Frumusete, PutereȘtiri, Sănătate, Sănătate și Tu

Stomacită cronică

Gastrita cronică este împărțită în trei tipuri: A, B și C. Tipul A este o formă imunologică. Anticorpii autoanticorpi sunt îndreptate împotriva celulelor gastrice de căptușire.

Gastrita cronică de tip B este dominată de infecția cu Helicobacter pylori. Tipul C este dominat de modificările cauzate de utilizarea medicamentelor antiinflamatoare nesteroidiene. Acesta conține adesea reflux non-specific.

Tipul A se găsește cel mai frecvent în partea inferioară și din spate a stomacului. Tipul B este inițial localizat în antrium și apoi se extinde în sus. În cazul tipului C, leziunile sunt distribuite uniform pe toată suprafața stomacului.

În gastrita cronică de tip A, se observă atrofie mucoasă gastrică totală, deficit de clorhidrat și vitamina B12. La tipul B, se observă boala ulcerului și cancerul de stomac. Cea mai mare șansă de vindecare este de tip C, unde pot fi eliminați factorii nocivi.

Simptomele gastritei cronice

Simptomele gastritei cronice nu sunt caracteristice. Acestea includ senzația de plenitudine, durere abdominală (tip B).

Tipul de gastrită cronică este dominată de simptome precum slăbiciunea, anemia sau simptomele neurologice asociate cu leziunea măduvei spinării.

Tratamentul gastritei cronice

Pentru gastrita cronică de tip A, vitamina B12 trebuie administrată parenteral. Tipul B se luptă împotriva H. pylori. La rândul lor, în cazul tipului C, factorii nocivi sunt eliminați și se asigură terapia simptomatică.
Monika Kozak

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...