Frumusete, PutereȘtiri, Sănătate, Sănătate și Tu

Procedura de bază este administrarea de glucocorticosteroizi

Sindromul dulce este o boală dermatologică care are loc cu leziuni eritematoase-lichide, care sunt similare cu cele observate în cursul eritemului multiform. Boala se caracterizează printr-un debut brusc și deseori febril, niveluri ridicate de celule albe din sânge și infiltrații cu neutrofile în focarele de boli.

Asocierea sindromului Sweet cu complexe imunologice nu a fost confirmată. Boala poate fi o previzualizare sau simptom al leucemiei mieloide acute, mai puțin frecvent în cazul altor procese proliferative de origine mielomică. Atât în piele, cât și în sângele periferic, adesea sunt găsite neutrofilele mielodisplastice, caracterizate prin segmente incomplete și așa-numitele “neutrofile microscopice”. condensarea cromatinei nucleare.

Simptomele sindromului Sweet

Sindromul dulce se referă cel mai adesea la pielea trunchiului, membrelor și feței. Pe circumferința leziunilor eritematoase, care au o culoare roșie intensă, se pot dezvolta blistere sau, mai puțin frecvent, se pot dezvolta pustule. Boala este adesea însoțită de simptome sistemice, în special dureri la articulații și mușchi. Uneori se observă modificări ale structurilor globului ocular.

Creșterea temperaturii de bază a corpului nu este un fenomen constant, de asemenea, numărul de neutrofile din sângele periferic nu este întotdeauna crescut. Anomaliile pot dispărea în mod spontan și, de obicei, dacă nu sunt tratate, pot fi inversate în câteva săptămâni. Există recurențe ale trupei Sweet.

Recunoașterea echipei dulci

Diagnosticul sindromului Sweet se bazează pe inflamații eritematoase roșii rapide și intensive și pe imaginea histologică caracteristică a fragmentelor de țesut (celulele polinucleare albe cu simptome de leucocitoclazie predomină în infiltrații).

Un număr crescut de leucocite în ser, cu o predominanță de neutrofile și prezența durerii articulare și musculare, sunt utile în procesul de diagnosticare.

Tratamentul sindromului Sweet

Metoda de bază a tratamentului este administrarea de glucocorticosteroizi, a căror utilizare are aproape un efect terapeutic imediat, febra dispare și leziunile cutanate se retrag fără a lăsa consecințe permanente.
Mariusz Kłos

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...