Sănătate și Tu

Shape Up Belt – film sauna pentru pierderea in greutate: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Efectul sauna poate fi simțit fără a vizita locuri speciale pentru scăldat. Este suficient pentru a face învelitorii o folie de unică Shape Up Belt, care scapa rapid de kilogramele in plus in zonele cu probleme. O trecere în revistă a celor mai recente evoluții este prezentată mai jos.

Ce este Shape Up Belt?

Vizitele regulate la corp saune beneficii. Nu numai calmeaza si relaxeaza sistemul nervos si intareste apararea imunitar, intareste muschiul inimii, curata pielea. În plus, viteze de abur metabolismul: la temperaturi ridicate deschide porii excretate excesul de apă și sare, organismul incepe sa lucreze mai greu, mai repede pentru a arde calorii. Deci, o excursie la saună este instrumentul de resurse perfect pentru cei care doresc să-și piardă rapid câteva kilogramele in plus.

Dar, de multe ori vizita locuri care sunt proiectate pentru alunecare, poate nu toate: nu este suficient timp, bani. Mai mult decât atât, procedurile termice au multe contraindicații. Răcelile, hipertensiune, diabet, cancer, probleme cu circulația sângelui, rinichi, astm, diferite boli cronice bloca accesul la saună mulți oameni. Dar, pentru a arata bine si se simt minunat toată lumea vrea! Prin urmare, oamenii de știință care doresc sincer să ajute femeile să devină mai subțire, trim figura, a inventat o folie specială sauna Belt se contureze cu efectul termic. Acțiunea sa vizează zonele cu probleme care suferă de excesul de grasime corporala.

Aspect și proiectare

Invenția se arata ca un film gros convențional pentru uz casnic. Pictat în ton roz. Culoarea sub influența apei, detergenți și temperaturi ridicate nu se schimbă. Filmul este subțire, dar foarte durabil. Dimensiuni: 110 x 30 cm

Ambalare in punga de polietilena. Pliat de mai multe ori și înfășurat în jurul unei file de carton. Pe partea din spate a pachetului este manual. Dimensiunea sac de plastic: 13 x 19,5 x 0,5 cm

Greutate netă: 70 gr.

Material

sauna Film Shape Up Belt este realizată din polietilenă artificial creat de joasă presiune. Acesta dispune de o marjă mare de siguranță. uzura Extremely rezistent și durabil. Imun la factorii de mediu și de cele mai multe substanțe chimice dăunătoare. Cu el puteți efectua diverse manipulări, integritatea și calitatea materialului va fi neschimbat.

Cum funcționează

Principiul invenției este destul de simplu, dar eficient. Aderând strâns la corp, folia-sauna nu permite epiderma să se răcească. Pielea se încălzește treptat, porii deschiși și transpirația devine mai intensă. efect de seră local și activează metabolismul. Excesul de apă și deșeuri sunt excretate. depozitele de grăsime stagnante încep să fie transformate în energie. Rezervele de grăsime dispar treptat.

Rezultatele utilizării Shape Up centura:

 • accelerează metabolismul;
 • arderea grăsimilor, întârziată “în rezervă”;
 • îmbunătățirea stării pielii (devine mai fraged, umed și curățat);
 • excreția de săruri, toxine;
 • pierdere în greutate în zona abdominală;
 • îmbunătățirea circulației sângelui.

Avantaje

Wrap este o metodă destul de eficientă de a face cu excesul de greutate. Dar utilizarea de film de bucătărie se agăța în aceste scopuri are mai multe dezavantaje. Este foarte bine ținute pe corp, de multe ori va aluneca, țineți apăsată tasta mișcări. Consumat foarte repede, după aplicarea sa trebuie să arunce departe.

Un alt lucru pe Shape Up Belt! Invenția de minciunile strânse pe zonele selectate ale corpului, ca și în cazul în care priklepany pentru ei. Nu aluneca, nu zdrobit, nu cătușele de mișcare. Puteți continua să facă lucruri obișnuite și să nu se gândească la faptul că filmul nu este în cazul în care ar fi trebuit să fie. Un alt avantaj este scopul reutilizabil, care va economisi foarte mult bugetul.

meritele indiscutabile:

 • puternice și durabile;
 • potenteaza efectele produselor cosmetice;
 • hipoalergenic, nu cauzează iritație, disconfort;
 • ușor de utilizat;
 • îmbunătățește starea pielii;
 • poate crește în dimensiune;
 • suplu și elastic;
 • perfect păstrate pe corp, nu aluneca;
 • puteți folosi atunci când doriți;
 • ajută să facă talia mai subțire;
 • salvează bugetul familiei.
Datorită dimensiunii compacte și punctul de impact film sauna talie Shape Up Belt nu duce la deshidratare, care poate să apară atunci când vizitați o saună tradițională sau o baie.

Metoda de aplicare

Înainte de a utiliza Shape Up Belt aveți nevoie pentru a curăța bine pielea de grăsime și de murdărie. Pentru aceasta se potrivesc săpun de obicei, gel de duș sau exfoliant. Deci, efectul a fost mai pronunțat asupra pielii este de a aplica orice produs cosmetic destinat pentru pierderea in greutate.

După aceea, trebuie să înfășurați Shape Up centura in jurul taliei. Înainte de prima utilizare, se spală produsul cu apă și săpun și uscați. În cazul în care dimensiunea materialului este insuficientă, se recomandă scăderea filmului în apă caldă și întinde-l cu mâinile. Astfel va crește dimensiunile inițiale ale produsului de la 60-80 cm.

Pentru realizarea rapidă a unui film utilizat de preferință în combinație cu efort fizic activ (care rulează, modelarea, fitness, sală de sport). Formarea cu 1,308 într-o lună vor fi eliminate la talie de ordinul a 5 cm, de asemenea, nevoie pentru a reduce consumul lor de grase, afumate și produse dulci.

După aplicarea foliei trebuie îndepărtate, curățate cu apă caldă și săpun și se lasă să se usuce. Pentru a se asigura că produsul durează atâta timp cât posibil, nu este recomandat să stea lângă flacără deschisă. De asemenea, nu este recomandat să curățați Shape Up Belt detergenților abrazivi & mdash; nu se va rupe, dar zero, care va strica aspectul. Ascuțit și obiecte ascuțite ar trebui să fie ținute departe de scule din plastic pentru pierderea in greutate.

Pentru a preveni apariția mirosurilor neplăcute pe film, este necesar să se trateze în mod periodic o ușoară soluții antiseptice sau șervețele antibacteriene.

Proprietarii reali se contureze centura cred că filmul-o sauna & mdash; un instrument excelent pentru pierderea in greutate. Este într-adevăr ajută să-și piardă câteva kilogramele in plus in zonele cu probleme. Vă permite să eliminați părți, strângeți burtă, pentru a regla talie.

Medicii confirma siguranța produselor pentru sănătate. Medicii cred că prezenta invenție este o alternativă excelentă la o saună. Nu este atât de nociv pentru organism, deoarece aburul, deci este potrivit pentru aproape toate tin dieta.

Primele îmbunătățiri sunt deja vizibile după 2 săptămâni de utilizare regulată. După o lună sau două pur și simplu nu recunosc figura ei, așa că va fi bine!

Contraindicatii

În ciuda faptului că materialul conform invenției este complet sigur, nu știi niciodată cum un organism special, în virtutea caracteristicilor individuale reacționează la orice inovație. Deci, persoanele cu pielea delicata, si sistemul imunitar hipersensibilitate înainte de aplicarea acestui produs ar trebui să se consulte cu medicul dumneavoastră.

Contraindicatii sunt puține:

 • sarcina, menstruație;
 • boli ginecologice;
 • boli gastro-intestinale grave;
 • indicatia medicului care interzic efectuarea de tratamente termice.
îndoieli cu privire la oportunitatea utilizării filmului în probleme de sănătate este mai bine să discutați cu medicul dumneavoastră.

Preț

Film-sauna talie Shape Up Belt este proiectat pentru a fi reutilizabile. Nu este lipicios, nu absoarbe produsele cosmetice nu se deteriorează din cauza contactului frecvent cu corpul. A cumpărat o dată, va fi capabil să se bucure de procesul de a pierde în greutate din nou și din nou. Prin urmare, valoarea mărfurilor proporțional cu utilizarea acestuia. Preț Forma Up centura în Rusia & mdash; 990 ruble . De asemenea, va trebui să plătească costul de transport maritim depinde de locația dumneavoastră.

În cazul în care pentru a cumpăra

Popularitatea imensă de dezvoltare revoluționară a dus la apariția pe piață de frumusete sunt multe falsuri. Deci, ca să nu se poticnească pe fals, cumpara Shape Up Belt este de la un dealer autorizat care îi pasă de reputația sa de afaceri. Numai el poate garanta calitatea produselor și rezultate excelente.

Pentru a comanda de film de înaltă calitate, aveți nevoie pentru a vizita site-ul oficial al implementator și scrie acolo cererea.

Plată este “numerar la livrare”, adică după primirea mărfurilor.

Livrarea durează maximum două săptămâni (în colțuri îndepărtate ale Rusiei). În capitală și Sankt Petersburg pentru a ridica produsul, puteți deja 2-3 zile de la comanda.

Efectul sauna poate fi simțit fără a vizita locuri speciale pentru scăldat. Este suficient pentru a face învelitorii o folie de unică Shape Up Belt, care scapa rapid de kilogramele in plus in zonele cu probleme. O trecere în revistă a celor mai recente evoluții este prezentată mai jos. Ce este Shape Up Belt? Vizitele regulate la corp saune beneficii. Nu numai calmează …

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...