Sănătate și Tu

SmileFactor Kit pentru albirea dintilor: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Ce este SmileFactor

Un zâmbet frumos este cheia succesului. Ea are un mod magnetic de oameni la el și dă o stare de spirit bună el zâmbind. Smile este un semn de deschidere a persoanei. Acesta atrage și năluci. Dar ce să facă atunci când culoarea dinților suficient de albi?

Fiecare persoană este de multe ori se confruntă cu problema de disconfort în gură. Ne este rușine să zâmbească pe larg și să demonstreze acoperite cu dinți cu o nuanță de culoare gri-galben nu doresc. Există mai multe moduri diferite de a menține culoarea sănătoasă a dinților. Dar, din păcate, nu toate dintre ele sunt eficiente. proceduri dentare costisitoare, nu permite, dar pastă obișnuită nu a avut rezultatul dorit.

La sfatul medici stomatologi pentru a albi dintii in mod corect, fără a provoca daune pentru a le, folosind set moderne SmileFactor. Kit-ul include un gel de albire unic, cu o formulă brevetată și restabilește smalțului pasta de dinti.

După 5-7 zile de utilizare a kitului, culoarea dinților deschiderea culorii 4-5 tone. Pasta de dinti are un efect terapeutic. Reface smalțului și lupte cariilor dentare. Efectul elimină întunecare în locuri greu accesibile dintre dinti si distruge pietrele dintelui.

Astăzi, în funcție de persoanele care au experimentat un nou medicament nu este mai eficient și simplu pentru uz casnic.

Cum

Problema cariilor bantuie fiecare persoană. Cineva acest proces este mai rapid, cineva mai lent. Aceasta depinde de statutul imun. Țigări, cafea, ceai tare, dulciuri, desigur, lăsa, de asemenea reziduuri neplăcute. Chiar și periaj regulat după fiecare masă nu este în măsură să prevină încălcarea integrității smalțului.

Un mare pericol pentru oameni sunt, de asemenea, de pietre dentare. Acestea sunt formate de viață și de bacterii moarte, care este un film lipicios. În termen de 2 zile de formare a transformat într-o formațiune solidă de pietre dentare. Pentru a le elimina pe cont propriu este imposibilă. Ei se agață ca lipitori pe navă, și să conducă la boli, periodontita, gingivita, și în cele din urmă pentru a finaliza distrugerea dintelui.

paste regulate nu se poate elimina complet toate placa pe dinti. Acest lucru este valabil mai ales de locuri greu accesibile. Trebuie să utilizați medicamente mai puternice.

Set SmileFactor create din materiale de calitate extrem de înaltă. Produsul se bazează pe tehnologia americană prevăzută cu gel albastru pentru a restabili smalțului. Compozitia componentelor este un corector natural și oferă îngrijire de bază pentru cavitatea orală. Nu deteriorarea smalțului și previne depunerea plăcii bacteriene și apariția cariilor dentare.

Elementele principale ale acțiunii SmileFactor sunt: ​​

 1. albire în siguranță la domiciliu.
 2. îndepărtarea completă a coloraiilor de smalț și placa galben.
 3. Remove karasneh pete negre.
 4. Distrugerea formațiunilor de tătare.
 5. Sensibilitatea redusă.
 6. Lucrări în locuri greu accesibile.
 7. Nu conține compuși periculoși.
Aplicarea albire a medicamentului în combinație cu pasta de dinti Theodent vă permite să obțineți cele mai bune rezultate.

Compoziția

Setul include:

 1. gutiera Thermoplastic proiectat pentru fălcile superioare și inferioare . gutiere sunt aceeași structură individuală maxilarului pentru fiecare persoană. Astfel, fluidul aplicat cu ajutorul lor, distribuite uniform pe întreaga suprafață.
 2. Gelul de albire în seringi. În cantitate de 3 bucăți. În compoziția sa este utilizată este inofensiv pentru peroxid de carbamidă gingiilor. Datorită acțiunii sale unice de albire are loc.
 3. O seringă cu un albastru gel regenerare . Acesta este utilizat pentru a ameliora sensibilitatea și întări stratul superior.
 4. Albastru Ray lampă cu o lumina ultravioleta rece. Sub spectrul său special de radiație este ușoară încălzire a agentului de albire pentru a îmbunătăți acțiunea. Nivelul lămpilor de încălzire este minimă și se numește „lumină rece“.
 5. cadou pasta de dinti Theodent . Este un instrument foarte eficient pentru a lupta placa. luptă activ carii și alte boli orale.
 6. Sfaturi seringi pentru ușurința de aplicare a lichidului.
 7. Aspectul color emailului pentru a îmbunătăți tonul.
Setare SmileFactor mare ca un mijloc de a avea grijă de cavitatea orală. Spălatul pe dinți în plus, alte paste, nu este necesară, ca și alte metode de albire.

Instrucțiuni de utilizare

Utilizarea medicamentului nu cauzează dificultăți. Dar necesită o abordare atentă și performanță a tuturor normelor de aplicare.

 1. Mai întâi trebuie să utilizați gutiera termoplastic. Ei au nevoie să se înmoaie în apă caldă, astfel încât acestea să devină forma mai elastică. Pentru acest lucru este cel mai bine este să folosiți o oală largă. Necesitatea de a coborî tava separat pentru a le împiedica să comasare unele cu altele.
 2. Introduceți tava în gură și lăsați-le pe impresia de calitate a dintilor.
 3. Se taie mânerul de silicon, pentru a preveni orice acțiune ulterioară.
 4. Dispensați o cantitate mică de albire a suspensiei din seringă în scobiturile dinților.
 5. Introduceți tava cu gel înapoi în gură.
 6. Porniți lampa Albastru Ray (baterie) și clemă dinți. Se pare ca mamelonul in gura unui copil. Păstrați timp de 15 minute.
 7. După procedura, se clătește cu gura apă caldă.
 8. Re-tratament cu un albastru gel revitalizant. Timpul de retenție a gelului poate dura între 5 și 20 de minute.

curs minim de tratament este de 14 zile. Utilizarea medicamentului poate continua la voință. După 10 zile de utilizare a medicamentului, nu neapărat să folosească în fiecare zi. Puteți efectua procedura de la un moment convenabil pentru tine.

Mărturie

Dezvoltarea unui medicament a inclus ideea de a crea un mijloc universal pentru a asigura îngrijirea adecvată a cavității bucale și a da dinții un aspect alb, în ​​același timp. Producătorul descrie în mod deschis principalele avantaje ale medicamentului, înainte de alte mijloace de natură similară.

 1. Nu conține peroxid de hidrogen. Este posibil să fi văzut articole pe tema albire a dintilor folosindu-l în casă. Cu toate acestea, efectul său este foarte periculos. Doar câteva dintre aplicațiile sale pot provoca daune ireparabile.
 2. Nu „mănâncă“ și nu dăunează smalțului. Efectul Theodent pasta de dinti întărește și stimulează creșterea.
 3. Caria distruge educația. Luminează pete negre și previne formarea lor în viitor.
 4. Luminează tonul de 3-5 ori. Calitatea dintilor albire depinde de culoarea naturală a dinților titularului.
 5. Reduce sensibilitatea. Previne formarea oskoma când consumul de alimente acre.
 6. Nu conține cancerigene chimice SLS.
 7. Conține un nivel scăzut de PDA abrazivitate. Acest lucru înseamnă că medicamentul este absolut sigur pentru sănătate în caz de înghițire.

Contraindicatii

Kit de albire a dintilor Smallvector nu produce efecte adverse și nu dăunează sănătății. Dar există câteva puncte individuale, care avertizează medicii stomatologi:

 1. O ușoară contact a medicamentului pe limba si in gura. Aceasta poate provoca un gust neplăcut ușoară.
 2. Nu este recomandat pentru copii sub 12 ani, gravide și care alăptează sugari sân lapte femei.
 3. Efectul de albire pentru cei care poartă aparat dentar nu se poate întâmpla în mod uniform.
De droguri nu este un remediu pentru carii. Persoanele cu leziuni profunde Carissimi, trebuie să vă contactați medicul dentist.

Preț

Costul SmileFactor destul de loial, în comparație cu prețurile pentru serviciul în clinici. Site-ul oficial al producătorului oferă reduceri speciale și oferte.

În momentul în care puteți lua parte la acțiunea „2 pentru 1“, în care, Theodent pastă de dinți care nu sunt incluse în costul total al elementului și este un cadou. Reducerea pe produs este de 50%.

În cazul în care pentru a cumpăra

Vand SmileFactor posibil, pe site-ul oficial al furnizorului. Farmacia acest medicament nu se aplică. Plata are loc după primirea mărfurilor. Pentru a contacta un consilier folosind funcția „apel invers“.

Dă-te un zambet alb pentru albirea dinților SmileFactor. Ce este SmileFactor zâmbet frumos este cheia succesului. Ea are un mod magnetic de oameni la el și dă o stare de spirit bună el zâmbind. Smile este un semn de deschidere a persoanei. Acesta atrage și năluci. Dar ce să facă atunci când culoarea dinților suficient de albi? Fiecare persoană …

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...