Punk se folosește de sine în etapa timpurie

Hemoragia pleurală (empyema pleurae) este diagnosticată de prezența unui fluid abces în cavitatea pleurală (tulbure, leucocite și fibroase).

Cauze ale abcesului pleural

Abcesul pleural apare ca urmare a penetrării microorganismelor pulmonare în cavitatea pleurală prin perforația plămânilor, atunci când se formează un abces diabetic sau ca urmare a penetrării țesutului sublim în cavitatea pulmonară, caz în care există nici o spălare.

În cele mai multe cazuri, abcesul pleural este o complicație a modificărilor inflamatorii în parenchimul pulmonar, care sunt indicate de m anterior. boli . printre altele Următoarele simptome pot fi observate: pneumonie, abces subepidermic, detașare pleurală sau rezecție tisulară pulmonară. În alte cazuri, cauzele sunt diferite.

Simptomele abcesului pleural

În general, starea severă a pacientului în cazul abcesului pleural este caracterizată prin:
- prezența unui lichid de abces în cavitatea pleurală,
- temperatura ridicata,
- prezența tremurului,
- leucocitoză.

Diagnosticul abcesului pleural

Diagnosticul abcesului pleural este determinat de puncția cavității pleurale - conținutul extras este de caracter de ulei. Radiografia toracică prezintă, de asemenea, o imagine care indică prezența unui fluid în cavitatea pleurală.

Tratamentul și prognosticul abcesului pleural

Tratamentul constă în drenarea deschisă sau închisă a cavității pleurale sau a altor proceduri chirurgicale (decorticarea, toracoplastia) împreună cu terapia cu antibiotice. Este folosit într-o fază incipientă când uleiul nu este dens.

În cazul abcesului pleural pe termen lung, procedura chirurgicală rămâne. Cu toate acestea, abcesul cronic duce de obicei la fibroza toracică.
Zhaneta Malec

Comentariile ulcerului stomacului pleural

2009-07-28 00:03 | 2009-07-28 00:03 | 2009-07-28 00:03

În cazul tatălui meu, medicii o suspectează și au o scurgere în plămâni, dar uleiul este un gest.

mamă 2009-10-24 20:35

Copilul meu a fost, de asemenea, bolnav de aproape o jumătate de an și are doar 2 ani ca mama.

Grupul este mândru să anunțe că a funcționat sub următoarele mărci

Am avut abces pleural în stadiul inițial al vieții mele și apoi am avut dureri puternice la umăr. există un deal înalt. greață vărsături și m-am trezit în spital. Am tratat întregul mielom. Când am plecat de la spital, am luat suc de noni și iaurt de pudră. M-am recuperat din această boală. Mă simt foarte confortabil.

iwona | 2010-01-27 18:09

Copilul meu a fost de asemenea bolnav joi am plecat de la spital și astăzi ne întoarcem la clinică pentru că are o frig și tuse mâine verifica cu un cardiolog și poate punga va rămâne în spital din nou pentru tratament. Mă întreb dacă vom trece de ea o jumătate de an, deoarece copilul meu are 2 ani și jumătate.

Marjoleine Nines
Despre Marjoleine Nines Articolele 509
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*