Frumusete, PutereȘtiri, Sănătate, Sănătate și Tu

Răspândiți daune axonilor

Deteriorarea axonului multiplu este un diagnostic făcut de patomorfologi pe baza imaginii microscopice a țesutului bolnav. Imagistica capului cu tomografie computerizată arată doar o creștere a volumului creierului cu puncte focale hemoragice mici în mijlocul creierului.

Astfel de modificări apar, de obicei, la tineri după leziuni, când țesutul cerebral se deplasează pe partea opusă și apar schimbări în emisfera creierului, opus stimulului. Forța care trece prin structuri provoacă întinderea și ruperea unor legături nervoase. Starea distrugerii axonului împrăștiat se manifestă prin inconștiență care apare din momentul acțiunii stimulului traumatic.

Anomaliile conștiinței pot dura până la câteva zile, iar funcțiile structurilor creierului deteriorate revin după momente diferite, chiar și după câteva luni. Uneori, pacienții suferă de sindrom post-traumatic, simptomele cărora pot apărea chiar și după câțiva ani după leziune. Managementul terapeutic vizează îngustarea vaselor cerebrale și reducerea volumului sanguin prin mecanismul creșterii presiunii oxigenului din sânge; în cazul presiunii intracraniene crescute, se iau măsuri pentru a reduce valoarea acesteia.
Mariusz Kłos

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...