Sănătoase - articulațiilor crema-ceara: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra
Sănătate și Tu

Sănătoase – articulațiilor crema-ceara: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Care este crema-ceara este sănătoasă?

Cream „sănătos“ ajută la depășirea durerii de artrita, artroza, bursită, radiculite, osteocondroza si alte simptome boli similare, restabilirea cartilajului după leziuni sau intervenții chirurgicale.

durere comună complică foarte mult viața omului. A pierdut libertatea de mișcare, fiecare pas, înclinare, rotire provoacă disconfort. oamenii Odata ce-activ încetează să se angajeze în sport, să călătorească, problemele încep de la locul de muncă, chiar și pentru a ajunge la ea.

Cream-wax creat la intersecția de medicina tradițională și populară. ingrediente naturale eficiente și ușor de utilizat sunt combinate pentru rezultate rapide și ușor realizabile.

Cum un sănătos în comun

Orice ar fi fost cauzată de o leziuni articulare: traumatisme, inflamații sau la o sarcină excesivă, componentele cremei se va imbunatati starea generala de sanatate a persoana. Efectul este următorul:

 • Restaureaz țesut cartilaginos, restabilirea elasticitatea ligamentelor și mobilitatea în comun. Ajută la recuperarea și țesuturile din jurul comune: mușchii straturilor profunde și superficiale ale pielii.
 • Intensifică circulația sângelui și accelerează metabolismul (schimbul de substanțe), la locul de aplicare. Cand inflamatia acest lucru face mai ușor pentru a elimina toxinele, care sunt reziduuri de virus sau bacterii. De asemenea, în toate cazurile aktiviziruyutsya proces de regenerare (recuperare).
 • Compenseazã deficienței microelementelor necesare in oase, cartilagii, si tesutul muscular. Consolidarea componentele-cheie ale sistemului musculo-scheletice, reduce riscul de entorse, subluxații și alte leziuni, precum leziunile inflamatorii.
 • Are acțiune antiinflamatoare care distruge agentul patogen. Activ împotriva agenților patogeni cei mai cunoscuți care cauzează bursita, attrici, artrita si alte procese distructive (distructive).
 • Calmeaza durerea pentru o lungă perioadă de timp, revenind la o viață normală. Sport, care călătoresc, întâlnirile cu prietenii, joaca cu copii, devine din nou posibil.
 • Previne depunerile de sare pe părți ale scheletului. Face suprafața mai puțin poros osul, suprafața netedă a cristalelor de sare nu sunt fixate.
 • Bones vindeca mai repede după leziuni, conexiunea lor capătă rezistență sporită. Scade probabilitatea reapariției fracturii la impactul repetate sau căderea pe același aspect.
Astfel, crema-ceara „sănătoasă“, în același timp, elimină simptomele și afectează cauzei.

Compoziția

crema-ceara “sănătoasă” include componente naturale de vindecare:

 • Beeswax . Regenereaza, oprește sângele, îmbunătățește starea echimoze, accelerează procesul de involuție (revenirea).
 • Bee venin . Crește fluxul sanguin la nivelul zonei afectate, spasme musculare relaxeaza. Datorită acestui efect, semnificativ redus durerea. veninul de albine este una dintre cele mai vechi remedii pentru tratamentul durerii și a inflamației de orice origine, deoarece este capabil să trezească forțele interioare ale corpului pentru a lupta impotriva bolilor.
 • Extract de albine moarte . componenta anti-inflamator. Imbunatateste raspunsul imun local.
 • Propolisul . Reduce umflarea, ameliorează durerea. Tonurile vasele sanguine, stimulează regenerarea metabolismului celular.
 • Ulei de măsline . Sursa de minerale necesare pentru articulatii sanatoase. Este bine absorbit, pătrunde profund, este sursa de alimentare pentru țesături și piele, crește elasticitatea, reduce probabilitatea de întindere.
 • Oleorășini cedru . Îmbunătățește fluxul de sânge, reduce inflamația. Eficiente pentru artrita, artroza, bursita, osteoartrita, sinovită, guta.
 • Extract de molie de albine . Face lubrifierea articulațiilor de lichid sinovial mai vâscoase, determinând mișcarea articulațiilor mai ușor, reduce uzura, reduce riscul de infectie.
combinație adecvată a acestor componente într-un singur instrument permite ca el să aibă un efect complex asupra articulațiilor dureroase, oasele rănite și ligamente întinse.

Metoda de aplicare

Înainte de a aplica pe piele deasupra pacientului sau locul prejudiciată să fie spălate cu apă caldă și săpun. Instrumentul se aplică o dată pe zi. Special că masajul pentru a finaliza absorbția medicamentului nu este necesară.

Este posibil să se pună bandaj elastic pe partea de sus a cremei timp de 20 de minute pentru a spori efectul. După expirarea acestui timp, fondurile în exces sunt îndepărtate cu o cârpă umedă pentru a evita obtinerea-le pe haine.

Marturii

Cream-wax “sănătoasă” poate fi folosit ca un medicament independent sau în combinație cu alte medicamente. El însuși a arătat în ca măsură preventivă. Aplicați crema „sănătoasă“ poate fi atunci când există următoarele mărturii:

 • orice boală a articulațiilor, însoțită de simptome de durere;
 • cu vârsta de peste 45 de ani (la această vârstă, elasticitatea ligamentelor este redusa, sarcina pe articulații crește);
 • intervenție chirurgicală la nivelul articulațiilor din istorie;
 • leziuni ale coloanei vertebrale, genunchi, cot, etc .;
 • lipsa de exercițiu, sedentare sau în picioare de muncă;
 • excesul de greutate crește sarcina aparatului musculo-scheletice;
 • sporturi active, în special traumatice (acrobație, arte martiale, ușoare și grele atletism, etc.);
 • meteosensitivity, care este exprimat în durere pe corp în timpul schimbării vremii.

Contraindicatii

Contraindicatii asociate riscului de reacții alergice la albine venin sau alte componente. Cu precauție trebuie să se aplice medicație în următoarele condiții:

 1. Hipersensibilitatea la produsele apicole.
 2. alergica la intepatura de albina.
 3. dislocare Uncommitted sau fractură.
 4. Sarcina.
Dacă aveți îndoieli cu privire la posibilitatea de a combina droguri cu alte terapii, apoi afla de la medicul curant.

Preț

Pretul cremei este “sănătoasă” pentru fiecare țară. Vânzătorul deține vânzări regulate, reducerea acesteia cu 50%. Pentru a vedea costul final selectând țara din meniul vertical.

În cazul în care pentru a cumpăra

Pentru a cumpăra produsul inițial, este necesar să se aplice pe cineva care are o relație directă cu dezvoltatorul și producătorul. Mai simplu și mai sigur doar pentru a cumpăra crema „sănătos“ de pe site-ul oficial al produsului. În primul rând, garantează o autentică și nu o cremă fals. În al doilea rând, distribuitorul oficial sprijină cel mai mic pret on-line.

Comandarea se face printr-un formular de feedback. Este necesar să selectați țara, introduceți numele și numărul de telefon pentru un apel de întoarcere de la Manager.

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...