Terapia sindromului Sneddon nu este eficientă

Sindromul Sneddon se manifestă prin leziuni ale pielii sub formă de pete roșii-albastre, care se formează reticulos. Modelul petelor nu se schimbă. În plus, există diverse simptome de la nivelul sistemului nervos central, cel mai adesea de natură tranzitorie. În plus, pot apărea ulcere venoase, formarea de trombi venoși și embolie pulmonară.

Stadiul clinic al sindromului Sneddon cu implicarea organelor interne, de exemplu: sindromul Sneddon. Rinichiul, inima, este obișnuit, dar anomaliile sunt discrete și, prin urmare, nu sunt observate semne clinice. În unele cazuri, anticoagulantul lupus este observat în serul pacienților, deși sindromul Snedton nu este legat de lupusul eritematos sistemic. Cursul bolii este de obicei cronic, pe termen lung, cu toate acestea, complicațiile sub formă de accident vascular cerebral pot duce la moartea pacientului.

Recunoașterea sindromului Sneddon

Diagnosticul sindromului Sneddon este posibil după detectarea vasodilatației ochiului (cu imaginea morfologică tipică a țesuturilor vaselor localizate mai adânc) și a simptomelor asociate cu funcționarea anormală a sistemului nervos central.

În diferențierea sindromului Sneddon, prezența sindromului anticardiolipin (anticorpii caracteristici sunt prezenți în serul de sânge și alte simptome coexistă), arterita nodulară și lupusul eritematos sistemic (în special în formele care se desfășoară cu prezența lupusului anticoagulant în serul de sânge) ar trebui excluse.

Tratamentul și prognosticul sindromului Sneddon

Tratamentul cu sindrom Sneddon nu este eficient, administrarea de glucocorticosteroizi și preparate imunosupresoare nu are efecte terapeutice benefice.

Acidul acetilsalicilic este utilizat ca măsură profilactică. Prognoza în sindromul Snedton nu este de succes, boala este cronică. Există un risc crescut de accident vascular cerebral, care este periculos pentru sănătatea și viața pacienților.

Marjoleine Nines
Despre Marjoleine Nines Articolele 509
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*