Sănătate și Tu

sunglasses Spy+: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Ochelari de soare Spy + & mdash; lovit de necontestat a trecut si in acest an. Revizuirea accesorii originale, la care au participat pilot de raliu faimos și snowboarder de mai jos.

Despre marca

firma americană SpyOptic & mdash; Centrul de cooperare creativă a sportivi și designeri celebri, United de obsesia cu sport, tehnologie modernă și modă. Activitățile comune ale minții creatoare din 1994, creează produse originale care ies în evidență pentru luminozitate și funcționalitatea lor. Printre altele, compania produce si comercializeaza: ochelari de soare, măști pentru snowboarderi, auriculare, haine chiar sport.

Un cuplu de ani în urmă SpyOptic a semnat un contract cu unul dintre cei mai influenti oameni de afaceri din sport & mdash; Ken Block. În plus față de gestionarea unei companii de succes specializata in crearea de pantofi pentru sporturi extreme, Block este angajat în extreme de conducere, snowboarding, motocros, sărituri cu schiurile, raliu. Incitante video de extremă cu participarea lui sunt printre cele mai vizionate pe internet.

Rezultatul cooperării și SpyOptic Ken Block a fost luminoase ochelari de soare, colorat SPY + HELM. Le puteți comanda pe site-ul oficial al distribuitorului, fiind în orice oraș din Rusia sau Ucraina, de exemplu, în Samara, Kursk, Krasnoyarsk, și chiar și în Donețk. Originale masive accesorii hit recunoscute ca 2015-2016. Blocul se constată că această creatură este una dintre cele mai de succes si cele mai tari inventii, crearea pe care a trebuit să participe.

Aspect

Ochelari de soare SPY + stand de accesorii ochelari de soare mulțimea ochi-prinderea și bold “un La anii 90”. lentile mari acopera complet ochi, în mod eficient le proteja de razele soarelui și de vânt. Design elegant și design creativ vă permit să stea afară din mulțime și de a atrage atenția altora.

Caracteristica principală a lentilei & mdash; culori. Solid, de culoare închisă „sticlă“ lăsați treptat în trecut. În locul lor a venit luminos lentile, ușor de reținut, vesel de la zero polistiren. Accesorii ochelari de soare de linie sunt atât de diverse încât chiar și cumpărătorul cel mai pretențios și exigent va fi capabil de a alege nuanta potrivita. Fashioniste care trăiesc nu numai în Moscova și SPb, dar, de asemenea, în Barnaul, Penza, Omsk, și în alte orașe din Rusia și în străinătate, vor aprecia accesoriul de peste mări.

Ureche bucăți de ochelari de la Ken Block este detașabil. De asemenea, este posibil să se amestece, în conformitate cu preferințele lor gust si stil. Skatova grafica & mdash; colectare cip.

Cine are nevoie de Spy +

Ochelari de soare Spy + este un accesoriu modern și elegant, care se va potrivi cu oameni tineri, ține pasul cu vremurile. Ele completează perfect orice stil de tineret în îmbrăcăminte, fie că este vorba „grunge“ sau „punk“ sau „casa“.

Bărbați și femei în diferite sporturi, inclusiv extreme, accesoriul va dori, de asemenea. strat special anti-orbire elimină necesitatea de a privi chiorâș ochii mei. Ken Block a lansat chiar și un film interesant, care arată cât de popular ochelari Spy + pilot de curse de viteze corespunzătoare.

Oamenii de afaceri care sunt obligați să urmeze un cod vestimentar, dar doresc să stea afară din mulțime de „guler alb“ va aprecia, de asemenea, această piesă frumușele. Puncte în tonuri discrete este perfect pentru costumul clasic modern.

În cazul în care vreodată vă aflați, fie în Novocerkassk, Novosibirsk și Kiev, ochelari de soare SPY + va proteja ochii și pielea de razele UV și accentuează individualitatea.

Avantajele

Spy + a câștigat popularitate imensă, nu numai din cauza designul său unic, dar, de asemenea, din cauza o serie de avantaje.

 1. Lentile fabricate în conformitate cu cele mai recente tehnologii unice, care garantează un contrast ridicat al imaginii de transmisie și o imagine previzibil nuanță vie. Vei vedea în mod clar, fără distorsiuni, ceea ce este deosebit de important pentru șoferii și sportivi.
 2. imagini clare, exacte va salva ochii de la stres inutil. Ochii nu vor tulpina asa ca nu va fi ochi și dureri de cap.
 3. puncte Forma și materialul din care sunt produse, vă va permite să se simtă confortabil. Nu frecați temple, tampoane nas nu săpa în nas, bucăți de ureche păstrează ochelarii în poziția dorită.
 4. protecție UV va salva ochii de dureri ascuțite, durerea, uzura prematură și deteriorarea vederii.
 5. manopera de calitate asigură o utilizare pe termen lung al accesoriului.
 6. SPY + arata la fel de bine pe bărbați și femei.

Specificații

Material:

 • mânerul și janta sunt realizate din plastic acetat rezistent la impact;
 • lentile din polistiren rezistent la zgârieturi.

Caracteristici: calitate UV UV400 de protecție.

Parametri:

 • puncte de lungime (de la temple temple): 145mm;
 • lungimea unuia dintre brațele: 134 mm;
 • distanța dintre lentile: 20-21 mm;
 • un obiectiv: 52 x 48 mm.

Culori: variat.

În cazul în care pentru a cumpăra

Pentru a cumpăra ochelari Spy +, puteți avea distribuitor oficial care lucrează direct cu producătorul și distribuitorii săi. Site-ul oficial distribuitor conține informații despre produs, opțiuni de plată, timpul de livrare și garanții.

Ochelari de soare Spy + & mdash; lovit de necontestat a trecut si in acest an. Revizuirea accesorii originale, la care au participat pilot de raliu faimos și snowboarder de mai jos. Despre compania americană de brand SpyOptic & mdash; Centrul de cooperare creativă a sportivi și designeri celebri, United de obsesia cu sport, tehnologie modernă și modă. Activitățile comune ale minții creatoare din 1994 …

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...