Sănătate și Tu

Puer Combo pastile de fumat: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Pentru a renunța la fumat, una dintre voință nu este de ajuns. Sarcina psihologică este complicată de provocările fizice, dureroase și grele. Prin urmare, pentru a facilita adaptarea organismului dezvolta instrumente speciale, dintre care unul este pilula de fumat Puer Combo.

Ce este Puer Combo

medicamente moderne există multe instrumente care facilitează procesul renunțării la fumat. Acesta poate fi patch-uri de nicotina, biomagnify sau în cadrul suportului psihologic, cărți motivaționale. Relativ recent, această listă a fost extins cu un nou element & mdash; comprimate de fumat Puer Combo. Diferența lor fundamentală a fost o abordare inovatoare a tratamentului dependenței de nicotină: Focus a fost făcută pe tratament și detoxifiere.

Această abordare este pe deplin justificată și merită atenția oamenilor care doresc să îmbunătățească sănătatea lor și de a triumfa asupra obiceiul distructiv. Purificarea de toxine și gudron este obiectivul principal al medicamentului, dar nu singurul. Așa cum îi stă astfel de instrument, ameliorează renunțarea la nicotină, și face față cu ea foarte eficient. Această calitate se reflectă în calendarul declarat al primirii & mdash; pentru a scăpa de dependență posibil pentru o lună calendaristică parțială.

Studiile clinice Puer Combo produse cifre impresionante: 87% dintre oameni nu a revenit la utilizarea de țigări după acest curs.

Cum funcționează?

Produsul are următoarea listă diversă de influențe:

 • Destroys dependență pe termen lung in 3 saptamani , din primele zile ale ușurând senzații fizice neplăcute. Aprovizioneaza celulele oxigen creier și mușchi țesut lipsește, care este necesară pentru recuperarea activă.
 • debarasează Treptat corpul de gudron si toxine , exercitând o acțiune expectorant și eliberarea plămânilor. Dizolvă depozite vechi în bronhiile și tractul respirator.
 • sprijină performanța timpul renunțării la fumat , care este un criteriu important pentru productivitatea totală. Pastilele Puer Combo elimina letargie și somnolență, ameliorează statele depresive și astenice.
 • Calmeaza sistemul nervos , oferind un efect sedativ ușor. Luptând cu tulburări neurozopodobnami sunt de obicei asociate cu a scăpa de acest obicei.
 • aspect răcoritor , eliminând culoarea gri din față, ceea ce este caracteristic pentru un fumător. Restabilește elasticitatea pierduta a pielii.
 • Protejează de supraalimentare pe fondul stresului , care afectează în mod favorabil starea mentală.

Setul de efecte considerate asupra organismului este un complex complet pentru a sprijini organismul într-o perioadă de schimbări radicale în funcționarea acestuia.

Compoziția

Tablete de la fumat Puer Combo este alcătuit din următoarele componente:

 • Pueraria lobate , a venit la noi din chineză medicament, folosit ca un expectorant extrem de eficient. În plus față de principal în cadrul operației de pregătire, un avantaj al instalației este capacitatea sa de a reduce tensiunea arterială. Această proprietate este potențial important, deoarece fondul renunțării la fumat persoana poate experimenta simptome de hipertensiune arterială.
 • Astragalus membranaceus , practica tibetană pe scară largă, este folosit ca un sedativ moderat. Consolidarea sistemului nervos, el avertizează împotriva manifestărilor de nervozitate excesivă și de stres. Abilitatea sa de a stabiliza metabolismul glucidic se deschide posibilitatea de a dispune în condiții de siguranță de nicotină, fără a introduce în greutate.
 • Cimbru este un membru al multor medicamente medicale pentru tratamentul sistemului respirator, și de asemenea în comprimat Puer Combo. Folosit în tratamentul astmului, bronșitei și tuberculoza. În cantități mari conține într-o picătură de tuse populară „Pertusin“, care-l dovedește recunoașterea la nivel național.
 • Horsetail din cele mai vechi timpuri cunoscut ca o plantă anti-inflamator universal. In procesul de inhalarea fumului de țigară fierbinte pe suprafața interioară a plămânilor și a laringelui multe forme microalgal și daune. Cu termen lung fumat format o inflamație cronică gravă, eliminarea efectelor coada calului.
 • Triptofanul este un mod sigur furnizează organismului cu melatonina si serotonina, hormoni importanti responsabili pentru starea mentală generală. Folosit pentru a combate depresia și nevroza ca statele care însoțesc, de asemenea, procesul de eșec. Medicina modernă practicată în tratamentul dependenței de nicotină și alcool.
 • Nicotinamida este o structură similară cu acid nicotinic, este responsabil pentru funcția metabolică și respirația tisulară. Crește fluxul de sânge la creier, oferind-o cu oxigenul lipsă.
 • Vitaminele C, E sunt ingredientele Puer Combo și sunt elemente immunopositivity.
Tendința spre utilizarea predominantă a drogurilor sintetice dispare treptat, revenind într-un sistem de remedii naturale. Puterea de ierburi și plante aruncate de la marginea drumului civilizației moderne, începe să ocupe un binemeritat loc de încredere.

Instrucțiuni de utilizare

O singură doză este de un comprimat și este făcută în dimineața 30 de minute înainte de a mânca. Cursul completă durează timp de 21 de zile. În perioada inițială a tratamentului a permis să crească doza la două comprimate în timpul zilei.

Mărturie

Puer Combo eficace în tratamentul dependenței de nicotină:

 1. Etapa inițială și a doua.
 2. Mai întâi, a doua sau a treia etapă de fumat.

contraindicațiile

Nu are nici o contraindicație declarată.

Înainte de a începe cursul planificat al terapiei este recomandat pentru a vizita un psihiatru în scopul de a primi consiliere.

Achiziționați de droguri poate fi mod simplu și convenabil, care elimină necesitatea de a găsi el în farmacie nu e de vânzare. vânzările de sistem ale fondurilor sunt vândute prin comenzi online într-o tranzacție sigură. Acest lucru înseamnă următoarele. Pe site-ul oficial al producătorului situat sub forma scurtă, format din trei câmpuri de intrare. Este linia de alegere a țării, locul specificați numele, numărul de telefon mobil.

Pentru a cumpăra Puer Combo, aveți nevoie pentru a scrie datele și faceți clic pe butonul „Comanda“ corespunzătoare. După aceste acțiuni cu privire la numărul de telefon menționat într-un timp scurt, ar trebui să meargă la un apel de la managerul companiei. Când toate detaliile sunt convenite, comanda va fi trimisă prin poștă sau curier. Plata se face la primirea. La Moscova, aspectul parcelei ne putem aștepta în cel mai scurt timp posibil, în același mod ca și în SPb. În alte regiuni din Rusia timp de livrare variază în termen de o săptămână.

Pentru a renunța la fumat, una dintre voință nu este de ajuns. Sarcina psihologică este complicată de provocările fizice, dureroase și grele. Prin urmare, pentru a facilita adaptarea organismului dezvolta instrumente speciale, dintre care unul este pilula de la fumat Puer Combo. Ce este Puer Combo Pe piata medicinei moderne, există multe instrumente care facilitează procesul de renunti ….

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...