Smartwatch V8 - ceas, produse originale, cumpara acum, comentarii, pret
Sănătate și Tu

Smartwatch V8 – ceas, produse originale, cumpara acum, comentarii, pret

ceas inovatoare astăzi doresc să aibă de fiecare om

moderne, femeie și copil. Acest lucru se datorează mnogofunkcionalniy timp moderne de gadget-uri care sunt cu adevărat utile în viața de zi cu zi, în muncă și de studiu. În partea de sus a vânzărilor sunt de telefon ceas Smartwatch V8 comentarii nu sunt

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

doar apreciativ, și entuziast. Ei Express oameni de diferite vârste și activități, pentru că având astfel de electronice de pe o parte, puteți fi la curent cu toate evenimentele, de a comunica cu partenerii, pentru a transmite ordine și de a efectua multe alte lucruri.

Imensa popularitate justifică prețul bugetar, stilul, ușurința de utilizare. Dar toate aceste avantaje au numai produse originale și nu omologii, oferă furnizori de încredere. Un ceas achiziționat de la trișorii, de asemenea, arata frumos, dar ele nu sunt echipate cu aceste funcții complexe, care sunt reale Smartwatch V8, care pot fi cumpărate doar pe site-ul oficial. Acest gadget este combinat cu tehnologia modernă, aceasta nu este o suma de bani cumpărători înșelătorie, iar oferta de a păși în viitor, cu un dispozitiv la îndemână, care va fi ghid.

Conținutul

 1. Ce este un Smartwatch V8
 2. Caracteristici ale modelului și compararea cu colegii
 3. Ce este exprimat în versatilitatea miracol ore
 4. Caracteristici tehnice ale gadgetului
 5. Asta vă va da programul de lucru
 6. Smartwatch V8 specialiști
 7. Feedback-ul negativ
 8. V8 SmartWatch recenzii, clienții fericiți
 9. În cazul în care pentru a cumpăra Smartwatch V8 și pentru cât de mult
 10. OL>

  Ce este un Smartwatch V8

  Produsul are un design deosebit. Designul său este conceput în așa fel încât omul este confortabil de purtat această utilizare de zi cu zi element. Cazul are forma rotunda, care este de obicei psihologic confortabil pentru fiecare proprietar. Oamenii sunt folosite pentru ceasuri cu cadran rotund, astfel încât producătorii au început să producă modele populare. Dar alegerea de cumpărători este, și este destul de largă. La achiziționare, utilizatorii să acorde o atenție la caracteristicile distinctive și avantaje ale produsului.

  1. Design sportiv combină cu

   Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

   o paletă de culori variată.

  2. Puteți comanda produse în negru clasic sau selectați opțiunea exclusivă, de exemplu, cu o tentă de culoare roșie de sânge.
  3. Cazul gadget ceas este realizat din metal.
  4. Curea flexibilă de polimer ecologic.
  5. OL>

   Pentru a poseda un astfel de ceas este de prestigiu să poarte frumos, și se simt cu ei în gros de lucruri.

   Caracteristici ale modelului și compararea cu colegii

   În plus față de semne externe, trebuie să știți mai multe despre umplutura interioară a mișcării. Smartwatch V8 au un conector pentru încărcare micro USB, care se află pe partea stângă și este închis cu un dop din cauciuc. Pe partea dreaptă

   a cazului are o pereche de butoane. Acumulator (litiu), ascuns sub capacul din spate, este detașabil. Aici este splaty:

 • pentru cartele SIM, micro SIM;
 • pentru card de memorie micro SD.

Producătorii au oferit diferite opțiuni ale firmware-ului acestui model. Există trei cadrane pe ecran, printre care tradițional și familiar pentru toate switch-uri. Cu toate acestea, el este cel mai impresionant, deoarece se pare frumos și este un clasic. Daca se compara cu Smartwatch V8 de modele GT08, A1 și altele, trebuie remarcat faptul că orele de meniul nostru line-up are un mare avantaj. Este mai spațioasă, făcând uz de gadget cât mai ușor posibil. Sincronizarea cu telefonul smartphone prin Bluetooth vă permite să utilizați toate caracteristicile de ore.

Sugerează set la ceas inteligent – o copie a galaxiei S7 Samsung. Examinați și impresii ale clienților după utilizare.

Pentru ai pierdut sau uitat telefonul include un program de „Antipatica“. Acesta este un lucru foarte convenabil, după cum sa menționat de către toți utilizatorii. Player-ul audio este configurat pentru

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

a reda muzică și biblioteca smartphonemag, și un card de memorie.

Având astfel de caracteristici, proprietarii de revizuire Smartwatch V8 SmartWatch sunt dispozitiv multifuncțional, fără de care este dificil să se facă la om, în ritmul vieții moderne.

Ce este exprimat în versatilitatea miracol ore

Lista de avantaje și opțiuni de examinare Smartwatch V8, care sunt încorporate în componentele electronice ale gadgetului, care va impresiona orice utilizator avansat:

 • poate fi folosit pentru a apela la telefon folosind un standard SIM MicroSIM;
 • este instalat în agenda telefonică, apelurile înregistrate în jurnalul de apeluri;
 • puteți primi și trimite SMS-uri;
 • există un înregistrator de voce și aparat de fotografiat;
 • există un suport card de memorie SD funcția;
 • prevăzut pentru sincronizarea cu un smartphone pentru contacte și înregistrarea apelurilor prin Bluetooth;
 • puteți controla camera de smartphone (dar pentru Android au nevoie de spectrumorange);
 • audio player cu capacitatea de a asculta muzică de pe telefonul smartphone și cardul introdus;
 • “Antipatica” și “sedentar” memento;
 • seta funcția de vizualizare de fotografii;
 • Apelare cu ecran de înlocuire;
 • calendar, calculator, pedometru, ceas și alarmă;
 • aveți

  opțiunea unei bratara de fitness și un mod de economisire a energiei.

Acesta este magia Smartwatch V8 – acesta este un companion util sportiv, om de afaceri, de student, casnică, pensionar. Ei au nevoie de tot, astfel încât acest produs este la vârf a cererii pe portalul nostru. Vă recomandăm să se grăbească să cumpere un miracol ceas electronic unic care îndeplinește toate cerințele de certificate de calitate produs inovator.

Caracteristici tehnice ale gadget

 1. Are un procesor MTK6261D.
 2. Parametri de comunicare -. GSM 850/900/1800 / 1900МГц
 3. Caracteristici ecran -. Ecranul TFT 240×240 tactil
 4. Memorie:. 32MB ROM + Micro SD slot cu suport pentru carduri de memorie microSD
 5. poliglot – 13 limbi, inclusiv rusă, engleză
 6. .

 7. Trei cadrane interschimbabile.
 8. Difuzor cu opțiunea Handsfree.
 9. Setări de compatibilitate IOS Android, Bluetooth 3.0 +.
 10. Capacitate baterie 350 m / h.
 11. Dimensiuni 53 x 45 x 13mm.
 12. Greutatea totală inclusiv curea – ’60
 13. OL>

  Pachetul include ceasul în sine, plus cablul de încărcare, plus manualul de instrucțiuni în limba engleză de ambalare. Produsul are o durată de garanție de șase luni.

  Baterie Smartwatch V8 pentru utilizatorul poate fi încărcat la fiecare trei zile, în cazul în care standardul de descărcare, încărcat complet de încărcare suficient pentru a doua zi.

  care vă va oferi programul de lucru

  Având-le pe o parte, sunteți în comunicare constantă cu cei care aveți nevoie. Prin urmare, ele sunt indispensabile pentru muncă, pentru control parental, pentru a se asigura că, chiar și în vacanță nu trece cu vederea afacerea. Orice apel efectuat de la ceas, și, de asemenea pentru a apela.

  Dacă sunteți de conducere, atunci puteți lua un apel, fără a lua telefonul și de pe ceas. În același mod SMS citit. Având în vedere că apelurile telefonice pot duce la penalități sau accidente, valoarea gadget pentru șoferii care nu poate fi supraevaluat.

  Acest model arată exact la fel ca și versiunea mai scumpă a Apple Watch, așa că se va simți încrezător. Acest brand la modă, modern și elegant, care promovează autodeterminarea în orice societate. Aceste beneficii minimiza comentarii negative despre produs.

  Smartwatch V8 specialiști

  Ghenadie Orlov, administrator de sistem, Moscova:

  “Toți oamenii ocupati recomanda sa cumpere ceasuri inteligente Smartwatch V8. Este perfect punct de vedere tehnic, dar este o versiune buget de marcă Apple a Watch, care este acum la vârf a cererii. Nu este doar prețul, deși joacă un rol important, și că acest mecanism a creat un set optim de caracteristici pe care le va folosi de zi cu zi. Acesta înlocuiește aproape un smartphone în comunitatea de afaceri, în excursii, în vacanță. sunt atât de obișnuit cu faptul că pe de o parte i au un organizator virtual al timpului meu, ce să fac fără ea nu se poate. este mult mai ușor să lucreze pe computer în timp ce programați, puteți răspunde la apel. o această funcție numai pentru mine a fost motivul pentru achiziționarea unui gadget“ . EM>

  Feedback-ul negativ

  Veronica, studentă, Kiev:

  “De îndată ce am auzit despre ceas inteligent SmartSmartwatch V8, comandat doar rapid și a primit un lucru râvnit. Dar am servit mult timp. Am folosit ca tot ceasul perfect este rezistent la apă, și sa dovedit că acest lucru calitatea acestui model. am uitat să decoleze și să le scăldate în duș. rezultatul este ca eu sunt acum fără un ceas și nici bani. Vă recomandăm ca toată lumea să se familiarizeze cu manualul de utilizare în detaliu înainte de cumpărare. a fost posibil să producătorii de veni cu un fel de semnal, atunci când lovit de primele picături de apă pe corp la oameni uituci nu sunt dezamăgit în produs. “

  V8 SmartWatch recenzii, clienții fericiți

  Valery, 16, Krasnodar:

  “Părinții mi-a dat o zi de naștere Smartwatch V8, eu sunt foarte multumit. Acum am ocazia de a juca sport și să fie conștienți de evenimente care se petrec prietenii mei. Eu în timpul antrenamentului, SMS citit lor secret de antrenor. El este pentru distragere a atenției de la lecții ne mustră întotdeauna și urmăriți în tăcere spune-mi toate știrile, și știu cum să se ocupe cu firma de seara si de unde vom merge eu, de asemenea, ca și funcționalitatea de a utiliza două Mediatek -. carte și smartphone precum și vizualizare fotografii șterse. pe scurt, acesta este un lucru foarte util, și datorită părinților și a producătorilor pentru ea. “

  Claudia, 69, Stavropol:

  “Sa întâmplat că ceva timp după ce prejudiciul am fost imobilizat la pat și era imposibil să semnalizeze o strânsă, atunci când am nevoie de ceva. Dar am rezolvat această problemă cu ajutorul dat de fiica, Smartwatch V8. Acest minune a tehnologiei m-au ajutat într-un moment dificil, am trimis cu ușurință un apel către fiica și ea a venit la mine la momentul potrivit. acum, la o parte cu acest ceas, nu pot. Obișnuiți la faptul că brațul și ceas cu alarmă, timp, memento și podschitivala pași. acesta este un lucru foarte necesar, pentru că telefonul în mod constant, nu-mi amintesc unde am pus-o și acum a lua SMS-uri de pe ecran timp. vă sfătuiesc pe toți oamenii în vârstă să aibă un astfel de gadget. i sunt sigur că va fi un ajutor real, în viața ta“.

  În cazul în care pentru a cumpăra Smartwatch V8 și pentru cât de mult

  Smartwatch V8 SmartWatch pentru a cumpăra în performanța inițială este posibilă numai pe site-ul oficial . Dacă nu doriți să fie înșelat și cheltui bani pentru nimic, apoi să ia decizia corectă conform algoritmului de cumpărare. Adică, urmați link-ul de pe portal și să învețe totul despre noutatea. Există informații cu privire la caracteristicile tehnice, prețul și beneficiile produsului. Dacă este necesar, puteți face cunoștință cu certificatul virtual al calității și comentariile clienților cu privire la modul în care funcționalitatea orelor de program pentru a satisface cerințele dumneavoastră.

  Vestea bună pentru utilizatori este faptul că mărfurile pot fi schimbate în conformitate cu normele în vigoare. Advance de la clienții companiei nu au nevoie. Veți plăti pentru produs atunci când acesta este primit. Modalitati de plata pot fi diferite. – card, numerar, e-portofel

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...