Sănătate și Tu

Riddex – rozătoare și insecte de protecție contra: opinii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

O privire de ansamblu completă de înaltă performanță rozătoare cu ultrasunete și de protecție contra insectelor Riddex: principiul de funcționare, modul de utilizare, beneficii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra.

Ce este Riddex?

nostru instinct de supravietuire a dezvoltat atât de bine încât la vederea șoareci sau gândaci ne simțim dezgust, panică, chiar teroare. Aceste sentimente sunt complet justificate și ușor de înțeles. Timp de secole, rozătoare și insecte a adus la om decât necazuri. Au mîncat culturi, distruse copaci, bea sângele nostru și sângele animalelor, a suferit o boală fatală teribilă.

Noi, la dorința nivel genetic amânat cât mai repede posibil pentru a distruge ceea ce este periculos pentru ființele umane. Deci, o dată în casă există un mouse, un gândac, un țânțar sau o muscă, ne-am grăbi la cel mai apropiat magazin pentru repelent, fumigators, otravă, capcane lipicioase și alte mijloace de luptă.

Dar cele mai multe metode de confruntare cunoscute, au un efect pe termen scurt. Placă de capăt repelent pentru fumigators deveni rapid uscat inutil și lipicios. Otrăvurile sunt dispuse la unghiuri diferite, extrem de periculoase pentru om, mai ales cele mici. găsit Accidental un roz stralucitor sau verde „bomboane“, poate face un prejudiciu ireparabil corpul copilului. Prin urmare, mintea de inginerie de peste mări au inventat absolut sigur pentru oameni și intolerabil pentru rozătoare și insecte Riddex protecție contra.

Cu protecție contra poate fi:

 • uitați despre paraziți nedoriți urât;
 • nu vă fie frică de boli cu transmitere de insecte și rozătoare;
 • somn de vara cu fereastra deschisă;
 • pentru a lăsa alimente peste noapte pe masa de bucătărie;
 • pentru a salva pe repulsive, fumigators, otrăvuri și alte active de insecte și rozătoare.

Riddex a fost dezvoltat în ’90 ai secolului trecut în Statele Unite. El, spre deosebire de alte mijloace de combatere a dăunătorilor, ucide și dislocă habitate. Este cunoscut faptul că rozătoarele se adapteze rapid la otrăvuri și opri acordând o atenție la ele, astfel încât otrăvurile de multe ori nu pot face față cu problema. Dispozitiv cu ultrasunete creează condiții intolerabile pentru viață, de conducere oaspeții nepoftiți mici.

Cum dispozitivul

Design inovator are forma unui dreptunghi. Se potrivește bine în mână.

Pe panoul frontal din partea de sus are un buton pentru a activa / dezactiva lumina de fundal. Sub aceasta există două becuri indicatoare luminoase: cea de pe dreapta, în stânga. Odată activat, ei încep să strălucească. Lumina verde este aprins în permanență. clipește roșu intermitent. Fluxul luminos este slab, nu distrage atenția, nu bătător la ochi.

Mai jos este lumina, protejat de sticlă. Lumina built-in lumina moale, nu tare pe ochi. Puteți utiliza în pepinieră.

Bottom emblema: o casă mică, peste care este întinsă numele complet al dispozitivului este „RIDDEX PLUS“. Emblema este încadrată de un cadru pătrat cu colțuri rotunjite.

spate fix ștecher. Contactele electrice sunt sub formă de pini. Perfect pentru orice priză modernă.

Cum protecție contra

Un dispozitiv unic, cu ajutorul undelor ultrasonice afectează în mod direct sistemul nervos al tuturor dăunătorilor vii de interior. Acesta creează mediul cel mai incomod pentru colegi de camera nedorite, expulzarea acestora din zona de acțiune a dispozitivului. Cu continuat munca de protecție contra deprimă sistemul nervos, stimulează simțul de pericol și dorința de a părăsi incinta.

Ultrasunetul emis de gadget care este inaudibil la om. Funcționează la frecvențe mai mari decât percepută de urechea umană. Ea nu interferează cu viața, nu întrerupe somnul. În condiții de siguranță pentru copii.

În plus față de tratamentul cu ultrasunete, gadget are de asemenea un efect electromagnetic, irita sistemul nervos. Folosind impulsuri electrice pătrunde chiar și în cele mai inaccesibile fisuri, golurile din materialele de construcție ale casei. Ei au dat afară tot ascuns în pereții și sub podeaua dăunătorilor. Ajunge acolo unde ecografie nu este în măsură să pătrundă.

Avantajele efectelor combinate ale repeller insecte Riddex:

 • Securitate. , substanțe volatile Nr active chimic. În condiții de siguranță pentru oameni și animale de companie.
 • ecologic. Nici un efect asupra mediului, nu poluează. Nu afectează mingea de ozon, aer curat.
 • Efectul pe termen lung. Funcționarea continuă a dispozitivului este complet scape de dăunători pentru termen lung.
 • Un atac masiv. Inhibă tot felul de insecte. Aruncări gândaci, păianjeni, șobolani, șoareci, gândaci ….
 • acoperire Mare. cu ultrasunete devine chiar la cel mai îndepărtat parte a camerei. O serie de 200 m 2 sup>. În cazul în care nu ajunge la ultrasunete, ajungând impulsuri electromagnetice.
 • nu afectează funcționarea altor aparate. Putere numai 4 wați. Opereaza de la 220 V.
 • Eficiența. Consumă puțină putere. Vă permite să salvați pe amenințarea-uciderea în masă a chiriașilor neinvitate.

Raspindirea pretutindeni, ultrasunetele și impulsurile electromagnetice în timpul primelor zile de utilizare poate provoca o creștere bruscă a numărului de insecte vizibile și rozătoare. Acest lucru se datorează faptului că a creat o atmosferă defavorabilă face ca vecinii nepoftiți să iasă din adăposturile alese anterior pentru a găsi un loc mai liniștit. Specii, incapabile să facă față prăbușit pe ele, undele sonore și pulsează câmp, încercând să găsească cel mai bun habitat. Nu-l găsi în casa în care funcționează dispozitivul, acestea plece de acasă.

Tehnologia combinată permite acoperirea tuturor spațiului ocupat de rozătoare și insecte, și să-i alunge din locuințele umane.

Cum să utilizați

 1. Deschideți caseta de ambalare, scoateți dispozitivul.
 2. Citiți cu atenție manualul de utilizare.
 3. Introduceți ștecherul în orice recipient adecvat sau purtător. Este de dorit ca priza nu a fost împiedicată de mobilier. Transportatorul este permis să plaseze în orice loc deschis.
 4. În timpul nopții pentru o vizualizare mai bună, puteți activa becul.

Manualul sfătuiește să păstreze protecție contra rozătoarelor Riddex mereu. Apoi a obține cele mai bune rezultate posibile. Dar o mulțime de feedback pozitiv despre produs spunând că rezultatul este vizibil chiar și atunci când sunt utilizate rar. Mai ales în cazul în care problema tocmai a apărut și o mișcare masivă în insecte dvs. casa / apartament nu a început încă.

Când constant dispozitiv activat plin a scăpa de rozătoare are loc în aproximativ două până la patru săptămâni. Pentru controlul insectelor suficient de 1-3 săptămâni. După curățarea reședinței este de a întrerupe utilizarea dispozitivului nu este recomandat pentru a nu provoca returnarea rezidenților ilegali.

Aplicare Riddex permise în apartamente, case, birouri, instituții, depozite, etc la Place de protecție contra, este de dorit la înălțimea metru de la podea la undele sonore cu numărul minim de obstacole.

Este important de remarcat faptul că impactul repeller Riddex pentru rozătoare și insecte nu sunt fatale. Deci, nu aveți nevoie să lopata o grămadă de rămășițe urât. De asemenea, va avea un miros teribil din procesul de descompunere a șoarecilor sau șobolanilor în cavitățile inaccesibile dumneavoastră (efect secundar normală atunci când se utilizează otrăvuri).

Tehnologia combinate vă permite să trateze toată casa, apartament sau instituție. Pentru a spori sau de a accelera rezultatul, avem nevoie să cumpere niște repellers. Efectul acestora se va intensifica. Sănătate numărul tot mai mare de dispozitive nu se va schimba.

Mărturie

Eficiența Riddex dovedită de sute de mii de utilizatori. Opinii cu privire la Riddex pretinde că ajută pentru a scăpa de:

 • șobolani și șoareci;
 • țânțarilor, muște, molii;
 • păianjeni;
 • coleoptere, gândaci, furnici și alte animale mici.

Poate fi utilizat în:

 • spațiile de locuit;
 • clădiri de alimentație publică;
 • cumpărături;
 • instituții sociale;
 • subsoluri, pivnițe, garaje.

Aparatul este complet sigur pentru copii, care suferă de alergii, mari Animale (pisici, câini).

Contraindicatii

Deoarece dispozitivul afectează direct sistemul nervos al rozătoarelor, șobolani decorative, șoareci și reptile, reptile, hamsteri, porci de Guineea, la momentul prelucrării este mai bine pentru a da la rude sau prieteni. Riddex insectelor de protecție contra, nu-i omoare, dar va lua o mulțime de disconfort.

Specificații

 • Material: plastic durabil.
 • Dimensiuni: 60 & ori; 95 mm.
 • Greutate: 95 grame.
 • Tensiune: 90 250 V.
 • Puterea aparatului: 4 wați.
 • Range: 200 m 2 sup>.
 • Valabil ore: 24 ore pe zi.
 • Perioada de lucru: 2,5-5 minute.
 • Pauză: 2,5-3 minute.

Gadgetul a fost certificat. Perfect tolera temperaturi diferite (de la -30 la 40 & deg; C) și umiditate (20 până la 90%).

Preț

Cu toate acestea, cumpăra Riddex numai în Rusia, Ucraina, Belarus și Kazahstan. Suma totală de bani pe care trebuie să plătească pentru un instrument eficient împotriva insectelor și a rozătoarelor, este format din două summands. Primul este prețul pentru dispozitiv. Al doilea este costul de transport maritim, care depinde de locația de ședere.

În cazul în care pentru a cumpăra

Pe măsură ce dispozitivul a dovedit în mod repetat eficacitatea sa, oamenii de afaceri necinstite au reușit să stabilească producția de contrafăcut Riddex insecte repeller. Prin urmare, alegerea abordării vânzătorului cu prudență. Selectați o companie care lucrează direct cu producătorul sau reprezentantul său oficial. Ai grijă! comentarii negative despre Riddex concediu persoanelor confruntate cu vanzatori fara scrupule. Cumpără doar pe site-ul oficial al distribuitorului!

Pentru a comanda un produs ar trebui să lase o cerere pe site-ul oficial al implementator. În curând vă va contacta compania. Pentru el, puteți pune întrebări referitoare la calitatea, eficiența, livrare, retur, etc

Plata se face la primirea elementului & mdash; “plata la livrare”.

.

O privire de ansamblu completă de înaltă performanță rozătoare cu ultrasunete și de protecție contra insectelor Riddex: principiul de funcționare, modul de utilizare, beneficii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra. Ce este Riddex? Instinctul nostru de supravietuire a dezvoltat atât de bine încât la vederea șoareci sau gândaci ne simțim dezgust, panică, chiar teroare. Aceste sentimente sunt complet justificate și ușor de înțeles. Timp de secole, rozătoare și insecte la adus pe om …

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...