Sănătate și Tu

Smart Scan Tool – scanner: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Răsfoiți gadgetul de diagnosticare unic Smart Scan Tool, care permite identificarea în timp util a defecțiunilor vehiculului și pentru a salva pe vizita STO.

Ce Smart Scan Tool

Masina este același organism ca oameni, doar neînsuflețit. Mecanismul oricărui vehicul & mdash; doar un proces simplificat în care toate etapele trebuie să meargă într-o anumită ordine. Orice deteriorare minoră sau defecțiune minoră în funcționalitate poate duce la consecințe grave. apel săptămânal privind OTS pentru prevenirea diagnosticare de calculator este puțin probabil ca cineva va fi este costisitoare și de multe ori imposibil. Este mult mai ușor de a efectua la fel profesionale verifica-te cu scanerul Smart Scan Tool.

Un dispozitiv mic, care a câștigat popularitate zeci de mii de șoferi care au câștigat o reputație ca un asistent mare. Cu acesta, puteți oricând pentru a afla ce problema în sistem a provocat un anumit defect. Nu are nevoie pentru a merge la stația de serviciu. Nu este nevoie să dea bani pentru specialiști care produc aceeași scanare. Cu SmartControl va fi capabil să identifice și să rezolve problemele minore și eșecuri.

Se pare ca un scaner?

scaner auto ELM 327 dispozitiv dreptunghiular compact inteligent, ale cărei dimensiuni sunt puțin mai mari decât cutie de chibrituri. Pe panoul frontal al dispozitivului poate fi butonul de pornire / oprire. Acesta vă permite să economisi bateria și lăsați adaptorul în mașină. În unele versiuni ale gadgetului, acest buton nu este disponibil, astfel încât adaptorul am să trageți în mod constant în conectorul de diagnosticare.

Panoul frontal plasat, de asemenea, un alt fel de afișare (3 PC-uri.). Unul indică putere, celelalte două arată procesul de transfer de informații. Cazul Smart Scan Tool poate fi de diferite culori. Formele lor sunt exact la fel.

Cum sa faci un diagnostic?

Diagnostice de masina cu mâinile sale se realizează în mai multe etape.

 1. În primul rând, pe un computer, tabletă sau telefon, se recomandă instalarea unui program care citește date de la adaptor. Setarea nu va provoca dificultăți. Pe discul care vine cu ELM 327, este instrucțiuni detaliate.
 2. Apoi, aveți nevoie pentru a găsi locația OBD2 conectorului de diagnosticare și a pus aparatul achiziționat. Amplasarea conectorului depinde de marca și modelul vehiculului. In majoritatea cazurilor, este prevăzut în apropierea coloanei de direcție (stânga de mai jos). Acesta poate fi, de asemenea, sub bord chiar sub torpedoul lângă ECU; pe consola centrală sub Bricheta, etc. Dacă LED-urile de pe panoul frontal clipește a început intens procesul de a găsi probleme.
 3. Prin Bluetooth pentru informații cu privire la starea de „cal de fier“ va fi transferat la mijloacele folosite de a primi informații. Citirea live streaming, rezultate informații în timp real. Viteza de proces. Rezultatele pot fi obținute în termen de câteva minute.

Sarcinile îndeplinite de către dispozitiv:

 • detectează defecțiuni în funcționarea motorului, căutând cauzele eșecului;
 • calculează creșterea consumului de combustibil;
 • identifică probleme în electronică;
 • găsește senzorii au încetat să funcționeze corespunzător;
 • resetează eroarea.

În baza de date a gadget are peste 3000 de diferite coduri pentru a indica erori. ELM 327 va calcula turația motorului, presiunea din galeria de admisie, veți observa inactiv va determina valoarea calculată a sarcinii. Instrumentul de scanare va arăta t & deg; C a lichidului de răcire, cantitatea exactă de combustibil consumat, presiunea, viteza unității. Acesta va monitoriza, de asemenea, starea sistemului de combustibil, viteza de curgere a aerului. Se specifică poziția absolută a accelerației, lățimea impulsului de deschidere a duzei etc.

Avantajele Smart Scan Tool

O dezvoltare multi-funcțional producător inovator canadian Elmelectronics aplică tuturor mărci și modele de mașini care susțin conexiunea OBD2. Cele mai multe dintre vehiculele produse în Statele Unite, după 1996, și după 2001 în Europa după 2005 în Rusia. De asemenea, adaptorul este compatibil cu motoare diesel, instalate 2004.

instrument de scanare pentru diagnosticarea vehiculelor Smart Scan Tool acceptă protocolul CAN pentru comunicarea de ECU, cu dispozitive suplimentare. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a lucra în timp real, cu un transfer de mare viteză și de prelucrare a rezultatelor. Rețeaua de topologie „autobuz“ este un hard de verificare a erorilor, monitorizarea de prevenire a acestora. Foarte rezistent la interferențe.

Alte beneficii:

 • Versatilitate. Adaptor are multe aplicații pentru platforme diferite (de ex. ScanMaster-ELM, cuplu, DashCommand, OBD Auto Doctor ELMScan Toyota, etc). Din cauza acestui diagnostic se poate face nu numai de la calculator, dar, de asemenea, de pe telefon sau tabletă.
 • Versatilitate. permise pentru a desena grafice, jurnalele de înregistrare, dezactivați pe erorile de lampă din tabloul de bord, etc
 • Comoditate. Fără fire, cabluri suplimentare. Datele sunt citite printr-o conexiune fără fir Bluetooth.
 • Economii pe diagnosticul unei HUNDRED. Achiziția plătește pentru sine rapid.
 • Putere. Vă permite să se determine cu exactitate cauza defecțiunii.

diagnostician unic va fi util tuturor proprietarilor de vehicule. Mai ales economic sistemul va fi în zonele rurale, unde cele mai apropiate sute de mile. Utilizarea acestui dispozitiv va reduce numărul de apeluri la o stație de benzină pentru nimic la un nivel minim, economisind timp și bani.

Ce altceva poate scanerul?

Calculeaza accelerația de la 0 la 100. Cifrele Afișează în mai multe sisteme de măsurare. Abilitatea de a exporta informații care pot fi imprimate.

instrument de scanare pentru diagnosticarea vehiculelor Smart Scan Tool capabile să:

 • Pentru a determina și afișa codul de eroare (DTC): de exemplu, P0104 „Defecțiune un debitmetru de aer,“Р0217 motor supraîncălzește, Р0174«lean», etc sunt, de asemenea, luate în considerare codurile speciale dezvoltate de.
 • Pentru a afișa viteza arborelui cotit.
 • Pentru a notifica erorile reale și le corectează în cazul în care nu necesită intervenția directă a mecanicii.
 • Pentru a rezolva problema cu butonul constant clipește Verificare motorului.

Când aveți nevoie de diagnosticare de calculator

Diagnosticare calculator este recomandat, de îndată ce următoarele aspecte:

 • transmisie plină de coșuri;
 • simțit întreruperi în funcționarea motorului;
 • se aprinde lampa indicatoare defecțiune amplasat pe panoul de bord;
 • în cazul în care vehiculul este supus la o varietate de activități preventive (schimbarea uleiului, întreținere, bujii, flush injectoare, supape etc. reglare);
 • revizuire a fost mult timp în urmă.
Asigurați-vă că pentru a inspecta masina pentru problemele de care aveți nevoie atunci când cumpără. Mai ales dacă vorbim despre achiziția fostei instanță de utilizare.

Parametrii tehnici

 • tensiune în stare pe: 12 volți;
 • existența unei protecții interne la supratensiune și scurtcircuit;
 • LED-uri USB Tx / Rx, OBD Tx / Rx și Power;
 • adaptorul este instalat în OBDII conector;
 • Procesor: ELM327;
 • rata de schimb de informații: 9.6 sau 38400 baud.

Cerințe PC:

 • Sistem de operare: de la Windows 98, și mai mult;
 • CPU: Intel Pentium 150 MHz și peste;
 • RAM: cel puțin 16 MB;
 • spațiu pe disc: cel puțin 50 MV;
 • Bluetooth.

Programele de diagnosticare de pe disc:

 • 15 programe pentru laptop și PC;
 • 7 prog. pentru Android;
 • 5 prog. pentru Windows CE;
 • 3 prog. pentru Windows Mobile;

Preț

recenzii lectură a Smart Scan Tool, este posibil să observați că unele “șoferii” se plâng ar fi determinat creșterea costului de gadget. Ei spun, puteți găsi sistemul la un preț mai mic. Da, într-adevăr, poți. Numai dispozitiv ieftin ar fi de folos. Marea majoritate a dispozitivelor ieftine funcționează prost, lipsesc multe greșeli grave. Și ciclul de viață au o foarte scurtă.

Scanner Smart Scan Tool este un asistent de încredere. Baza de date conține un număr foarte mare de coduri care indică probleme cu „calul de fier“. Din cauza acestei analize esec este efectuat mai eficient. Defectele sunt identificate rapid și, de asemenea, eliminate rapid. Dezvoltarea canadian a fost de asemenea diagnosticat, ceea ce face pentru o sută. Numai ei iau bani pentru asta, și tu cu propriul său scaner este capabil de a verifica gratuit.

O astfel de avantaj evident, precum și calitatea dispozitivului, durabilitatea, versatilitatea și pliat prețul & mdash existent; 1990 ruble. În plus față de costul produsului în sine va trebui să plătească și cheltuielile de transport. Valoarea lor depinde de distanța de locația dumneavoastră.

În cazul în care pentru a cumpăra

beneficii imense pentru proprietarii de vehicule, dispozitivul a generat un val de fraudă. Numai distribuitorul oficial lucrează direct cu producătorul, garanteaza 100% de calitate a produsului. Deci, înainte de a cumpăra, citiți condițiile de vânzare, preț, comentarii comerciale, astfel încât să nu pentru a rula într-un fals. Ai grijă!

distribuitor oficial oferă pentru a achiziționa un Smart Scan Tool nu este plătit în avans, așa-numita “cod”. Esența acestei metode de plată, după cum urmează: vânzătorul va trimite bunurile prin poștă e-mail & rArr; ai venit la cel mai apropiat oficiu poștal și să verifice bunurile și rArr primite; dacă sunteți mulțumit, veți plăti pentru achiziționarea în cadrul Departamentului. Transferul de bani distribuitorului de angajații e-mail.

Această metodă de plată este foarte profitabilă, deoarece veți plăti bani nu pentru pisica în sac, și a primit efectiv bunurile. În plus, vânzătorul garantează 100% de restituire, dacă nu sunteți mulțumit.

Pentru a comanda scaner Smart Scan Tool trebuie să:

 • du-te la site-ul web al implementatorul;
 • completați toate câmpurile (nume, telefon);
 • așteptați un apel telefonic de la un angajat al companiei de vânzare;
 • pentru a discuta toate nuanțele de livrare. Operatorul vă va spune, de asemenea, în cazul în care scanerul aparatului, în cazul în care este conectorul de diagnosticare, etc .;
 • să se aștepte mărfurile.

Când trimiteți coletul, acesta este atribuit un număr. Acest număr va fi trimis la e-mail sau telefon. Pe ea va fi capabil de a ridica articolul dvs. în e-mail. Parcela este trimis în ziua înregistrării. Înainte de a părăsi produsul trece de inspecție de control al calității.

Transport se face peste tot în Rusia. În colțuri îndepărtate ale țării parcelei este de până la 2 săptămâni. Locuitorii din capitală și Sankt Petersburg poate obține scanerul în termen de 2-3 zile de la comanda. Livrarea prin curier este posibil. În acest caz, plata se face la curier. Produsul este certificat.

Smartscantm & mdash; o garanție de încredere în conducere în condiții de siguranță!

Cautati gadget de diagnosticare unic Smart Scan Tool, care permite identificarea în timp util a defecțiunilor vehiculului și pentru a salva pe vizita STO. Ce este Smart Scan Tool Car & mdash; același organism ca oameni, doar neînsuflețit. Mecanismul oricărui vehicul & mdash; doar un proces simplificat

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...