Psoriazis cronic cu alergii la schimbările în ocuparea forței de muncă

Phyrriasis lichenoides chronica este o boală care apare cu leziuni cutanate fine, împrăștiate și simetric sub formă de bulgări de exfoliere care nu cauzează simptome sistemice.

Psoriazisul cronic este mai frecvent la tineri. Motivele pentru apariția erupțiilor cutanate nu au fost explicate. Infecțioase focare intra-organice sunt suspectate a fi de o anumită semnificație, deoarece leziunile cutanate, uneori, dispar după ce au fost rezolvate.

Simptomele psoriazisului cronic

Psoriazisul cronic are loc cu leziuni papulare care sunt similare cu cele găsite în psoriazis. Cu toate acestea, hemoragiile sunt vizibile în elementele erupției cutanate. Anomaliile nu indică o tendință de îmbinare în focare mai mari ale bolii.

O anumită multidimensionalitate a leziunilor cutanate rezultă din diferite perioade de dezvoltare, când leziunile individuale se găsesc la un moment dat. Locația cea mai comună este pielea trunchiului și a extremităților, cu salvarea feței, a mâinilor și a picioarelor. Boala este cronică, uneori leziunile pielii durează chiar și mulți ani.

Diagnosticul psoriazisului cronic

Aspectul leziunilor cutanate este baza pentru diagnosticul psoriazisului cronic. Diferențierea ia în considerare în special psoriazisul (se caracterizează printr-o tendință mai mare de a combina leziunile cutanate în leziuni mai mari, nu se observă hemoragii în cursul bolii, examinarea histologică a fragmentelor țesuturilor este decisivă).

În plus, erupția vaginală secundară în sifilis poate prezenta simptome clinice similare, dar este adesea localizată pe mâini, picioare sau față și are o serologie pozitivă a sifilisului.

Tratamentul psoriazisului cronic

Tratamentul psoriazisului cronic are la bază administrarea de antibiotice, care au o gamă largă de efecte antibacteriene și nu numai cele ale anumitor microorganisme. Mai mult decât atât, este necesară asocierea procedurii cu administrarea unor doze mici de glucocorticosteroizi.

Este important să se efectueze investigații detaliate care ar putea dezvălui izbucnirile infecțioase intra-organice. Utilizarea fototerapiei este benefică în leziuni foarte extinse.
Mariusz Kłos

- boli de piele pentru studenții și medici medicali ", Stefania Jabłońska, Tadeusz Chorzelski, editura medicală PZWL, Varșovia.
- Dermatologie și venerologie, manual pentru școlile medicale ", ed.

Marjoleine Nines
Despre Marjoleine Nines Articolele 509
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*