Sănătate

Sportagen+ -opinions, comentarii, pret,

Acest acord este încheiat între Dvs. individ și administrarea resurselor online, magazinul online

User – o persoană fizică de vârstă, pot, prin acțiunile lor de a dobândi drepturi civile și să le pună în aplicare în mod independent, și capacitatea acțiunilor lor de a crea pentru sine sarcinile civile, pentru a efectua în mod independent și să fie responsabil în caz de eșec, acceptați termenii acestui acord de utilizator și utilizarea serviciilor site-ului.

Producator -. O persoană care, datorită activității lor economice, pe baza activităților antreprenoriale, angajate în fabricarea și întreținerea produselor

Administrare – entitate de afaceri (OGRN:. INN:, locul de înregistrare 🙂 proprietarul site-ului pe baza drepturilor de proprietate private și care oferă sprijin organizațional, financiar și tehnic la existența și funcționarea site-ului

– Părțile. Administrația, Utilizatorii și vizitatorii site-ului

Site – magazin online de resurse pe Internet cu numele de domeniu, care rămâne sub control organizațional și care este deținută de către autoritatea, în ceea ce privește drepturile de proprietate privată

.

Produse -. Bunurile și serviciile oferite utilizatorului de către Administrație, o listă exhaustivă de care este postat pe site-ul

Oferta publică – proprietatea se adresează unui cerc nedeterminat de persoane sau a mai multor persoane concrete oferta, care exprimă cu siguranță și în mod specific intenția persoanei care a făcut propunerea, să se considere încheiat acest acord cu destinatar, care va accepta oferta.

Acceptare – acceptarea deplină a uneia dintre condițiile părți ale ofertei publice ale administrației de a încheia acest acord utilizator. Prin acceptarea ofertei publice are loc la începutul utilizării site-ului (inclusiv în scopuri educaționale) și serviciile sale (serviciile).

1. Dispoziții generale

1.1. Acest acord de utilizare (denumit în continuare „Acordul“) definește regulile generale de vizitare, utilizarea serviciilor și a standardelor de comportament general pe site și reglementează raporturile juridice civile între utilizatori și utilizatori și administrația în procesul de interacțiune a acestora.

1.2. Prezentul acord poate fi modificat de către Administrație în mod unilateral. Administrația nu suportă obligațiile de notificare personală cu privire la orice astfel de modificări. Noua ediție a acordului intră în vigoare de la data publicării pe site-ul web.

1.3. Termenii acord se aplică tuturor vizitatorilor site-ului, fără excepții.

1.4. Vizitatorul / Utilizatorul, incepand de a utiliza serviciul de magazin on-line confirmă faptul că el este familiarizat cu prevederile acestui acord de utilizare în minte sunet și memorie clară, le înțelege pe deplin și să accepte termenii de utilizare în întregime. Dacă nu sunteți de acord cu termenii acestui acord (parțial sau în totalitate), o persoană care a exprimat o astfel de voință, are dreptul de a utiliza câmpul de informații ale site-ului.

2. Reglementarea interacțiunii dintre părți

2.1. Administrația furnizează domeniul informații activităților unui magazin online, care include, dar nu se limitează la următoarele informații: denumirea, forma, calitatea produselor, valoarea acesteia, precum și cu privire la procedura de plasare a ordinelor de plată și livrarea produselor către utilizator de către reprezentanții Administrației. Informațiile sunt furnizate în mod gratuit.

2.2. Utilizatorul va plasa o comanda pentru produsele. Administrarea poate, dar nu este obligat să ofere sfaturi scurte sau consultativ în natură punând întrebări. Furnizarea unei astfel de consiliere este gratuit.

2.3. Pentru a primi serviciul specificat la punctul 2.2. Acordul utilizatorului, utilizatorul să pună întrebarea lor. În acest caz, este necesar să se rezume întrebarea dumneavoastră și lăsați datele de contact. – E-mail, numărul de telefon de contact

2.4. Administrația are dreptul de a nu răspunde la plasat o cerere de utilizator și nu oferă răspunsul, în cazul în care această solicitare va fi vag, conține brutal, numele de utilizator ofensator, cuvinte, și slovooborotami la Administrația, părțile terțe, precum și din alte motive, condus de credintele interne.

2.5. Punerea în aplicare furnizate de serviciul de site și (sau) capacitățile nu furnizează utilizatorului orice drepturi exclusive și privilegii.

2.4. Părțile menționate aici au fost de acord că administrația are dreptul de a plasa blocuri publicitare, bannere, reclame intr-o varietate de domenii, inclusiv în cazul în care există informații publicate de către utilizator, fără consimțământul utilizatorului.

2.5. Informațiile postate pe site-ul de administrare este un rezultat al activităților intelectuale ale autorității și toate proprietățile și drepturile morale în astfel de informații aparțin Administrației, până când, până când se prevede altfel. Astfel, utilizatorul nu are loc nici un drept exclusiv cu privire la rezultatele activităților intelectuale ale Administrației, exprimată în grafic, text, forma audio-video, plasat proprietate de pe site-ul web.

2.6. Administrația nu este responsabil pentru protecția drepturilor încălcate ale utilizatorului în contextul soluționării litigiilor pe acest teren, inclusiv în instanța de judecată.

2.7. încălcarea de către Utilizator a dreptului de autor deținute de Administrație și (sau) alte persoane, atrage după sine pentru contravenientului la răspundere în conformitate cu legislația Federației Ruse.

2.8. În cazul încălcării drepturilor de autor de către un utilizator, prin intermediul ilegale de cazare nu este deținut de către utilizator a materialelor, Administrația scutește de la accesul liber la astfel de materiale, la cererea proprietarului legitim.

2.9. Utilizatorul este interzis să posteze informații care conțin în mod direct sau indirect, elementele comune ale pornografiei, ofensatoare, care încalcă, deteriorând demnitatea cuiva, conținând căile de atac pentru violență, excese și alte acțiuni care implică încălcări ale legislației în vigoare definită competența teritorială a conține software rău intenționat, și (sau) alte informații care pot dăuna unor terțe părți.

2.10. În cazul unei încălcări a clauzei 2.9. din prezentul acord și nerespectarea cerințelor Administrației, inclusiv eliminarea unor astfel de informații de la accesul publicului Utilizatorii site-ului sunt responsabile, în conformitate cu dispozițiile prezentului acord și (sau) legislația în vigoare a Federației Ruse. Administrarea în acest caz, are dreptul de a elimina menționată la clauza 2.9. informații în mod independent.

2.11. Administrația nu este responsabil pentru rezultatele utilizator care vizitează o terță parte (resurse externe), link-uri la care pot fi postate pe site-ul web. Sub rezultatele înseamnă orice rezultat, indiferent de natura acesteia, și, de apariția pe care utilizatorul a suportat niciun prejudiciu material, prejudiciu moral și alte manifestări negative.

2.12. Produsele oferite de Administrația Utilizatorilor, distribuite la distanță în cadrul cerințelor prevăzute de legislația în vigoare a Federației Ruse, este certificat și îndeplinește cerințele prevăzute în legislația în domeniul protecției drepturilor consumatorilor.

3. Utilizarea serviciilor de către utilizator

3.1. Utilizatorul are dreptul de a utiliza în mod liber serviciile și propunerile prezentate pe site-ul în întregime, cu excepția cazului în care o astfel de utilizare este ilegală, încalcă drepturile, libertățile și interesele Administrației și (sau) a altor utilizatori site-ului.

3.2. Ordinea de plasare a comenzii

3.2.1. Utilizatorul vizitează în mod independent, câmpul de informație a site-ului, selectează un produs și o comandă.

3.2.2. Dacă este necesar, Administrația furnizează consultativ utilizatorului și servicii de informare în selectarea produselor în modul stabilit de prezentul acord de utilizare.

3.2.3. Utilizatorul selecteaza produsele, care este postat pe site-ul, iar administrația nu este responsabil pentru consecințele în cazul plasării comenzii pe resurse terțe părți. Acest element are aceeași forță juridică și în cazurile în care alte site-uri copie, informații duplicat postate pe site-ul, inclusiv numele de marcă, logo-ul, design, stil de prezentare a informațiilor de pe site-ul.

3.2.4. Comandarea se face prin completarea formularului de cerere. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii. La sfârșitul formularului, faceți clic pe „Comandă“.

3.2.5. Părțile au fost de acord că numărul de telefon (adresa de e-mail) a utilizatorului, Administrația transmite mesajul de informații scurt, cu detaliile comenzii și / sau alte informații necesare. Utilizatorul începe să utilizeze serviciul magazinului online acceptă această condiție în totalitate și garantează că nu va avea nici o pretenție cu privire la acest subiect.

3.2.6. După operațiile de mai sus, cererea de utilizator este atribuit un număr unic, iar comanda este plasat, ceea ce a emis notificarea în cauză. De ceva timp, administrația comunică cu utilizatorul specificat în p 3.2.5. modul de a confirma comanda.

3.3. Modalitatea de plată

3.3.1. Produsele trebuie să fie plătită în formatul de plată de 100% sau în alți termeni care au ajuns părțile în timpul plasarii comenzii de utilizare, și (sau) alte etape de interacțiune între părți.

3.3.4. Transport de produse se face numai după atingerea condițiilor stabilite în clauza 3.3.1. Contractului de utilizator.

3.4. Ordinea de livrare a produselor

3.4.1 livrarea produselor pentru utilizator este efectuată de propria noastră autoritate de transport, sau o companie de transport.

3.4.2. Termenele de livrare, pentru fiecare individ luate în caz de izolare.

3.4.3. Ordinea și livrarea produselor către utilizatorul este determinată în procesul de plasare a comenzii de către utilizator.

3.4.4. Părțile au convenit că livrarea produselor către utilizator se efectuează în conformitate cu acordul nostru de utilizare. Livrarea produselor de către utilizator din depozit este posibil, cu aprobarea suplimentară a procedurii de auto-administrare.

3.4.5. În cazul livrării de produse cu privire la condițiile de plată posta, produsele sunt trimise prin curier la utilizator numai după ce utilizatorul a plătit pentru curierat costul total de producție.

3.5. Ordinea de returnare a produselor

3.5.1. Utilizatorul are dreptul de a refuza bunurile în orice moment înainte de transferul său, și după transferul mărfurilor – în termen de 7 zile, cu excepția cazului când acest utilizator drept este restricționată de legislația actuală a Federației Ruse

.

3.5.2. Returnați produsele de bună calitate este posibilă dacă rochie de comerț, proprietăți de consum, precum și documentul care confirmă faptul și condițiile de achiziționare a produselor menționate.

3.5.3. Utilizatorul nu are dreptul să refuze bunurile de bună calitate, având proprietăți definite în mod individual, în cazul în care aceste produse pot fi utilizate numai pentru achiziționarea unui utilizator.

3.5.4. La refuzul Utilizatorului din produsele, fabricantul produselor trebuie să-l restituie suma plătită de utilizator, în conformitate cu contractul, cu excepția costurilor de transport de la utilizatorul produsului returnat, nu mai târziu de 10 zile de la data prezentării de către utilizator a cerințelor relevante ale producătorului.

4. Atribuțiile și responsabilitățile părților

4.1. În cazul utilizării Administrației de proprietate intelectuală a conținutului site-ului pentru orice scop, utilizatorul trebuie în prealabil, înainte de plasarea unor astfel de materiale, pentru a obține permisiunea administrației. Cu permisiunea Administrației, Utilizatorul trebuie să afișeze numele complet și numele de domeniu al sursei în următorul format: Internet-magazin. Hyperlink trebuie să fie activă și directă, când faceți clic, navighează la o anumită pagină a site-ului din care este luat materialul.

4.2. Prin analogie cu instrucțiunile din secțiunea 4.1. din prezentul acord, Utilizatorul se angajează să acționeze în cazul utilizării proprietății intelectuale care aparțin unor terțe părți. Metoda și procedura de punere în aplicare specificate în negocierile cu proprietarul materialelor.

4.3. Administrația nu este responsabil pentru acțiunile utilizatorului care a cauzat încălcarea drepturilor unor terțe părți, cu excepția cazurilor prevăzute de legislația în vigoare a Federației Ruse.

4.4. Administrația nu este responsabil pentru conținutul postat de către utilizatori.

4.5. Administrația nu este responsabil pentru conținutul site-ului opinii ale utilizatorilor. Opiniile utilizatorilor site-ului sunt opiniile subiective ale autorilor lor, în nici o cerere de mod de a fi obiectiv. Ele pot să nu coincidă cu opinia publică și să nu fie adevărat.

4.6. Decizia privind acordarea / neacordarea de date cu caracter personal se face de către Administrația numai pe baza unei cereri trimise de către o persoană de autoritate, în modul stabilit de legislația actuală ordine.

4.7. Administrația are dreptul de a nu răspunde la întrebări, apeluri și scrisori care nu conțin detalii cu privire la solicitanți (nume, informații de contact).

4.8. Administrația nu este responsabil pentru datele de înregistrare care a fost specificat de către utilizator atunci când interacționează cu câmpul de informații al site-ului.

4.9. Administrația are dreptul, fără nici o explicație, pentru a limita, pentru a bloca accesul utilizatorului (inclusiv neînregistrat) pe site-ul, cu îndepărtarea parțială sau completă a informațiilor, care a fost postat de un utilizator pe site-ul web.

4.10. Administrația se angajează să ia în considerare cererea, emisă în procedura prevăzută de secțiunea 4 din acord, în termen de 30 (treizeci) de zile calendaristice de la data primirii sale.

5. Procedura de soluționare a litigiilor

5.1. În cazul detectării Site-ului conține informații, care conține rezultatele de proprietate intelectuală care aparțin unor terțe părți, titularul de drept trebuie:

5.1.1. Pentru a face afirmația specificând bazele de fapt și normative care permit personalului pentru a elimina informațiile de la accesul publicului.

5.1.2. Atașați la dovada revendicării de originalitatea proprietății intelectuale (original, copie alte documente care confirmă dreptul de proprietate asupra obiectului dreptului de autor).

5.1.3. Trimiteți documentele menționate în dispozițiile de la punctele 5.1.1., 5.1.2. din prezentul acord, administrarea de e-mail: poddergka.magazina@gmail.com

5.2. Creanțe de utilizatori cu privire la calitatea serviciilor, produselor, precum și alte observații ar trebui să fie trimise la Inbox e-mail de administrare: poddergka.magazina@gmail.com

5.3. În cazul descris la pag. 3.2.3. Acordul de utilizare, reclamații, pretenții, preocupările sunt transmise gestionarea resurselor respective. Administrația are dreptul de a nu răspunde la un astfel de tratament.

5.4. Administrația nu este obligat să contribuie la căutarea specificată la punctul 3.2.3. persoane fizice și alte părți terțe, ale căror acțiuni au încălcat drepturile, libertățile și interesele utilizatorilor.

6. Alte condiții

6.1. Toate situațiile posibile, litigiile care decurg din relația dintre utilizatori, utilizatori și terțe părți, utilizatorii și administrația, care nu sunt reglementate de prezentul acord, sunt soluționate în ordinea stabilită de legislația Federației Ruse.

6.2. Părțile prezentului acord recunosc drepturile și obligațiile generate de relațiile persoanelor menționate în prezentul acord, și pe deplin conștient de acțiunile sale, înțelegerea naturii juridice a consecințelor unor astfel de acțiuni în întregime.

6.3. Inactiune de către Administrația în caz de încălcare a oricăror dispoziții Acordul utilizatorului nu privează administrația dreptul de a lua măsuri mai târziu corespunzătoare pentru a proteja interesele și protecția drepturilor protejate prin lege.

6.4. La toate întrebările, cu excepția celor înregistrate în secțiunea 5 din acordul de utilizare, utilizatorii pot contacta administrația prin trimiterea de mesaje respective.

& nbsp;

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...