunci când se utilizează bine peremagnichivanii unul cu altul. Capătul benzii ar trebui să fie introdus într-o canelură specială.
 7. Pentru a atașa canatul ușii, aplicând cuișoare (pe bază de lemn) sau cu bandă dublă față (pe bază de metal). Jumătățile de sus a cortinei trebuie să fie strâns între ele.
 8. Diferența dintre podea și o perdea tantar de a face nu mai mult de 2 mm.
 9. Pentru a închide pelmet pe partea de sus.

Caracteristici

Mesh Magic Mesh este unică:

 • este ușor și în același timp, de înaltă rezistență;
 • realizat dintr-un material având o rezistență ridicată la impact a precipitațiilor atmosferice, extreme de temperatură și umiditate;
 • este reutilizabil și vă permite să ofere protecție împotriva țânțarilor și zboară timp de mai multe sezoane la rând;
 • are astfel de dimensiuni, care se adaptează ușor la diferite deschideri;
 • este ușor de instalat și de funcționare;
 • poate fi atașat la lemn, plastic și metal;
 • ușor de curățat și lavabil;
 • se închide instantaneu ușa, neoferind șansele de insecte.
Astăzi Magic Mesh este în cerere mare în întreaga lume. Când este pliată, produsul ocupă puțin spațiu. Și în ciuda greutății sale de lumină și grosime mică a materialului cortina este puternic și durabil.

Preț

nevoie de o mulțime de invenții este destul de rezonabil. Acum, în Rusia, puteți cumpăra Magic Mesh, cu o reducere de 50%. Valoarea bunurilor în acest caz este 1690 de ruble. În Ucraina, puteți cumpăra de protecție de la țânțari și zboară dublu cortina oferite la un preț de 399 USD.

În cazul în care pentru a cumpăra

Pentru a obține un produs de calitate este mai bine pentru a comanda cortina Mosquito de pe site-ul oficial al vânzătorului. Acolo puteți vedea caracteristicile bunurilor și a condițiilor de livrare. Această opțiune de cumpărare va permite cumpărătorului să se protejeze de lucrurile false și cheltuirea nejudicioasă a fondurilor.

Vara, pe lângă bucuria Zilele însorite calde încă oferă insecte enervant. Și le împiedică să cadă în casă și plase de țânțari pe magneți Magic Mesh. Ce este Magic Mesh Magic Mesh făcută sub forma unei perdele de plasă atașată la ușă, pentru a preveni pătrunderea în incinta diferitelor insecte și …

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...