Frumusete, PutereȘtiri, Sănătate, Sănătate și Tu

Sindromul Reye Este o boală foarte rare

Sindromul Reye este o boală foarte rară. Se caracterizează prin steatoză a ficatului și encefalopatie. Se produce în timpul copilăriei, între 1 și 5 ani. Se dezvoltă destul de repede după o infecție virală.

Patogenia sindromului Reye nu este bine înțeleasă. Poate fi cauzată de: virusurile gripale, coxackie, rus enther, ECHO, virusul rubeolei, otrăviri cu salicilat și tetraciclină, tulburări metabolice legate de acizii grași.

Simptomele sindromului Reye

Sindromul Reye se manifestă inițial ca o infecție non-caracteristică respiratorie. Este posibil să apară vărsături, iritabilitate, lent și mărirea ficatului fără icter. În această perioadă, concentrațiile de amoniac, bilirubina și aminotransferazele serice sunt normale.

Majoritatea pacienților cu sindrom Reye sunt sănătoși, dar se poate dezvolta și comă. Moartea poate fi cauzată de tulburări metabolice progresive și insuficiență hepatică. Tulburările neurologice permanente pot să rămână la pacienții care supraviețuiesc în ciuda cursului sever al bolii.

Tratamentul sindromului Reye

Tratamentul sindromului Reye se bazează pe combaterea edemului cerebral, prevenirea hipoglicemiei, administrarea citrulinei intravenoase și transfuzia de schimb de sânge.
Monika Kozak

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...