Sănătate și Tu

Sacrus – pentru corectarea coloanei vertebrale: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

dureri de spate, simptome de boli ale coloanei vertebrale și a mușchilor spatelui. Aceasta boala este tipic pentru majoritatea oamenilor. Cel mai adesea, această boală afectează persoanele în vârstă. Da și tânăr este manifestarea dureri de spate, în special cei implicați în sportul profesionist. Dar acum aceste boli sunt destul de tratabile cu ajutorul aparatului pentru corectarea coloanei vertebrale Sacrus. Prima a apărut în 2006 și a câștigat imediat dragostea consumatorilor. Va lua în considerare mai detaliat, pentru a afla în ce condiții pe care doriți să o utilizați și modul în care acestea funcționează.

Ce este un aparat de fotografiat?

Sacrus este osteopat de acasă. Tratamentul de dureri de spate ar trebui să înceapă cu eliminarea cauzelor, nu doar amortit. Eliminarea sursa bolii, este posibil pentru a obține un rezultat pozitiv. Vizite la medici osteopați scumpe, dar există cazuri în care pur și simplu nu au timp. Apoi, această unitate este un asistent adevărat și de încredere. Se elimina bolile factorului interiorul corpului, datorită mici dimensiuni poate transporta.

Dacă suferiți în comun, dureri de cap, senzație de amețeală, oboseală, transformat în durere cronică pe tot corpul, ajută aparatul. Reduce durerea din partea cervicală și occipital, reglementează postura, elimina durerile de spate, imbunatateste sanatatea pacientului. De asemenea, crește activitatea organelor interne. Acesta acționează asupra sacrum, diafragma, relaxeaza ligamentele, aliniază dezechilibrele interne. O abordare de sistem la tratament. Aparatul a fost dezvoltat de către fiziologi și osteopați, timp de 3 ani.

Aparatul a trecut toate studiile clinice. Este un dispozitiv patentat care elimină problemele coloanei vertebrale și a mușchilor spatelui. Farmaciile nu este de vânzare. Are toate certificatele și recomandările. A trecut testul de calitate, concluzii sanitare-igienice.

Interesant fapt, creatorii sai sunt originari din Rusia. Ei au gândit la crearea dispozitivului atunci când am fost în al 3-lea an al Institutului. Abia după ce au reușit să facă acest vis în realitate.

Cum

Camera Sacrus restabilește structura coloanei vertebrale. Ia în considerare structura corpului, lucrările îndreptate în unele zone: elimina stresul asupra ligamentelor pelvisului, datorită izolării și îmbunătățirea sacrum. Afectează zona diafragmei. Imbunatateste respiratia, scade tensiunea musculară la nivelul gâtului. Baza craniului sunt ajustate și să se relaxeze, lăsând dureri de gât. Crește calitatea vederii, îmbunătățirea circulației a creierului. Utilizarea dispozitivului este complet sigur și nu are contraindicații evidente. Ajută la restabilirea echilibrului muscular de-a lungul întregii coloanei vertebrale.

Aparatul are o abordare integrată a tratamentului. Acesta a dezvoltat un sistem de prevenire și tratament bazat pe ea. Boala sistemului musculo-scheletice este ușor să se adapteze cu ajutorul ei. Deoarece dispozitivul regenereaza tesutul muscular, reduce sarcina pe ele, se aliniază poziția naturală a bazinului și a coloanei vertebrale. Cursul inițial de tratament durează 5 sesiuni. Dupa ce dispare dezechilibru în interiorul corpului, care a fost deranjat pentru o lungă perioadă de timp.

Primul utilizat pe un grup de voluntari. Acesta a constat din 320 de candidați cu diferite tulburări ale sistemului musculo-scheletice. La sfârșitul primului ciclu de tratament a fost demonstrat de a imbunatati starea de sanatate a tuturor persoanelor implicate in studiu. Medicii recomandă utilizarea dispozitivului în pachetul de măsuri de terapie.

Caracteristici electrice:

 • cantitatea de curent de până la 100 mA;
 • modulație de frecvență este de 8-14 Hz .;
 • vibrații a crescut lent frecventa 8-16 Hz;
 • baterie acumulator 3 V;
 • dimensiunile 155 mm x 25-80 mm 25-45 mm.
Sacrus echipat cu magneți neodim, care îmbunătățesc permeabilitatea terminațiilor nervoase tesuturi. Îmbunătățește circulația capilară. Modelul este realizat din material plastic clasa medicale, non-alergic, care, la rândul său, reduce riscul de alergii.

Instrucțiuni de utilizare

Înainte de a începe să utilizați dispozitivul pentru corectarea Sacrus spinării, solicitați sfatul unui specialist. Este simplu de utilizat, la doar câțiva pași și medicul dumneavoastră personale funcționează deja:

 • Dispozitivul de pornire
 • pus la suprafețele problemă
 • ține în problema zone de cel puțin 10 & mdash; 15 minute.

Pentru un tratament eficient, folositi de 3-4 ori în fiecare zi, cu scopul de a preveni 1 – 2 ori pe zi. În cazul în care nu efectuează în mod regulat sesiuni, el pur și simplu nu se obține nici un beneficiu. Orice tratament are nevoie de o abordare sistematică pentru a obține rezultate eficiente, pozitive.

Indicații pentru utilizare

Aparatul are o largă aplicare. Pentru a înțelege dacă el va fi capabil de a ajuta la rezolvarea bolii, vom organiza un fel de sistematizare a bolilor pentru care se aplică:

 • dureri de spate si gat asociate cu munca sedentar. Cea mai frecventa cauza principala a complicatiilor de sanatate.
 • intercostal nevralgie. Procesul patologic care apar datorită comprimării, inflamație sau iritație a nervilor intercostal.
 • dureri de spate scăzut de orice grad. Un set de patologie distrofice în cartilajului articular. Are capacitatea de a forma practic orice îmbinare, afectează totuși, de obicei, numai discurile intervertebrale. Perturbări în segmentul auto afectate vertebrale. Distrugerea structurilor PDS (muschi, cartilaj, capsulei articulare, ligamente, disc midpassage) trage în spatele lui un spasm involuntar al muschilor longitudinale ale spatelui, cu sarcina de a limita cantitatea de călătorie în această regiune a coloanei vertebrale. spasmodic exercită o presiune asupra vaselor de sânge, scăderea capacității fluxului sanguin. Există un risc de „cerc vicios“.
 • Nervul prins. Reducerea ramificațiile nervoase ale discului intervertebral, miezurile ale vertebrelor sau mușchilor însoțite de o durere plictisitoare bruscă, plictisitoare. Cea mai mare parte făcut pensarea nervului la nivelul coloanei vertebrale.
 • Migrena, osteocondrozei cervicale, o durere de cap. Patologie asociată cu leziuni ale discurilor cartilaginoase intervertebrale pot fi însoțite de dureri de cap severe, debilitante. Aceste anomalii conduc la fenomene apatice în vasele sanguine, inervate prin umflarea materialelor și patologia circulației medular ca urmare a tulburărilor circulatorii la 1 sau 2 artere vertebrale.

Prevenirea musculo-scheletice. Axat pe consolidarea osoase, musculare, articulații sinoviale, și eliminarea patologii.

Contraindicatiile utilizarea

Orice dispozitiv medical, are contraindicatiile sale.

 1. Infecția la nivelul coloanei vertebrale și a articulațiilor. Asociată cu infecție sau intoxicație, traumatisme, inflamație sau uzură a cartilajului.
 2. tumora a maduvei spinarii. Tumoarea situat în zona dorsală a creierului.
 3. stare post-traumatic. starea psihologică greu, care apare la rezultatul unei situații stresante individuale sau ciclice.
 4. Scolioza 4 grade. O vedere amendă de lipsa de simetrie a omoplați, coaste, nivelul umerilor. claudicație probabilă, revoboot, mers afectata.
 5. anchiloză. articulații mobile, care apar ca o consecință a formării oaselor, cartilajelor sau tăieturi fibroase ale terminațiile articulare ale oaselor.
 6. Spondylolisthesis. Structuri de forfecare a coloanei vertebrale, și de fapt relativ a vertebrei suprapusă sub ea.
 7. Înfrângerea organelor interne.

Aproape toți cei care sta mult timp in spatele volanului, un birou, un calculator personal. De multe ori un disconfort in partea inferioara, dar rareori se concentrează asupra lor. Este calculat că această boală necesită tratament și are loc în mod independent. Cu toate acestea, în acest proces, pot apărea complicații.

Contraindicația principal de a utiliza este o intoleranță personală la curent electric. Același lucru nu poate fi utilizat pentru persoanele care poartă un stimulator cardiac.

Preț

Costul dispozitivului Sacrus este destul de redus la Moscova și Sankt Petersburg. Uneori, prețul nu depășește 2.700 de ruble, și este mult mai ieftin decât a merge la un specialist. Aparatul tocmai a apărut pe piață în curând pentru a prezice prețul său va crește.

În cazul în care pentru a cumpăra

Farmacia nu se vinde doar in magazinele online. Vand aparat de fotografiat mai bine pe site-ul oficial al vânzătorului. Feriți-vă de imitații.

dureri de spate, simptome de boli ale coloanei vertebrale și a mușchilor spatelui. Aceasta boala este tipic pentru majoritatea oamenilor. Cel mai adesea, această boală afectează persoanele în vârstă. Da și tânăr este manifestarea dureri de spate, în special cei implicați în sportul profesionist. Dar acum aceste boli sunt destul de tratabile cu ajutorul aparatului pentru …

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...