Frumusete, PutereȘtiri, Sănătate, Sănătate și Tu

Stenoza arterei principale (stenoza aortică)

Stenoza arterei aortice (Coarctatio aortae). Stenoza isthmi aortae) este un defect cardiac congenital care apare fără cianoză sau scurgeri.

Stenoza aortică poate să apară în artera principală:- punctul de plecare al canalului arterial Botalla,
– sub punctul de ieșire al furtunului (reducerea subconductorului);
– deasupra ieșirii conductei (constricție supraconductivă).

Simptomele stenozei arterei principale (stenoza aortică)

Ca urmare a stenozei aortice, jumătatea superioară a corpului (adică jumătatea superioară a corpului, jumătatea inferioară a corpului, jumătatea inferioară a corpului, jumătatea inferioară a corpului și jumătatea inferioară a corpului) este redus. deasupra stenozei), apare o creștere a tensiunii arteriale. Se observă diferențe de tensiune arterială și de umplere a frecvenței cardiace între extremitățile superioare și inferioare. În coarctarea aortică, poate fi observat un murmur sistolic puternic deasupra bazei inimii, precum și tremurul sistolic în piept (murmurul pisicilor).

Reducerea arterei principale dilată ventriculul stâng și inima poate fi lărgită la stânga și la dreapta. O schimbare a siluetei inimii poate fi, de asemenea, dovedită a fi radiologică. Arcul aortic este adesea invizibil, în timp ce o parte din aorta ascendentă este vizibilă.

La adulți, îngustarea aortică a corpului se manifestă adesea sub forma așa-numitei “stenoze aortice”. Aceasta se datorează faptului că numărul de nervuri de pe marginea inferioară a nervurilor a fost redus prin factori suplimentari, adică prin pierderi caracteristice în marginile inferioare ale coastelor. Ocluzia este cauzată de presiunea vaselor dilatate ale circulației laterale. Electrocardiograma arată abaterea stângă a axei electrice și semnele de suprasarcină a ventriculului stâng.

Tratamentul stenozei principale a arterei (stenoza aortică)

Tratamentul stenozei aortice este o procedură operativă care implică îndepărtarea stenozei și conectarea aortei.
Zhaneta Malec

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...