Sun Drink - un mijloc de a spori de culoare cafenie: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra
Sănătate și Tu

Sun Drink – un mijloc de a spori de culoare cafenie: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Culoare aurie uniformă a corpului este visul fiecărei fete. Sun Drink & mdash; mod fortificat pentru a obține corpul perfect bronzat mai repede decât de obicei.

Ce este Sun Drink

Nu au întotdeauna timp să se întindă pe plaja suficient de lung pentru tan eficient. De asemenea, tenta maro poate minți pete inegale. Unii oameni sub influența luminii solare poate provoca înroșire, exfolieri & mdash; puteți obține cu ușurință ars. Chiar dacă soarele și reuși, este din cauza lipsei de oligoelemente esențiale în organism poate aluneca rapid departe, sau chiar piese oblasti. Bea Sun Drink rezolvă aceste probleme.

Instrumentul are de înaltă securitate. Este util deoarece include cantități suficiente de vitamine. Sub influența lor derma este uscat, rămâne umed și devine saturat cu o culoare care durează de patru ori mai mare. Componentele naturale de droguri provoca producția de melanină în cantitate suficientă pentru a nuanța pielii a devenit bronz sub influența soarelui.

Mulți oameni au tendința de a face plajă în timpul verii. La urma urmei, de culoare aurie arata mai perfectă, ceea ce face corpul mai frumos, subțire, seducatoare.

Cum

Acum, la vânzare o selecție de produse cosmetice de vara: creme, loțiuni, spray-uri, uleiuri, permițându-vă să aibă grijă de pielea ta în timp ce pe plajă. Există mai multe saloane de bronzat în fiecare oraș unde oamenii pot face plajă. Toate aceste manipulări au un caracter superficial și influență din exterior. Capacitatea de a afecta nivelul celular din interior & mdash; unul dintre principalele avantaje ale băuturii Sun Drink.

Fiecare celulă primește nutriția necesară organismul devine mai bine îngrijită, strălucitoare cu sănătate. Efectul durează o lungă perioadă de timp și chiar și în timpul iernii va fi în continuare vizibile. Este suficient să bea suspensia o dată și va începe producția de melanină. Straturile superioare încep să se ospăta și de a dobândi un bronz. Vitamina complex hrănește suplimentar țesuturi și restabilește natural de apărare ale straturilor superioare ale epidermei.

Principiul de funcționare :

 • Pentru mai multe zile, puteți viziona prima schimbare calitativă.
 • Probabilitatea consecințelor nedorite ale arderii, pruritul este practic eliminat. Hrana corectă a țesuturilor la nivel celular conduce la conservarea umidității în ele, oferă o protecție suplimentară.
 • Accentuează și reține bronzul mai & mdash; rezultatul vacanței de vară este încă vizibilă în lunile de iarnă.
 • Face pielea mai elastica si catifelat. Vă mulțumim pentru a obține elemente nutritive, să fie în stare imaculat.
 • Producătorii recomandă să utilizați instrumentul direct înainte de a merge la plajă sau la solar, pentru un rezultat mai saturat.

Cum băutura soare Sun Drink efect:

 • Beta-caroten în compoziția medicamentului pentru mai mult de optzeci la suta din creste productia de melanina pigment. Datorită nuanța maro devine un profund, bogat și un aspect natural.
 • Rezultatul este de lungă durată, din cauza tocomponent, făcându-l rezistent și frumos.
 • Antioxidantii restabili pielii după soare, stres oxidativ liniștitor și reducerea.
 • Reduce riscul de imbatranire prematura si uscarea pielii, menținându-l suplu. Previne apariția prematură a ridurilor, pigmentarea și alte semne de imbatranire.

Cocktail Drink Sun & mdash; protecție suplimentară și un real sprijin în obținerea unui bronz frumos.

Compozitie

Medicamentul & mdash; o combinație de nutrienți cu extracte de plante medicinale.

Componente:

 1. minerale complexe energetice & mdash; dă bine. Cu aceste componente, după-soarelui nu manifestă de obicei oboseală, somnolență, oboseală. Oamenii umplut cu forțe noi.
 2. Coenzima Q10 & mdash; te menține tânăr, previne micromolding cauzate de expunerea la soare. Activează producția de colagen, ceea ce face pielea matasoasa si radiant. ridurile adânci devin mai puțin vizibile, ridurile dispar microscopice.
 3. vitamine B & mdash; au un efect de întărire și protejează împotriva deteriorării. Îmbunătățirea stării generale a organismului, da o explozie de energie suplimentară.
 4. Vitamina C & mdash; protejează de arsuri solare și apariția excesului de pigmentare. El este unul dintre cei mai activi antioxidanti si o sursa de energie suplimentară.
 5. Vitamina E îndeplinește o funcție restabilirea, se întoarce fermitate, elasticitate, revigorant. Efectul principal este de regenerare.
 6. Beta-caroten & mdash; acționează aproape instantaneu, creșterea producției de melanină în celulele și provocând închiderea la culoare a pielii sub razele UV. Vă ajută să se bronza mai bine și mai uniform manifeste.
 7. extracte vegetale naturale & mdash; îmbunătăți starea de spirit, normalizează metabolismul organismului, sunt o sursă de oligoelemente importante.
Femeile, strict Weight Watchers, vă puteți nu vă faceți griji cu privire la un cocktail de calorii. Într-un pahar nu mai mult de două calorii.

Instrucțiuni de utilizare

Precauții speciale și efectele secundare ale cocktail are. Este destul de ușor de utilizat, fără teama de consecințe neplăcute. Instrumentul este o pulbere, ușor solubil în apă. Puteți să-l bea în orice moment, indiferent de dieta.

Utilizarea unui cocktail este proiectat pentru vacanta sau in vara. Experții recomandă să-l folosească în mod direct înainte de a merge la plajă. Durata de utilizare depinde de efectul dorit & mdash; este posibil să se extindă până la curs, pana cand pielea a ajuns la nuanța dorită. Aceeași suspensie de sticlă înainte de o recepție programată de băi solare va fi de ajuns.

Metoda de aplicare:

 • Se dizolvă în apă o anumită cantitate de detergent, urmați doza indicată pe instrucțiunile.
 • Se amestecă bine și să bea.
 • Puteți merge să se relaxeze și să obțină o chiar, profund cafenie.

Mărturie

Instrumentul este perfect pentru orice fată care vrea să facă corpul tau mai întunecat, nu cedând la riscurile suplimentare. Mulți oameni au descoperit, de asemenea, acest cocktail.

Experți recomanda Sun Drink:

 • oameni Fair-jupuite de tip Northern, care sunt adesea arse. Ele sunt, în general, greu de bronza, toate încercările duce la roșeață, iritații și arsuri permanente. Ei au nevoie de mai multă pregătire înainte de expunerea la soare.
 • Dacă tan nu a mers lin, pete, și nu persistă mult timp. De multe ori, după o zi la mare sau râu bronzul spălate foarte repede. Medicamentul se va pastra culoarea dorită pentru până la șase luni.
 • În orice moment al anului, înainte de a merge la solar sau du-te la mare. Lumea modernă oferă o mulțime de oportunități pentru a obține un ton de piele de bronz, toamna, iarna, primavara.
 • Pentru un efect mai pronunțat și o culoare profundă decât de obicei.
 • Pentru a proteja pielea în perioada de vacanță, de ardere, iritare și alte consecințe neplăcute.

Contraindicatii

componente bine alese ale medicamentului se poate face pentru toată lumea. contraindicații specifice acesteia. Cercetările efectuate au confirmat siguranța ridicată a arsurilor solare stimulent pentru un om.

Experții nu recomanda să luați băutura în timpul sarcinii, ca un concentrat de vitamine și mikroelementov în ea este foarte mare. În această perioadă, femeile sunt adesea predispuse la alergii.

cu prudență ar trebui să înceapă să bea persoanele care au deja o alergie la componentele individuale ale cocktail.

În cazul în care pentru a cumpăra

Farmacii cumpăra această băutură miracol nu va funcționa. El este reprezentat în piață numai prin intermediul resurselor Internet. Pe site-ul oficial puteți obține informații detaliate și să cumpere Sun Drink de la un discount. Puteți plasa comanda în formă specială direct pe site-ul prin scris numele și numărul de telefon ale acestora, punând, de asemenea, țara de reședință. Pentru ore Call Manager & mdash; consultant, pentru a confirma solicitarea, precizați metoda de plată și de livrare.

Culoare aurie uniformă a corpului este visul fiecărei fete. Sun Drink – modalitate de a obține corpul perfect bronzata mai repede decât de obicei alcoolizat. Ce este Sun Drink nu au întotdeauna timp să se întindă pe plaja suficient de lung pentru tan eficient. De asemenea, tenta maro poate minți pete inegale. Unii oameni sub influența.

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...