Sănătate și Tu

Pulmofix – picături de boli respiratorii: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Boli ale tractului respirator superior și inferior reprezintă o problemă socio-medicale grave pentru sănătate din toate țările lumii. În fiecare an, incidența globală crește. Potrivit statisticilor, aproximativ 1 miliard de persoane (inclusiv copii) suferă de boli cronice ale sistemului respirator. Instrumentul Pulmofix capabil să rezolve problema.

Cauzele bolilor respiratorii

boli respiratorii au un impact enorm asupra calității vieții și a capacității de a lucra. Cauzele superioare și ale tractului respirator inferior mult, toate acestea pot fi împărțite în mai multe grupe:

 • ecologie (conținut scăzut în atmosferă de oxigen, praf și fum în aer, conținutul periculos impurităţi);
 • stil de viață nesănătos și obiceiurile proaste (lipsa de exercițiu, alcool și fumatul, nutriție necorespunzătoare);
 • predispoziție genetică;
 • slăbirea sistemului imunitar;
 • epuizare fizică și nervoasă;
 • condiții climatice nefavorabile;
 • Simptomele alergice;
 • factorii socio-igienice și factorul epidemiologice;
 • de lucru în industriile periculoase.
Dacă timpul nu începe ii pasa de sănătate, s-ar putea dezvolta complicații grave, invaliditate și deces.

Ce este Polotics

picături, a cărui formulă este aleasă în mod individual în 24 de ore după consultarea unui specialist, în funcție de specificul bolii și stadiul său de dezvoltare . Ea se bazează pe mai mult de 30 de plante. Medicamentul nu degrevează doar simptome, și ajută la eliminarea cauzelor bolii. Complet restaurat, activitatea sistemului respirator, plămânii și îndeplini funcțiile în mod normal.

Instrumentul este capabil să înlocuiască medicamentele tradiționale, care provoacă efecte secundare și să perturbe activitatea organelor interne, deprima sistemul imunitar. Întregul corp este un efect global de vindecare. Efectul terapeutic este cumulativ prelungit.

Picaturi Pulmofix poate fi folosit pentru prevenirea si tratamentul. Ei se întorc ușurința de respirație și a format o imunitate puternică.

Principiul de funcționare

Picăturile sunt eficiente împotriva majorității bolilor respiratorii (ARI, infecții respiratorii acute, amigdalită, bronșită etc.). Ei încep să lucreze imediat după ingestie. La fel de bine cu boli obișnuite și cronice. Cu utilizarea regulată, puteți obține următoarele rezultate:

 1. restabilirea respirației normale a sistemului respirator și alimentarea cu oxigen a organismului;
 2. eliminarea simptomelor neplăcute (secreții nazale, inflamație, scurtarea respirației, congestie nazală, tuse de origine diferită, tumefiere, zgomot sforăitul răgușită) și consecințele bolii;
 3. formarea unei imunitate locală stabilă împotriva majorității agenților patogeni. Sistemul bronhopulmonare este sub protecție sigură;
 4. prevenirea trecerii bolilor în formă acută și cronică;
 5. eliminarea inflamației și a proceselor infecțioase, efect antibacterian;
 6. regenerarea țesuturilor deteriorate;
 7. purificarea sistemului respirator de mucus și toxine.
 8. normalizarea circulației sanguine locale și schimbul intercelular;
 9. reducerea manifestărilor alergice.

Picaturi Pulmofix blând pe corp, nu creează o sarcină excesivă pentru tractul gastro-intestinal și a altor organe. Ingredientele active intră rapid în sânge și pătrund adânc în membranele mucoase. Un impact de restaurare asupra intregului organism. Gustul scade o aroma ierboase sunt similare. În procesul de admitere, eficiența lor scade.

Medicamentul are o serie de avantaje:

 • 100% compoziție naturală;
 • formula personalizată;
 • amabilitatea recepție;
 • nu are efecte secundare;
 • un efect complex asupra organismului;
 • efect prelungit.
Pulmofix eficiente împotriva majorității bolilor respiratorii. Are imunomodulator, anti-infecțios, antibacteriene și efect tonic.

Compoziția

Reteta implica folosirea numai componente naturale de origine vegetală. Toate plantele sunt cultivate în regiunile ecologic curate. Toate ingredientele sunt într-o formă activă biologic, care accelerează și facilitează absorbția lor. Să examinăm structura mai detaliat. Obligatoriu conține următoarele componente:

 • IPECAC (ipecacul) . O mică cantitate este suficientă pentru a lichefia flegmei și secreția crescută a glandelor bronsice. Are un efect anti-inflamator si expectorant puternic. Eficace împotriva tusei convulsive, bronșic Qatar, laringite, dificultăți de respirație și de laringospasm.
 • Ligusticum . Crește rezistența mușchiului inimii la deficit de oxigen, restabilește circulația sângelui. Are analgezic, antispastic, bacteriostatice și agenți de fungicide. Funcționează ca un imunomodulator puternic naturale.
 • șerperiță siberian (senega) . compoziția chimică bogată Famous. Conține taninuri, ulei esential, acidul ascorbic, acidul poligalova și flavonoide. Are expectorant, vindecarea rănilor și efectul de regenerare. Elimina toxinele, crește secreția membranelor mucoase ale bronhiilor, lichefiază flegmei. Ajută cu astm bronșic, pneumonie, bronșită cronică.
 • Lobelia . Conține un număr mare de alcaloizi, macro – și microelemente. Luptă împotriva infecțiilor tractului respirator. Previne paralizia centrelor respiratorii. Ajuta cu astm, respirație șuierătoare și tuse convulsivă.

30 Componentele rămase sunt selectate în funcție de parametrii și obiectivele primirea curs individuale. De asemenea, incluse în complexul de vitamine-minerale, care este necesară pentru a sprijini și tonifiaza corpul slăbit.

Pulmofix ingrediente lucrează sinergic unul cu celălalt și au un efect sinergic. Eficiența ridicată a sculei datorită selecției individuale a întregului.

Manual

Picăturile de boala respiratorie poate fi folosit ca o metoda de prevenire, tratament și ca parte a terapiei combinate în tratamentul medical clasic. Cursul minim este de 30 de zile. Durata finală este aleasă în mod individual. Deoarece este format din numai componente naturale, durata de admisie nu este limitat. O prescripție obligatorie nu este necesară.

În fiecare zi, ar trebui să ia 15 picături de 3-4 ori pe zi înainte de mese strict. Necesită apă zapivanie abundent (minim 150 ml). Adecvat numai pentru apă caldă, accelerează asimilarea nutrienților. Apa rece este contraindicat, deoarece incetineste metabolismul. Apa caldă, de asemenea, nu va funcționa, ucide toate benefice.

Cine are nevoie de Polotics

Picături de ajutor generic cu orice probleme de respirație. Este recomandabil să le aibă în medicina noastră cabinet. admiterea imediată trebuie înceapă în următoarele cazuri:

 • boala diagnosticată organelor respiratorii sau complicatii dupa transferate;
 • un sistem imunitar slab, expunerea frecventa la boli (ARI, infecții respiratorii acute, dureri în gât, bronșită, etc.), inclusiv infecțioase;
 • boli cronice ale plămânilor, bronhiilor, nazofaringe;
 • tuse persistentă, rinită, disconfort la nivelul nasului și gâtului, edeme, procesele inflamatorii și infecțioase;
 • dificultăți de respirație;
 • muncă în ocupații periculoase sau care trăiesc în condiții climatice nefavorabile.

Contraindicatii

contraindicatiile directe asupra sănătății nu. Dar precauție trebuie să fie utilizat cu sarcina, boli ale sistemului cardiovascular și nervos. Acest lucru se datorează prezenței ipeca. Este de asemenea posibil dezvoltarea intoleranței individuale a componentelor incluse în compoziție.

În prezența unor forme severe de alergii și complicații ale bolilor respiratorii înainte de a aplica trebuie sa se consulte cu medicul dumneavoastră.

Pulmofix în timpul studiilor clinice au dovedit eficacitatea și siguranța. La 100% dintre pacienți au dispărut, principalele simptome, 99% recuperat complet. Nu a fost nici o recurență.

Preț

Pretul scade mai mic decât medicamentele farmaceutice sintetice promovate, iar randamentul este mai mare. În cadrul ofertei promoționale locuitorii Rusiei pot achiziționa instrumentul cu o reducere de 975 de ruble (cu excepția livrare).

În cazul în care pentru a cumpăra

Vand Pulmofix doar pe site-ul oficial, care lucrează direct cu producătorul. În acest caz, este garantat pentru a primi produse de calitate originale. Medicamentul nu se vinde prin farmacii si magazine specializate pentru sănătate.

Boli ale tractului respirator superior și inferior reprezintă o problemă socio-medicale grave pentru sănătate din toate țările lumii. În fiecare an, incidența globală crește. Potrivit statisticilor, aproximativ 1 miliard de persoane (inclusiv copii) suferă de boli cronice ale sistemului respirator. Instrumentul Pulmofix capabil să rezolve problema. Cauzele bolilor respiratorii Boli respiratorii au un mare …

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...