Răsfoiți CAR DVR MIRROR: comentarii reale

[Total: 0    Average: 0/5]

O oglindă CAR oglindă atent proiectat cu funcția DVR DVR-ului ultimii 3 ani, se bucură de o mare popularitate printre motocicliștii. Din 2015, acest obiect gadget a devenit numărul unu ca un dispozitiv util, multifuncțional, care ajută șoferii să fie conștienți de situația din trafic, chiar în spatele. Exact camera DVR MIRROR garantează imagini moderne video și imagini clare. În fiecare an, o echipă de specialiști producătorului grefierului actualizează funcțiile și componentele gadget populare și modernizarea activității sale, prin care dispozitivul devine tot mai popular

Conținut:.

aparatul la prima vedere nu diferă de oglinda retrovizoare, cu toate acestea, acest dispozitiv vă permite să monitorizeze nu numai traficul, dar, de asemenea, captura tot ce se întâmplă pe drum. Camera foto vă permite să înregistreze toate evenimentele atât în ​​timpul mișcării și în poziție staționară. Deci, acest obiect gadget a fost cel mai util pentru conducătorii auto, s-ar putea rezolva multe probleme controversate pe drum și de a condamna infractorii care au încercat să dăuneze vehiculului, integritatea acestuia sau proprietatea în interiorul acesteia.

Scopul și beneficia < / h2>

Multifunction accesoriu auto CAR DVR MIRROR convenabil este montat în cabina vehiculului. Asamblarea și operarea manuală este setată în fiecare dispozitiv. Instalarea sa durează mai puțin de un minut de timp, și personaliza gadgetul dvs. orice om pe stradă. Camera foto are multe caracteristici utile

Scopul dispozitivului este după cum urmează:.

 • permite obținerea video de înaltă calitate trafic.
 • Este posibil să se obțină un film din spate din mașină.
 • Nu aglomerați parbrizul unei mașini.
 • în siguranță stochează fișierele importante de a fi suprascrise și șterse.
 • Ajută să dovedească corectitudinea conducătorului auto sau pentru a colecta importante detalii în timpul unui accident .

Clienții vor putea să pună întrebări suplimentare la managerul companiei, dacă utilizați feedback-ul de serviciu, care este oferit tuturor celor interesati pe site-ul oficial.

Pentru a obține o consultație gratuită despre mașini DVR oglindă?

Pune Managerul toate întrebările despre bunurile.
În cazul în care răspunsurile pe care le convine, puteți face comanda, raportarea datelor de manager pentru livrare.

În plus, oglinda pentru drivere este cea mai bună achiziție:

 • low cost cu o schimbare pentru gadget modern multifuncțional.
 • Oferă posibilitatea de a în condiții de siguranță lăsați mașina în parcare sau într-o parcare aleatoare.
 • Captează cele mai mici detalii și sunet, care este extrem de important în soluționarea litigiilor.

Mai jos veți afla ce caracteristici sunt dotate cu oglindă-DVR, de ce este de preferat de șoferi și proprietarii de vehicule, și în cazul în care pentru a cumpăra modelul original, în scopul de a evita fraudele de către distribuitori fără scrupule.

Estimați prețul de mașini DVR Mirror:
(evaluate 70 persoane)

Ce oportunități actuale sunt acolo pentru CAR DVR MIRROR?

tehnologia Modernizat nu lasă nici o șansă pentru dezvoltatori și profesioniști în domeniul sistemelor informatice nu fac nimic, astfel încât în ​​fiecare an, există noi modele de accesorii care alcătuiesc o competiție considerabilă la Arsenal deja existent

nou oportunități oglindă CAR DVR MIRROR:.

 • un fier de calitate superioară, și procesor, oferind de înaltă performanță .
 • Sistemul de operare Android, care a integrat cu succes Google Map GPS Tracke .
 • Capacitatea pentru a conecta casca prin funcția Bluetooth.
 • Camera de luat vederi din spate poate funcționa fără a fi conectat și utilizând sistemul Bluetooth .
 • Este posibil să se conecteze oa treia camera .
 • Este echipat cu un modulator FM .
 • CAR DVR MIRROR Sistemul este echipat cu navigare GPS .
 • Wi-Fi .
 • Modernizat firmware .

Opțiunile avansate ale funcției logger cu camera retrovizoare oferă șoferului un sistem de siguranță suplimentar în vehicul.

detaliu în continuare funcțiile videoserol și caracteristici de fotografiere.

Caracteristici și descrierea detaliată a funcțiilor dispozitivului

camera pe parbriz este atașat în siguranță oglinzi fixe. Acest tip de fixare asigură o poziție stabilă a dispozitivului și un film în timpul conducerii în Full HD, cu o rezoluție de 1920 de 1080 Pix . Datorită video de înaltă definiție afișează cele mai mici detalii, și o imagine clară ne va permite să ia în considerare chiar și un număr de vehicule cu motor, culori și marcaje rutiere. viziune gama de 140-160 grade vă permite să capteze imaginea, chiar pe trotuar și marginea drumului

Caracteristici video:.

 • Vă permite să fotografiați videoclipuri clare fără un tremor și care se contopesc datorită stabilizării digitale.
 • înregistrare Buclă implică videoprocess neîntrerupt fără lacune și pauze.
 • Posibilitatea de a stabili data și ora pe video.
 • În camera întunecată și pe timp de noapte CAR DVR MIRROR trece automat în modul noapte .
 • De îndată ce a existat putere, aparatul pornește automat o înregistrare video și salvează înregistrarea în dispozitivul de memorie.
 • Când pană de curent, acesta automat pentru a opri înregistrarea.
 • Când a declanșat G-senzor dispozitivul va proteja automat fișierul înregistrat de ștergere sau suprascriere .
 • japoneză sistem optic cu cinci straturi dezvoltat special pentru acest model.

Oglinda are un DVR suplimentar, care este pe partea din spate a mașinii și ia imagini în HD CystoBlock, oferind unghiul de vizualizare și imagini de înregistrare de la 90 la 120 de grade. Înapoi recorder-ului este de asemenea echipat cu o funcție de asistare de parcare. În studiul nostru mai jos, veți afla totul despre modurile și funcțiile automate videoserol.

Ce moduri automate sunt echipate cu o oglindă aparat de fotografiat DVR?

De multe ori se întâmplă că în timpul absenței conducător auto sau proprietarul vehiculului în mașină mai recente găsi probleme în formă de urme de lovituri sau zgârieturi pe vehicul, a căror origine rămâne necunoscută.

Ce caracteristici automate proprietarii de ajutor de vehicule, un masina care este echipat cu un dispozitiv:

 1. maşini echipate cu acest aparat, este fixat suplimentar. Dacă după absență scurtă în apropierea proprietarului masinii vor descoperi o astfel de surpriză, după vizionarea video puteți afla cauza prejudiciului sau pentru identificarea contravenientului. Pentru aceasta aveți nevoie pentru a porni camera foto-DVR și pentru a vizualiza înregistrarea, care începe automat după ce împinge o mașină sau orice altă mișcare în câmpul vizual al cristalinului.
 2. Funcția G-senzor senzor, care este responsabil pentru conservarea memoriei dispozitivului joacă un rol esențial. șocuri Sharp poate juca un „glumă crudă“, cu gadget-uri obișnuite care de multe ori reboot și pierde fișierele înregistrate. Dar instrumentul este eliminat. Dimpotrivă, după zdruncina fișierele înregistrate sunt salvate automat într-un dosar separat, și stocate în siguranță acolo până când este nevoie.
 3. Modelul este echipat cu un difuzor și microfon . Datorită calitatea înaltă a microfonului, înregistrările dispozitivului nu numai imaginea, dar, de asemenea, sunete de mediu și de vorbire, sunete de vehicule și de comunicare cu angajații poliției rutiere, care pot fi foarte utile în anumite situații. Deseori, datorită înregistrarea video și redarea imaginii și sunetului șoferul poate dovedi nevinovăția sau neimplicarea lui în încălcarea în timpul conducerii.

Vedere din spate camera DVR CAR DVR MIRROR permite șoferului să nu fie distras în timpul conducerii. Ea singură deține film, în timp ce pe timp de noapte comută în modul de noapte. În plus, dispozitivul automat realizează corectarea imaginilor în modul de fotografiere continuă.

Mai jos este analiza noastră în detaliu cu privire la caracteristicile modelului, precum și o descriere detaliată din caracteristicile gadget pe care l-au adus în liderii de vânzări între propuneri similare.

caracteristici ale dispozitivului

Când achiziționați dispozitivul complet aprovizionat și gata pentru a fi conectat. Conducătorul auto nu va trebui să iasă și să găsească, comanda, cumpara echipamente suplimentare sau dispozitive pentru a conecta dispozitivul și de a folosi caracteristicile sale. Imediat după despachetare timp de câteva minute, dispozitivul poate fi instalat în locul oglinzii retrovizoare

Principalele caracteristici din gadget:.

  < li> Față grefierului are un calitate clară fotografie.
 • Fit interiorul oricărei mașini, arată elegant și simplu .
 • Nu interferează cu revizuirea , nu dezordine parbrizul și nu au dispozitive suplimentare.
 • Echipat camera de parcare, ce vrei să spui „imagine în imagine” – Camera dublă CAR MIRROR DVR.
 • Oglinda este echipat cu un senzor de mișcare , astfel încât înregistrarea video începe imediat ce a apărut raza analizei obiectului în mișcare.
 • Luminozitatea display-ul este 4.3 inch . Dispozitiv de sistem anti-orbire se adaptează la iluminatul în mașină.
 • Ușor atașează standardului oglinda retrovizoare. Alte dispozitive care se ataseaza la cupe de aspirație parbriz sau trepiede, prevenind distragerea atenției șoferului în cazul unei căderi sau detașat.
 • Nu are în plus și fire inutile .
 • permite șoferului să atenție Fii atent la drum în față și urmăriți traficul în partea din spate.
 • Este echipat cu caracteristici suplimentare de detectoare radar .
 • Calitatea de înregistrare este HD 1080p .
 • Funcționează pe sistemul de operare Android .
 • Prin monitorizarea GPS (urmărire) nu este inferior cu drepturi depline Navigator.
 • Există un slot pentru memorie expansiune opțiunea de a introduce card SD de până la 32 GB .

de înaltă calitate produs este o garanție din partea producătorului. Chiar și cele mai exigente conducătorul auto va fi în măsură să aprecieze funcționalitatea dispozitivului, care este potrivit pentru orice vehicule. Mai jos în examinarea noastră puteți afla ce caracteristici și beneficii ale grefierului

Evaluați caracteristicile mașini DVR Mirror:.

(estimat 71 oameni)

omologii mașini DVR Mirror
ELM instrument de scanare 327 Bluetooth

De asemenea, vă sfătuim să acorde o atenție la mai mult de un gadget pentru masina ta, ELM 327 bluetooth instrument de scanare. Cu acest aparat poate diagnostica defecțiunile auto fără conectarea la rețeaua electrică și fără a se recurge la stația de serviciu. In cadrul reexaminarii Vei invata scopul principal al instrumentului de scanare ELM 327 cum să-l folosească în mod corect, și am analizat recenziile de către cumpărători reale pe diverse site-uri și forumuri și are p blished rezultatele analizei în partea de jos a revizuirii.

Ce caracteristici are gadget este?

Datorită caracteristicilor avansate oglindă DVR CAR DVR MIRROR fiecare conducător auto a cărui mașină este echipat cu acest model, există „bonusuri“ suplimentare în procesul de mutare

Caracteristici ale dispozitivului:.

 • vedere din spate oglinda interiorul masinii cu DVR. Avantajul principal al dispozitivului este un camera frontală cu matrice sensibilitate ridicată, datorită cărora este posibil să se obțină video de înaltă calitate. Filmarea este în Full HD, cu o rezoluție de 1920 x 1080, cu un unghi de vizualizare de 140 de grade. Datorită calității înalte a unei matrice a imaginii este saturată, luminoase și clare. Datorită unghiului larg de vizualizare a conducătorului auto din scaunul său se poate observa ceea ce se întâmplă, fără distorsiune a imaginii.
 • Datorită fotografierea continuă constantă în timp ce se deplasează obiecte în câmpul camerei de vedere conducătorului auto va fi capabil să știe ce se întâmplă în jurul vehiculului în timpul absenței sale. Intrarea va fi efectuată în mod constant, în cazul în care obiectivul obține subiectele în mișcare, și va fi alimentat de la acumulatorul aparatului.
 • Funcție anti-orbire și ajustarea automată a luminozității imaginii de pe ecran recorder. Datorită corectarea automată a luminozității în funcție de momentul zilei, calitatea imaginii rămâne ridicată, în orice moment de filmare.
 • aparat de fotografiat suplimentare vedere din spate, pentru confortul șoferului.
 • cu ușurință și atașat convenabil , se conectează repede. Funcția de înregistrare Oglinda pe parbriz invizibil al unei mașini din cauza montajului direct pe oglinda retrovizoare.

Picture-in-picture – astăzi un dispozitiv cu o astfel de funcție permise la nivel legislativ, iar conducătorul auto nu va trebui să elimine în mod constant dispozitivul din parbriz, așa cum a fost anterior, și să-l ascundă într-un loc retras, astfel încât să nu devină pradă criminali. Vă rugăm să vedeți mai jos pentru beneficiile gadget și de a afla de unde să cumpere este util pentru fiecare dispozitiv de conducător auto.

Avantajele avtogadzhet

Astăzi, acest model de aparat de fotografiat și DVR cu video capacitatea de față și din spate, se bucură de o mare popularitate în rândul proprietarilor de automobile și șoferi. Concurență acest videoserol în comparație cu altele este evident: o mulțime de avantaje de pe partea Oglinzii DVR, care este confirmat de numeroase comentarii

Principalele Avantajele de videoserol:

 • Filmare Full HD, cu o rezoluție de 1920 de 1080 pix .
 • recorder oglinda video este un dispozitiv monolitic de încredere care nu interferează cu driver-ul și distrage atenția de la conducerea vehiculului.
 • Capacitatea de a roti oglinda 360 de grade .
 • Există o camera suplimentară retrovizoare , care poate fi montat pe parbriz din spate a unei mașini.
 • Are un unic unghi de vizualizare 140 de grade, care nu au analogi.
 • Cameră foto 5 mega pixeli oferă o imagine clară și precisă.
 • senzor G-senzor detectează cele mai mici vibrații ale unei mașini frânare greu, coliziune, dispersie.
 • Echipat cu o funcție de asistență la parcare , care permite șoferului să nu vă faceți griji cu privire la integritatea autovehiculului în parcare.
 • microfon , care este construit în dispozitiv.
 • ecran foarte mare, la 4.3 inch .
 • fotografiere față și din spate este sincron .
 • CAR DVR MIRROR este echipat cu un senzor de mișcare .

Grefierul cu o funcție de oglindă și frontală aparat de fotografiat și vedere din spate este destul de popular astăzi. Datorită raportului optim de calitatea dispozitivului și costul său , dispozitivul a câștigat un public mare de fani în rândul pasionaților de mașini și o mulțime de comentarii pozitive. Astăzi, în medie, fiecare masina zecea pe drumurile rusești sunt dotate cu acest echipament.

Trebuie amintit faptul că numai dispozitivul original va satisface așteptările proprietarului a vehiculului după cumpărare.

De asemenea, puteți contactați administratorul al companiei, profitând de feedback-ul.

Pentru a obține o consultație gratuită despre mașini DVR oglindă?

Pune Managerul toate întrebările despre bunurile.
În cazul în care răspunsurile pe care le convine, puteți face comanda, raportarea datelor de manager pentru livrare.

Detalii despre cazul în care pentru a obține o avtogadzhet modernă în nostru secțiunea următoare.

Descoperiți-leaBeneficiile mașini DVR Mirror:?
(69 de persoane)

Prețul și în cazul în care pentru a cumpăra gadget originală

camera originală CAR DVR MIRROR nu pot fi achiziționate în magazine, deoarece acest dispozitiv este implementat exclusiv prin intermediul site-ul oficial al companiei . Cumparatorii ar trebui să aibă grijă să excludă posibilitatea de a plasa comenzi prin intermediul site-uri web false și alte, atragerea de clienți care specifică în mod frecvent un preț mai mic sau o acțiune discutabilă.

Pe site-ul oficial, clienții pot beneficia de feedback-ul și pentru a primi răspunsuri la întrebările lor, care se referă la caracteristicile produsului, metoda de a comanda si timpul de livrare. Algoritmul de comandă, după cum urmează:

 1. Cumpărătorul dă clic pe link-ul de pe site-ul oficial al companiei. După studierea informațiilor despre produs, lasă detaliile de contact într-o formă de comandă specială.
 2. În termen de 15-30 de minute, cu clientul Managerul va contacta compania pentru mai multe detalii ale tranzacției.
 3. Așteptați să primiți parcela în termen de 7-12 zile, în funcție de distanța regiunii beneficiare.
 4. Pentru a plăti pentru bunurile în momentul primirii la oficiul poștal.

Compania nu se percepe un depozit pentru bunurile la momentul comenzii. Prin urmare, faptul că cererea de plată ar trebui să ridice îndoieli în rândul cumpărătorilor, și îi forțează să se retragă din tranzacția din cauza unor posibile fraude

opinie comună despre produs:. 80 persoane (a)

în plus față de înaltă calitate și garanție de originalitate, ofertele distribuitorul oficial promoții și oferte speciale în care prețul bunurilor poate se reduce aproape de 2 ori.

Marjoleine Nines
Despre Marjoleine Nines Articolele 441
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*